skonczysz ty z tymi randkami?
też mam sadzarki i to dwie, jedna już zgięta, bo faktyczne w ciężkiej zbitej glebie to można i szpadel połamać z sadzeniem jeszcze się wstrzymuję, bo nakupiłam jak głupia pod wpływem chwili, a teraz mam problem z zestawieniem kolorystycznym
Sadzarka nie sprawdzi sie na moim zdaniem w suchej piaszczystej ziemi (wysypie sie z sadzarki) i suchej gliniastej (nie da sie sadzarki wbic w ziemie). Przydatna jest za to szczegolnie tam gdzie juz mamy rozsypana kore i robienie balaganu przez kopanie dołków jest niewskazane.
Narcyze i żonkile to mucha zjada...tzn ich cebulki. Mała Mi juz kiedyś o tym pisała... ps. moich na szczęscie jeszcze nie tknęła.
a poza narcyzami to inne cebule wyjadają? no dałas mi do myślenia że jak będą przybyszowe to gdzie się pomieszczą? i bądź tu mądry poradzi mi ktoś coś?
ja tez nei amm ani takich warg ale Ewa mówiła że mnei też chce całować więc może pełne wargi i obfity języczek nei potrzebne
devon moje marzenie tylko rodzince się kot nie podoba twierdzą że dziwny
Ewcia! Macham do Ciebie i uściski ślę! Wyglądasz cudownie! Też bym się z Tobą pocałowała, ale nie mam takiego apetycznego jęzora jak Siatkowa <3 <3 <3
chętnie
wow, jaka osobistość(czyt.mistrz) mnie nawiedziła, bardzo mi miło, ale tak mało zdjeć jest takich ogrodów lub ja nie umiem szukać.Cmok
no ..ładnie...mi tez się podobało...szkoda tylko, że w takim pospiechu musiałam go zwiedzać Szalone...jeszcze na tym dachu siedzicie?
Już prostuję- orgia będzie dla oczu jak te cebule zakwitną Młynarze z młynami też się ujawniają od dawna masz ten młyn?
1500cebul ....... A cebulowej synowi nie chcesz ugotować? to do Joli (dopiero doczytałam)
U mnie marne kilka paczek cebul, to głosu zabierać nie będę... Pozdrawiam cebuloholiczki
Mój chłopka już jest tak wciągnięty że sam mi szkółek wypatruje a ostatnio nawet jak wracał z prac chciał zajechać i sprawdzić czy może nie mają odmiany hortensji której poszukuje
i tapiruje
Fiu, fiu! Toś poszalała, jak na osobę, co nie lubi w ziemi grzebać Twój M. przecież bardzo zaangażowany ogrodowo, to nie wywali, tylko posadzi 750 cebul - hihihi!
Znowu teorie spiskowe knują Gosia - Ty ich nie słuchaj Na nas najlepiej działają proste gesty Ty już tam wiesz jakie