Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Kiedyś tu..... cz II - Madżenie ogrodnika

Kiedyś tu..... cz II - Madżenie ogrodnika

ana_art 22:25, 22 kwi 2013

Konstancja30 napisał(a)

no i to jest jakiś sposób ... jeżeli w spoczynku nie bolą ... tylko po to te kilka lat studiować !!! ... miałaby kobieta litość dla siebie ... zamiast mieć respekt dla "nieistniejących" limitów badań ... nerwancja czowieka ogarnia ... ja jeszcze rozumiem gdy reklamując obuwie słyszę, że "pewnie chodziła pani w deszcz" ... w butach znaczy, ze chodziłam w ten deszcz ... bo w butach siem nie chodzi w deszcz ... a jak mnie deszcz złapał w tych butach co się w nich po mokrym nie chodzi to powinnam zdjąć i na bosaka nucąc deszczową piosenkę pobiec dalej ... ... no ale żeby lekarz ... człowiek inteligentny poniekąd ... ehhhhhhhhhh

no ale i tak mamy szczęście ... kilka epok wstecz i by obcięli ... a tak to tylko masz nie używać ...

Izunia, DZIĘKUJĘ!!! teraz już wiem, żem szczęściara
Magda70 22:34, 22 kwi 2013

Potworze..w ciągu godziny 6 stron do nadrobienia?? Kiedy Ty / Wy to zrobiłyście...
A ciacho zostalo dla mnie?? I lampka szampana też by pasiła
Pola 22:49, 22 kwi 2013

Kurcze, jak ten wątek goni... No normalnie nie da się potem nadrobić jak człowieka chwile nie ma
Marzenko zajrzyj do mnie na str.16
Sebek 23:11, 22 kwi 2013

Marzenko - poczekaj z hostami miesiąc czy trzy tygodnie - cena będzie ta sama, a sadzonki będą już całkowicie rozwinięte

finka 23:36, 22 kwi 2013

Sebek ma rację, u nas kłów jeszcze nie ma, a teraz sadziliśmy 6 odmian

Madzenka 23:49, 22 kwi 2013

Martuś cieszę, że jesteś na bieżąco. Zdziwiona jestem, źe Twoja Amonogawa już kwitnie, moje potzrebują więcej czasu. Ale zmartwiłam się bo jedną przesadzałm jesienią i jej pąki nie pękają.... Czyżb zdechła, czy opóżniona w rozowju?
Kocham wiśnie , jak zwkitną kiku, amonogawy, pissardi i umbry to będzie piknie! Od powstania projektu mojego ogrodu marzę aby zakwitły magnolie i wiśnie... W tym roku będzie pierwszy raz....
Madzenka 23:50, 22 kwi 2013

Sebek napisał(a)
Marzenko - poczekaj z hostami miesiąc czy trzy tygodnie - cena będzie ta sama, a sadzonki będą już całkowicie rozwinięte

Masz rację. Hosty i trawki trzeba bez nerwacji w maju kupować. Będą piekne, w dobrych cenach i nie kupuję kota w worku
Madzenka 23:51, 22 kwi 2013

Pola napisał(a)
Kurcze, jak ten wątek goni... No normalnie nie da się potem nadrobić jak człowieka chwile nie ma
Marzenko zajrzyj do mnie na str.16

Teraz juź tak będzie codziennie , ciągle coś kwitnie
Madzenka 23:52, 22 kwi 2013

Magda70 napisał(a)
Potworze..w ciągu godziny 6 stron do nadrobienia?? Kiedy Ty / Wy to zrobiłyście...
A ciacho zostalo dla mnie?? I lampka szampana też by pasiła

Magda teraz już tak będzie. Wszyscy szaleją w ogrodach a wieczorem nadrabiają zaleglości i jednoczesnie piszą.... Jak za dawnych czasów serwer nie dawał rady ,ani ja z odpisywaniem
Madzenka 23:54, 22 kwi 2013

Madziarzeszow napisał(a)
Pozdrawiam]

Madzia Buziam