U ciebie Ren zasnatawioam się czy jednak nie zostac czy wąskich, podkrzesanych od dołu. Masz juz tulipanowca wąskiego, może iść tą drogą?
I miejsca nie masz dużo, i ścianki wychodzą ważna= tzn ważne do eksponowania
Czuję się lekko zakłopotana ... bo to takie miłe co piszesz i ... nie do końca zasługuję na takie słowa ... choć merytoryczne rozmowy co i rusz się u mnie pojawiają Ogród inspirowany naturą brzmi pięknie i chciałabym żeby mi się udało ... obym tylko falstartu nie zaliczyła
jeszcze sie nie zmęczyłaś?
wiesz chyba nie ma doskonałego rozwiązani. klon rozważałam juz dawno, potem doszły te kwitnące... to niezbyt powszechne gatunki i odmiany i trudno o pewne informacje. zobaczymy. chciałam już podjąć decyje ale chyba trzeba będzie mi poczekać aż pooglądam na zywo i popytam na zywo
Ja może nie płakałam, ale też mi zawsze było przykro patrzeć jak zostają z bałwana coraz mniejsze kule Poniedziełek mam Mirelko bardzo pracowity, terminy gonią, ale dziękuję bardzo za życzenia
Nie jestem pewna jaką miałam tą żurawkę, ale miała czerwone kreseczki na listkach i nie sprawdzi ła się na słońcu
Dziękuję bardzo w imieniu bałwana, Tobie również miłego
Dzięki Odpozdrawiam.
Dzieki
Niom, mokro było, ale fajowo
Czy zaraziłam, to zobaczymy wiosną, jak będzie musiał sporo ziemi i kostek betonowych przerzucić
Raczej wykazuje zainteresowanie, żebym nie brzęczała, że znowu on nową roślinkę, czy rybkę do akwarium kupuje
Ja w zeszłym roku zaczynałam w marcu W kwietniu wróciłam do pracy po macierzyńskim, więc już czasu było coraz mniej. Gdyby nie te upały, to pewnie dużo więcej by było zrobione, bo większą cześć urlopu nie mogłam nic zrobić, wychodziłam tylko wieczorem na podlewanie
Dokładnie
Aniu, z Twoim doświadczeniem i ręką do roślin, to ogród przy nowym domu powstanie w miesiąc Słyszałam gdzieś, że lato 2016 ma być jeszcze cieplejsze niż poprzednie
Renatko.
Sama wiesz, że z Twoim ogrodem jestem związany już od dawna. Angażuję się wszędzie tam gdzie widzę, że ogród powstaje wedle wszelkich zasad i praw jakie przypisane są ogrodnictwu. W Twoim działaniu nie widzę pośpiechu i bylejakości dlatego wiem, że w tym wątku ogrodowym nie traci się niepotrzebnie czasu, a jedynie poświęca się go na merytoryczne rozmowy i przemyślenia. Często obserwuję wątek stojąc nieco z boku ponieważ zgadzam się z tym co piszą tu inni i uważam, że Twoja droga tworzenia nowoczesnego ogrodu jest słuszna.
Interesuję się od dawna historią ogrodów i za sprawą wątku Danusi ,,Ogrody inspirowane naturą" zapaliłem wspólnie światełko na forum dla ogrodów nowoczesnych projektowanych w tym właśnie stylu. Wiem, że przyszłość tych ogrodów na naszym forum jest tylko kwestią czasu. Stoper w ręku trzyma Danusia, a Tobie udało się już stanąć w pierwszej linii startu.