Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum

Znalezione posty dla frazy "ana_art"

Any ogród mały czyli wygrana walka z ugorem 22:37, 22 kwi 2013

Do góry
śliwa wiśniowa, w oczekiwaniu

Any ogród mały czyli wygrana walka z ugorem 22:33, 22 kwi 2013

Do góry
na rabacie pod domem tulipki zaczynają pokazywać główki

Any ogród mały czyli wygrana walka z ugorem 22:31, 22 kwi 2013

Do góry
czosnki

a pomiędzy czosnkami na innej rabacie wyszło takie coś... nie mam pojęcia co to

a koło świerków takie cudo, też nie wiem co to
Any ogród mały czyli wygrana walka z ugorem 22:28, 22 kwi 2013

Do góry
taaaak oni BARDZO pomocni

moje bergenię chyba zamierzają kwitnąć niebawem

Kiedyś tu..... cz II - Madżenie ogrodnika 22:25, 22 kwi 2013

Do góry
Konstancja30 napisał(a)

no i to jest jakiś sposób ... jeżeli w spoczynku nie bolą ... tylko po to te kilka lat studiować !!! ... miałaby kobieta litość dla siebie ... zamiast mieć respekt dla "nieistniejących" limitów badań ... nerwancja czowieka ogarnia ... ja jeszcze rozumiem gdy reklamując obuwie słyszę, że "pewnie chodziła pani w deszcz" ... w butach znaczy, ze chodziłam w ten deszcz ... bo w butach siem nie chodzi w deszcz ... a jak mnie deszcz złapał w tych butach co się w nich po mokrym nie chodzi to powinnam zdjąć i na bosaka nucąc deszczową piosenkę pobiec dalej ... ... no ale żeby lekarz ... człowiek inteligentny poniekąd ... ehhhhhhhhhh

no ale i tak mamy szczęście ... kilka epok wstecz i by obcięli ... a tak to tylko masz nie używać ...

Izunia, DZIĘKUJĘ!!! teraz już wiem, żem szczęściara
Kiedyś tu..... cz II - Madżenie ogrodnika 22:08, 22 kwi 2013

Do góry
ana_art napisał(a)

o czyżbyś do mojego lekarza chodziła???? poszłam ostatnio po skierowanie na prześiwtlenie kolan, Pani doktor powiedziałaże jest nie potrzebne, mam ograniczyć chodzenie i ból przejdzie (...)

no i to jest jakiś sposób ... jeżeli w spoczynku nie bolą ... tylko po to te kilka lat studiować !!! ... miałaby kobieta litość dla siebie ... zamiast mieć respekt dla "nieistniejących" limitów badań ... nerwancja czowieka ogarnia ... ja jeszcze rozumiem gdy reklamując obuwie słyszę, że "pewnie chodziła pani w deszcz" ... w butach znaczy, ze chodziłam w ten deszcz ... bo w butach siem nie chodzi w deszcz ... a jak mnie deszcz złapał w tych butach co się w nich po mokrym nie chodzi to powinnam zdjąć i na bosaka nucąc deszczową piosenkę pobiec dalej ... ... no ale żeby lekarz ... człowiek inteligentny poniekąd ... ehhhhhhhhhh

no ale i tak mamy szczęście ... kilka epok wstecz i by obcięli ... a tak to tylko masz nie używać ...
Kiedyś tu..... cz II - Madżenie ogrodnika 22:06, 22 kwi 2013

Do góry
ana_art napisał(a)

o czyżbyś do mojego lekarza chodziła???? poszłam ostatnio po skierowanie na prześiwtlenie kolan, Pani doktor powiedziałaże jest nie potrzebne, mam ograniczyć chodzenie i ból przejdzie na słowo o tabletkach które mi Madżenka poleciła wywaliła galy jak denka od słoików. z takim wyżutem, że niby czemu przychądze i żadam leków przecież to ona jest lekarzem....a w tym tygodniu nie miałam jak iść by pokazać moje zmyslowe usta

Pewnie nigdy o powikłaniach opryszczki nie słyszała... np całej jamie ustnej w bąblach.....

Dla pocieszenia dodam, ze wczoraj po raz pierwszy od wypadku byłam na tenisie. Lajtowo grałam, niemal stałam w miejscu a kolanko puchnie i boli...
Kiedyś tu..... cz II - Madżenie ogrodnika 22:02, 22 kwi 2013

Do góry
ana_art napisał(a)
a zbliżonko młodych listków grabowych posiadasz???? uwielbiam takie młodziutkie, zielone i pozwijane, próbujące uwolnić się
świruję!

