jutro poszperam to jak coś znajdę co mi się podoba to wstawię kilka inspiracji, żeby było wiadomo o czym mniej więcej myślę, ale na prostotę postawie na pewno
Witaj
Dopiero kilka dni temu trafiłam na Twój wątek Podoba mi się u Ciebie
A mam pytanie odnośnie tej huśtawki ... czy mogłabyś podpowiedzieć mi gdzie ją kupiłaś?
te rzeczy to jeszcze spady z 2015, ktore niestety przeszły na teraz, ale najważniejsze, że bedzie zrobione
Wiosna dzisiaj u mnie, słońce zagląda do okien, ale nocą był przymrozek.
Wczoraj nawet pomierzyłam wszystko na tej rabacie, gdzie ma być ścianka wodna, ale jeśli teraz to wrzucę tutaj to przepadnę, a w tym tygodniu nie mam zupełnie czasu żeby wsiąknąć przy kompie
Edytko
Jakiś czas temu podsyłałaś mi linka w sprawie donic na taras Kupiłaś je już czy dopiero się zastanawiasz? Nie wiem na jakie się zdecydować Czy pójść w białe czy jednak szare a może grafitowe? Trzeba to dobrze przemyśleć bo tanie nie są
A widzisz, bo u mnie tak wszystko na opak
Fakt jest taki, że ten chodnik był robiony, kiedy jeszcze zupełnie nie miałam pojęcia o ogrodzie i trawa by mi wystarczyła. Robione to było wszystko jakoś tak bez sensu i od początku nie pasuje, bo schody do domu są okrągłe i chodnik przy nich tez okrągły.
Dobrze widzisz
Widzisz, bo ja z takich osób, co nie lubią być tak zupełnie szczelnie przykryte. Dalej za tą wierzbą iwą już jest szpalerek, bo tam mi zależało, żeby przysłonić okno od wykuszu. Tu między tymi tujami są krzewy liściaste i z czasem latem tez będzie żywopłot dość szczelny
A poza tym ciągle mówię, że dam się wykazać sąsiadom, niech też coś wsadzą, bo u nich tylko trawa
Aniu
A jeszcze mam pytanie o tuje ... nie wiem czy ja dobrze widzę, że one nie tworzą jednego szpaleru/żywopłotu za tą rabatką przy śmietniku idąc w głąb ogrodu?
A bo ja wiem co mi się podoba Wiesz wchodzę na jeden wątek i zachwycam się jednym, wchodzę na inny i innym się zachwycam.
Lubię wierzby hakuro, choć wiem, że na forum nie są szczególnie lubiane, lubię rozplenice hameln..., lawendy, ale tych już mam 12 krzaczków
Sama nie wiem
Byłoby łatwiej jakbyś podpowiedziała jakie rośliny Ci się podobają a jeszcze ich nie masz w ogrodzie? i byłyby odpowiednie ze względu na nasłonecznienie.
Chwilę mnie nie było, Jasio nie chciał spać, a Wy tu u mnie kolejną rewolucję szykujecie
Szczerze myślałam, żeby to połączyć M mnie zabije, dobrze mówił, że wertykulator ręczny trzeba kupić, bo trawy coraz mniej u nas
Od chodnika do domu do tujek przy śmietniku myślę, że jest jakieś 4,5 metra wiecznej patelni.
Nie mam zdjęcia tego miejsca, stojąc na tym chodniku do śmietnika wygląda to tak na razie.
Marzenko
W którym wątku budowaliście ściankę wodną? Jest szczegółowa relacja z montażu? Szukam jak najwięcej informacji o ściankach wodnych bo planuję taką u siebie