Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Projektowanie ogrodów » Pogubiłam się po drodze...

Pogubiłam się po drodze...

ren133 11:21, 29 sty 2016

Iwk4 napisał(a)

I to jest zadanie dla nas: jak ma kręcić szyja, aby głowa patrzyła w w odpowiednim kierunku

Amelia, fajny projekt zrobiłaś. I fajne są Magnolii poprawki. Masz teraz nad czym myśleć.

A jak planujesz zagospodarować projekt ścianki? Masz jakæś ulubioną inspirację?

Też jestem ciekawa tej ścianki
amelia_b 11:44, 29 sty 2016

Kawa napisał(a)
hej hej
dochodze do wniosku po 21 latach że mówić do chłopa można a on i tak musi do wszystkiego dojrzeć sam a im więcej się za uchem turczy tym dłużej to wszystko trwa
Zgadzam się Kamilko, znając mojego to łatwo nie będzie, an raczej nie jest prekursorem zmian, jemu by sam trawnik wystarczył i był by zadowolony, czego ja oczywiście nie pojmuje, bo dla mnie ogród nie kończy się na trawniku
amelia_b 11:48, 29 sty 2016

AnnaCh napisał(a)
Kamila, ja też już doszłam do takich wniosków
Jak coś chcę i się awanturuję, to na złość mi nie zrobi, a jak potulnie podwinę ogon i powiem "no dobra, to później..", to zabiera się i robi
to może i jakiś pomysł jest, chociaż myślę ze wydrukuje wszystko co chce zrobić i rzucę hasło: wybieraj co chcesz w tym roku robić może coś wybierze
amelia_b 11:49, 29 sty 2016

Agatek napisał(a)
Pismo obrazkowe nadrobiłam
bo pisanego nie dam rady
czekam na realizację projektu
dzięki że zaglądasz pisma obrazkowego niewiele
amelia_b 11:54, 29 sty 2016

Iwk4 napisał(a)

I to jest zadanie dla nas: jak ma kręcić szyja, aby głowa patrzyła w w odpowiednim kierunku

Amelia, fajny projekt zrobiłaś. I fajne są Magnolii poprawki. Masz teraz nad czym myśleć.

A jak planujesz zagospodarować projekt ścianki? Masz jakæś ulubioną inspirację?

myślę że powinna być biała, wysoka ale nie wiem na ile z taka niecka na wodę max 60 cm szerokości i długości takiej jak ścianka, ale dokładnie jeszcze nad nią nie myślałam. zastanawiam się gdzie podłączyć pompę i jak pociągnąć oświetlenie, bo myślę że powinno być żeby ja ładnie podkreślić
amelia_b 11:56, 29 sty 2016

ren133 napisał(a)

Też jestem ciekawa tej ścianki
jutro poszperam to jak coś znajdę co mi się podoba to wstawię kilka inspiracji, żeby było wiadomo o czym mniej więcej myślę, ale na prostotę postawie na pewno
Makao_J 12:12, 29 sty 2016

No tak.
Wiosna się zbliża, kobiety chcą ruszyć w ogrodzie pełną parą ale w kolejnym wątku zastanawiają się jak urobić męża.
U Mirelli mężczyzna wypowiedział się i pomysł podsunął. Zajrzyjcie może zadziała.

Ja na szczęście nie muszę kombinować bo mój eM czeka aż ruszy do ogrodu coś przekopać.
Ewkakonewka 21:49, 29 sty 2016

Hejka idę przekopać się do pergoli itd. bo gdzieś mi tu mignęły ciekawe plany , a zaległości widzę nie mało mam
iwka 22:53, 29 sty 2016

Z oświetleniem to raczej nie bedziesz miala problemu, macie tam już kabelki, to będzie łatwiej podciągnąć.

Wiesz co, tak sie patrze na ten twoj plan rabat i dostalam olsnienia, ze u mnie bardzo podobnie wjazd idzie,
Tylko mam mniej fal. Z prawej strony domu tez ma przechodzic ma droga bede sciagac od Ciebie
iwka 13:34, 30 sty 2016

zagrabiasz?