Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Kiedyś tu..... cz II - Madżenie ogrodnika

Kiedyś tu..... cz II - Madżenie ogrodnika

bociek 21:46, 22 kwi 2013

super, moze tez kiedys bede miala corke...

Pieknosci pokazujesz, narcyz fajny, falbankowany, a szafirki w trawach zgapie, moge?
Madzenka 21:47, 22 kwi 2013

Dzisiaj prowadziłąm śledztow dlaczego lawendy, które w sezonie tak podobnie wyglądają wiosną wyglądają zupełnie inaczej....
Mam wąskolistną - która teraz jest wstrętna i jeszcze śpi, dopiero powoli się budzi...

i szerokolistna, która ślicznie wyglada i nie gubi zima listków i zdecydowanie szybciej rusza..

Czy ktoś moze zweryfikować te informacje?
Madzenka 21:49, 22 kwi 2013

bociek napisał(a)
super, moze tez kiedys bede miala corke...

Pieknosci pokazujesz, narcyz fajny, falbankowany, a szafirki w trawach zgapie, moge?

Ja zgapiłam od Domi w kłosówce - pokaże jak trochę bardziej wyjdą, ty zgapiaj w carexach
Posadziłam za trawkami, gdy przekwitna nie bedą mnie draznić ich listki
ana_art 21:50, 22 kwi 2013

bociek napisał(a)

Po ciemku? Mowy nie ma nie idem. Juz bez tego mam mega ogromna skwarke na ustach i wygladam jak Naomi Campbell ugryziona przez pszczole. Zon siem smieje, ze przesadzilam z botoksem - jakby botoks wstrzykiwalo sie w usta

Dajesz po oczach fotkami, kawusia na tarasie, echhhh.

hihihi mi dzisiaj odpadl strup, a miałam taką wardzelę w ubiegłą sobotę że pić nie mogłam i mój M tez się smiał że jak po botoksie wyglądam a jaśmię twierdzic że mialam większą pepę niż Góniakowa... to juz druga opryszczka w tym miesiącu buuuuu
Konstancja30 21:52, 22 kwi 2013

apropo lawend i ich aparycji po zimie

nie mam foto dowodów ale mam takie same okazy ... tylko ja dałabym sobie głowę uciąć (rany dobrze, ze nie w Krainie Siedmiu Królestw mieszkam) ... że obie postaci pochodzą z tego samego rodzaju ... i chyba tak jest bo kupowaałam tylko sześciopaki a inaczej czyli nędznie wygląda sztuk 2 ...

nędza rośnie na wystawie południowo wschodniej i była nie ocieplona ... odbija już zielenią ...

te zacnie siem prezentujące siedziały w ceglanej makro donicy od południa i ocieplonej od środka ...
Madzenka 21:53, 22 kwi 2013

Konstancja30 napisał(a)

widok na pominę ... czy to tam w tych jakby kokilkach to słodkość ??? mniam

Iza - czy Ty wiesz jak smakuje babeczka upieczona przez córkę : kokosowa (eko na oleju kokosowym... u niej wszystko eko...) i polana czarną gorzką prawdziwą czekoladą....
Bogdzia 21:53, 22 kwi 2013

Pięknie u Ciebie , podziwiam.
Madzenka 21:54, 22 kwi 2013

an_tre napisał(a)
Marzenko wygrzewałaś się już na słonku?

Tak wczoraj ale w grubym sweterku bo chłodanawo było i dzisiaj przy herbatce. W drodze z pracy było +25...
ana_art 21:54, 22 kwi 2013

o matko!!!!! jakie piękne widoki, oglądałam dzisiaj magnolię w ogrodniczym, miały takie nabrzmiale pąki, normalnie się powstrzymałam, żeby nie kupić... no bo gdzie ja ją wsadzę....nie mam pomysłu!
a i jakie szafirki masz śliczne cudo!
Konstancja30 21:54, 22 kwi 2013

Marzena2007 napisał(a)

Iza - czy Ty wiesz jak smakuje babeczka upieczona przez córkę : kokosowa (eko na oleju kokosowym... u niej wszystko eko...) i polana czarną gorzką prawdziwą czekoladą....

umarłam ... i nie ma ... NIE MAM !!! w domu nawet marnej tabliczki czekolady ... Potffforze ))))