Ja też tak ja Zbyszek myślałam że to już kwiat Bardzo ładnie wygląda już w stadium wypuszczania listków zatem. Nie widziałam nigdy takiej podoba mi sie bardzo. Czy ona pachnie tak samo mocno jak normalna piwonia ?
Pozdrawiam serdecznie Bogdziu, poczytałam o lesie - wielka szkoda... a przecież nie wszystko się winno przeliczac na pięniądze, eh, szkoda gadać. Wszystkiego dobrego
Czyściłem oko wodne, co chwilkę pierwiosnek i drozd śpiewak dolatywał do wodopoju, za którymś razem piły już koło mojej ręki. Niesamowite jak ptaki szybko przyzwyczajają się do człowieka.
Bogdziu, z piwoniami po świętach, uwierz mi nie wyrabiam.
Miłego dnia
Bogdziu, dzięki za zdjęcia mimo braku czasu (wiadomo, rośliny teraz nie czekają!). U mnie magnolia dopiero decyduje się czy nie przemarzła
Dobrego i ciepłego dnia!
Aniu nie mam go ale czytam że jest na strefę 6 więc nie wiem czy u Ciebie nie bedzie marzł tym bardziej ze kwitnie dośc wcześnie bo w okolicy Ogrodników czyli w połowie maja kiedy zdarzają sie przymrozki. Ja miałam podobne rh i się ich pozbyłam bo to denerwujace jak stale przemarzaja, ale nie będe Ci odradzac ,sama zadecyduj. Rosnie duży do 3m.