Aniu jeszcze słabo pączkują... bardziej te za 1 z ł z allegro sadzone rok temu niż stare 3 latki.... ale za chwilę dadzą do vivatu, poczekaj dwa-trzy dni

Kiedyś tu..... cz II - Madżenie ogrodnika 22:02, 22 kwi 2013

Do góry
bociek napisał(a)

tabletki na recepte, a lekarz daleko, ma dlugie terminy i gryzie.

o czyżbyś do mojego lekarza chodziła???? poszłam ostatnio po skierowanie na prześiwtlenie kolan, Pani doktor powiedziałaże jest nie potrzebne, mam ograniczyć chodzenie i ból przejdzie na słowo o tabletkach które mi Madżenka poleciła wywaliła galy jak denka od słoików. z takim wyżutem, że niby czemu przychądze i żadam leków przecież to ona jest lekarzem....a w tym tygodniu nie miałam jak iść by pokazać moje zmyslowe usta
Kiedyś tu..... cz II - Madżenie ogrodnika 21:58, 22 kwi 2013

Do góry
a zbliżonko młodych listków grabowych posiadasz???? uwielbiam takie młodziutkie, zielone i pozwijane, próbujące uwolnić się
świruję!
Kiedyś tu..... cz II - Madżenie ogrodnika 21:58, 22 kwi 2013

Do góry
ana_art napisał(a)
o matko!!!!! jakie piękne widoki, oglądałam dzisiaj magnolię w ogrodniczym, miały takie nabrzmiale pąki, normalnie się powstrzymałam, żeby nie kupić... no bo gdzie ja ją wsadzę....nie mam pomysłu!
a i jakie szafirki masz śliczne cudo!

Ni należy się powstrzymywać przed zakupem magnolii.... wsadź do donicy i na taras.... potem wymyślisz gdzie wkopać. Latem maja piękne ciemnozielone liście.
Kiedyś tu..... cz II - Madżenie ogrodnika 21:56, 22 kwi 2013

Do góry
ana_art napisał(a)

hihihi mi dzisiaj odpadl strup, a miałam taką wardzelę w ubiegłą sobotę że pić nie mogłam i mój M tez się smiał że jak po botoksie wyglądam a jaśmię twierdzic że mialam większą pepę niż Góniakowa... to juz druga opryszczka w tym miesiącu buuuuu

A pisałam coby tabletki wziąć!!!! A usta to się kwasem wypełnia a nie herpex simplex
Kiedyś tu..... cz II - Madżenie ogrodnika 21:54, 22 kwi 2013

Do góry
o matko!!!!! jakie piękne widoki, oglądałam dzisiaj magnolię w ogrodniczym, miały takie nabrzmiale pąki, normalnie się powstrzymałam, żeby nie kupić... no bo gdzie ja ją wsadzę....nie mam pomysłu!
a i jakie szafirki masz śliczne cudo!
Kiedyś tu..... cz II - Madżenie ogrodnika 21:50, 22 kwi 2013

Do góry
bociek napisał(a)

Po ciemku? Mowy nie ma nie idem. Juz bez tego mam mega ogromna skwarke na ustach i wygladam jak Naomi Campbell ugryziona przez pszczole. Zon siem smieje, ze przesadzilam z botoksem - jakby botoks wstrzykiwalo sie w usta

Dajesz po oczach fotkami, kawusia na tarasie, echhhh.

hihihi mi dzisiaj odpadl strup, a miałam taką wardzelę w ubiegłą sobotę że pić nie mogłam i mój M tez się smiał że jak po botoksie wyglądam a jaśmię twierdzic że mialam większą pepę niż Góniakowa... to juz druga opryszczka w tym miesiącu buuuuu
Any ogród mały czyli wygrana walka z ugorem 21:39, 22 kwi 2013

Do góry
ana_art napisał(a)

odmachowywuje i stwierdzam, że nie wyrabiam na zakrętach... a i mam stresa bo mój Maciek ma trzy dniowe egzaminy od jutra.....aaaaaaaaaaa

Ania trzymaj się ...ja też paluchy zżeram

Fajni ci Twoi pomocnicy
pozdrawiam
Any ogród mały czyli wygrana walka z ugorem 21:33, 22 kwi 2013

Do góry
bociek napisał(a)
Macham do Cie

odmachowywuje i stwierdzam, że nie wyrabiam na zakrętach... a i mam stresa bo mój Maciek ma trzy dniowe egzaminy od jutra.....aaaaaaaaaaa
Any ogród mały czyli wygrana walka z ugorem 21:32, 22 kwi 2013

Do góry
Joaska napisał(a)

Aniu fantastyczni pomocnicy!!!
Mój Filip nie ma niestety ciągot do pomocy ogrodniczych, ostatnio podlewał mi rośliny i biedne prawie z doniczek powypływały!
No cóż będę sie tarała uczyć ...

Asiu to tylko tak ładnie wygląda, oni pomagają przez chwilę a potem mają tę pomoc w nosie
Pszczelarnia 10:51, 22 kwi 2013

Do góry
Ewciu szkoda pszczółek... buziam
Ogrodnik Mimo Woli cd 10:02, 22 kwi 2013

Do góry
jako żem zakochanaw mlodych listkach to powiem, ze mnie powalily na kolana brzozowe gałązki ckdzę codziennie i oglądam kiedy się wreszcie pojawią. Zazdroszcze tych lanów narcyzowych, ja nie mam szczęści a do narcyzów, drudi rok i pudło ... Zające wpadly mi na mysl apropo krokusów...
Boćkowe perypetie ogrodkowe 09:51, 22 kwi 2013

Do góry
Kasiu to ja tez jestem za opcją różowej róży pomiędzy lawendą a hortensją
Korzystanie z portalu ogrodowisko.pl oznacza zgodę na wykorzystywanie plików cookie. Więcej informacji można znaleźć w Polityce plików cookies