Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Ogrodowa przygoda Łukasza :)

Ogrodowa przygoda Łukasza :)

Margarete 16:07, 14 gru 2015

No ta juz sie całkiem załamę...ty normalnie zawodowo mógłbyś te dekoracje "produkować", manufaktura jak nic....juz w ubiegłym roku twoje xhoinki skradły moje serce.......a w tym roku podwójnie........
Mam brzozowe gałezie, leża od 2 tygodni na tarasie - nie wiem tylko czy to były brzozy płaczące czy zwykłe, mam do tego dereniowe gałązki - jak myslisz czy one mogłyby byc podstawą ?
Lece do ubiegłorocznych wpisów po instrukcje.....może i mnie sie uda...mam drut wlorystyczny ale zielony - kurcze i nie mam gdzie juz kupic innego............może w sklepie metalowym znajde taki zwykły....szary albo brązowy drucik.......i do dzieła
iwonaal 19:56, 14 gru 2015

Piękne choinki.
Luki 22:15, 14 gru 2015

Ewo dziękuję ciocia musiała sobie zapracować na taki podarek mam nadzieję, że się spodobał.

Ewo będę robił z siostrą chyba drugi raz to pokaże, ale spokojnie te domowe jeszcze są. może ustrzelę fotkę

Łukasz powoli powoli żadnej żonki nie ma i zapewne długo nie będzie
No i dziękuję

Kasiu bardzo mi miło Muszę przemyśleć bo mieć dostęp do takiego ogrodu

Małgosiu anie jedna z tych choinek nie była dla mnie, poszły w 'świat'
Chciałem zrobić jeszcze jedną dla siebie, ale raczej nie będę miał kiedy jechać po gałązki.
Gałązki z płaczącej brzozy są bardzo długie i wiotkie, tymi innymi będzie bardzo ciężko owijać bo będą za sztywne. Nigdy nie miałem do czynienia z dereniem, ale plotą z niego wianki więc nie wiem czy nie będzie zbyt mało sztywny, chyba, żeby zrobić taką niższą maks 50-60cm wysokości. Zielony drucik florystyczny może być jeżeli pomalujesz całość na brązowo, szaro, złoto lub biało. Możliwości jest bardzo dużo

Iwonko dziękuje
lindsay80 22:20, 14 gru 2015

A czym się maluje takie brzozowe gałązki, bo to mnie intryguje?
Luki 22:44, 14 gru 2015

Edytko najzwyklejszym sprayem z sklepu budowlanego lub marketu. Ja mam całą 'lakiernie' kolorów od wyboru do koloru bo maluje i przemalowuje prawie wszystko co tego wymaga. Ładny tani wazon tyle, że czerwony, a co tam przemaluje sobie na biało
nawigatorka 22:47, 14 gru 2015

W dodatku dodam ze galazki,szyszki itp doskonale wybaczaja wszelkie niedociagniecia,ktorych przy gładkich powierzchniach nie da sie ukryc
Margarete 16:13, 15 gru 2015

dzieki za odpowiedź spróbuję.....nic nie mam do stracenia oprócz czasu i kupy głaęzi na tarasie...najwyżej mi nie wyjdzie....
Pozdrawiam światecznie
Madzenka 22:39, 16 gru 2015

Właśnie przemalowuję (sprayem) czerwoną donice matalową na białą..... Planuję to samo ze świecznikami....
polinka 07:28, 17 gru 2015

U mnie maluje się brązowy koszyk na biało Choinka w brązowym koszu jakoś mi nie pasuje

Pozdrawiam zdolny chłopaku
malkul 14:50, 17 gru 2015

Lukasz2013 napisał(a)
Luki przyjacielu jestem w totalnym szoku. Wianki, stożki miodzio. Coś o jakiejś żonce słyszałem? Coś się szykuje nie jestem w temacie

zazrosny, nowa zonka fiufiu