Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Ogród nie tylko bukszpanowy - część II

Ogród nie tylko bukszpanowy - część II

Madzenka 17:55, 24 kwi 2013

Gardenarium napisał(a)
Szkoda, że nie sprawdzała, ale jest to nazwa zastrzeżona i ja za to zapłaciłam ciężkie pieniądze, żeby nikt nie mógł jej użyć. Rzecznik mam nadzieję wie co robić. Nie wiem tylko czy to działa na fejsie.

Danusiu pytanie w jakich klasach zastrzegłaś! O ile mnie pamięc nie myli to GabiK może coś na ten temat wiedzieć.

Jesli będzie jakiś problem napisz na prive spytam naszego rzecznika patentowego.
GabiK 19:04, 24 kwi 2013

Danusiu, Madżenka dobrze pamięta. Ja pracuję w Kancelarii Patentowej, więc jakby co to pisz.
Ale po pierwsze do naruszania Urząd Patentowy nic nie ma, w to się nie wtrącają, z tym się idzie do sądu. I najpierw rzecznik musi piękny list ostrzegawczy napisać.

I tak jak Marzenka wspomniała - ważne są klasy. Wiadomo po co one tę grupę założyły? Bo jeżeli tak sobie dla pogaduszek i nie czerpią korzyści z używania tej nazwy...
Lukas 20:47, 24 kwi 2013

Widziałem ten ogród w Magnoli już w zeszłym tygodniu, ale jeszcze nic nie pisałem. Bardzo przypadł mi do gustu i jest żywym dowodem na to, że każdy ogród może stać się z brzydkiego kaczątka pięknym łabędziem
ana_art 23:25, 24 kwi 2013

Danusiu czym nawieść cisy po cięciu?
Kuklik 12:10, 25 kwi 2013

Danusiu, kompozycje baaaardzo eleganckie ciekawe kolory. Magnolie czytałam wczoraj, czy możesz pokazać jak teraz wygląda ten ogród? Chyba że właściciele mają coś przeciwko... pozdrawiam
Gardenarium 13:22, 25 kwi 2013

ana_art napisał(a)
Danusiu czym nawieść cisy po cięciu?

Florovitem w płynie.

Instagram Ogrodowiska
Gardenarium 13:23, 25 kwi 2013

Teraz mam jedynie zdjęcia robocze, jak robiliśmy cięcie wszystkiego. Pokażę, tylko pomyślę w jakim wątku. Będę tam jak zakwitną różaneczniki, wtedy dopiero zobaczę spektakl. Wszystkie mają się dobrze i widziałam mnóstwo paków.

Instagram Ogrodowiska
zuza12 13:43, 25 kwi 2013

Witaj Danusiu,
zaglądam po dłuższej nieobecności i witają mnie takie piękne kompozycje. Te bratki są uroczy. Gdybym nie zobaczyła ich w Twoich kompozycjach, to pewnie nigdy bym się na takie nie zdecydowała. A teraz jak takie spotkam to zaraz je kupię.
Pozdrawiam
Milka 15:39, 25 kwi 2013

Danusiu to czekamy, będzie co oglądać i się uczyć
buziam i już niedługo wyprawa i pogaduchy, ale będzie fajnie
Gardenarium 16:41, 25 kwi 2013

Posprzątałam tajemniczy zakątek

Wśród świerków i różaneczników ukryła się Pani Hortensja

Instagram Ogrodowiska
Korzystanie z portalu ogrodowisko.pl oznacza zgodę na wykorzystywanie plików cookie. Więcej informacji można znaleźć w Polityce plików cookies