nie wszystkie tak dobrze wygladaja, ciut je podskubie jak kurczaka
drzewko, to magnolia gwiaździsta - biała; w jeden dołek wpakowałam 2, dlatego dorodniej to wyglada
Przydałaby mi się sama sofa jeszcze ale sprzedają w komplecie.... a może kupić komplet i fotele postawić na tarasie? gdyby nie stolik (TAKI SOBIE) pewnie bym się nie zastanawiała...
Irenko co to za magmnolia? chodzi za mną chęć posiadania magnolii żurawki pięknie przezimowały, nie potrzebują liftingu tylko drobnej korekty Tulipanki prawie, prawie Kocham wiosnę!!!
no ja ściełam, od góry żeby było równo (w miarę) i od strony płotu i ogrodu, myślę że wtedy się zagęszczą... ostrzygłam też kulki cisowe ale zdjęć nie zdążyłam zrobić bo jechaliśmy na urodziny
ZA kciuki nie dziękuję Wyniki będą w czerwcu. Dzisiaj żekomo będzie 100% obaczymy
co do mebelków to muszę dokupić 1 sofę (ciekawam czy mi sprzeda), a stolik jest taki tyci ...pozatym bardzo fajnie wykonane.
Beatko moje ez nie były strasznie drogie i z gwarancją że jak się nie przyjmą to pójdą do wymiany. Sadzilam jesienią i wydaje się, że chyba się przyjeły Też liczę, na to że się odwdzięczą kiłością bezbraniczną i zakryją płot
Aniu nie mam go ale czytam że jest na strefę 6 więc nie wiem czy u Ciebie nie bedzie marzł tym bardziej ze kwitnie dośc wcześnie bo w okolicy Ogrodników czyli w połowie maja kiedy zdarzają sie przymrozki. Ja miałam podobne rh i się ich pozbyłam bo to denerwujace jak stale przemarzaja, ale nie będe Ci odradzac ,sama zadecyduj. Rosnie duży do 3m.
Ana piękne masz te cisy, jak i cały ogród. Ja raczej myśle ..kiedy będę miała takie cisy jak TY. Na razie droga daleka, bo dopiero są w planach. Pozdrawiam Cię wiosennie.Rzadko piszę, ale często oglądam Twój piękny ogród.