Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Projektowanie ogrodów » Malutki pod lasem

Malutki pod lasem

AnnaCh 13:46, 25 sty 2016

Karol99 napisał(a)
Piękny
Dziękuję bardzo Spory jest, bo mojego wzrostu

MirellaB napisał(a)
Jako dziecko pamiętam, że płakałam jak bałwan topniał, albo ktoś go popsuł Bardzo to było przykre
Fajnie, że się super bawiliście
Miłego, mało pracowitego poniedziałku życzę
Ja może nie płakałam, ale też mi zawsze było przykro patrzeć jak zostają z bałwana coraz mniejsze kule Poniedziełek mam Mirelko bardzo pracowity, terminy gonią, ale dziękuję bardzo za życzenia

kamila66 napisał(a)
Bałwan piękny
Electra jest na mojej liście chciejstw
Nie jestem pewna jaką miałam tą żurawkę, ale miała czerwone kreseczki na listkach i nie sprawdzi ła się na słońcu

Kawa napisał(a)
hej hej
fajny bałwan
miłego dnia życzę
Dziękuję bardzo w imieniu bałwana, Tobie również miłego

agnieszka_malysa napisał(a)
super bałwanek
pozdrawiam
Dzięki Odpozdrawiam.

Dominika11 napisał(a)
Bałwanek sliczny
Dzieki

olga80 napisał(a)
Najważniejsze,że wszyscy zadowoleni z wizyty jegomościa
Niom, mokro było, ale fajowo

ren133 napisał(a)
Czytam, że zaraziłaś eMa pasją do ogrodu Fajnie Będzie łatwiej
Bałwan super
Szkoda, że śnieg topnieje
Czy zaraziłam, to zobaczymy wiosną, jak będzie musiał sporo ziemi i kostek betonowych przerzucić
Raczej wykazuje zainteresowanie, żebym nie brzęczała, że znowu on nową roślinkę, czy rybkę do akwarium kupuje

ag_zie napisał(a)
ja też mam nadzieję że w tym roku u mnie zacznie się coś zmieniać na lepsze
Ciekawe jakie lato będzie w tym roku? Oby takich upałów nie było!

A bałwan świetny
Ja w zeszłym roku zaczynałam w marcu W kwietniu wróciłam do pracy po macierzyńskim, więc już czasu było coraz mniej. Gdyby nie te upały, to pewnie dużo więcej by było zrobione, bo większą cześć urlopu nie mogłam nic zrobić, wychodziłam tylko wieczorem na podlewanie

Dominika11 napisał(a)
napewno kochana
Dokładnie

anabuko1 napisał(a)
Ooo ja też mam taką nadzieję,że i u mnie będzie się zmieniać na lesze.
A lata też ciekawa jestem jakie będzie
Pozdrowionka zostawiam
Aniu, z Twoim doświadczeniem i ręką do roślin, to ogród przy nowym domu powstanie w miesiąc Słyszałam gdzieś, że lato 2016 ma być jeszcze cieplejsze niż poprzednie
AnnaCh 13:49, 25 sty 2016

MirellaB napisał(a)
Anka co z bałwankiem? Stoi jeszcze?

Ten sezon ogrodowy czuję, że będzie piękny, wszyscy planują, oj dużo będzie się działo Będzie o czym pisać i co pokazywać, nawet jedną czy dwie rabaty, wszystko na miarę możliwości czasowych i finansowych, ale dziać się będzie
W pracy jestem, dzwoniłam przed chwilą do domu, ale nie zapytałam.
Oj prawda, będzie sie działo w tym sezonie, mam nadzieję Czekam tylko na wiosnę i posadzone tulipany, co prawda mam 10 razy mniej niż ty, ale zawsze to coś, tym bardziej, że w kupie wszystkie
wilana 14:06, 25 sty 2016

Aniu, z Twoim doświadczeniem i ręką do roślin, to ogród przy nowym domu powstanie w miesiąc Słyszałam gdzieś, że lato 2016 ma być jeszcze cieplejsze niż poprzednie

Jeśli ma być jeszcze cieplejsze to muszę rośliny wymienić na te ze strefy śródziemnomorskiej i wszędzie żwir wysypać
ren133 14:12, 25 sty 2016

AnnaCh napisał(a)

Czy zaraziłam, to zobaczymy wiosną, jak będzie musiał sporo ziemi i kostek betonowych przerzucić
Raczej wykazuje zainteresowanie, żebym nie brzęczała, że znowu on nową roślinkę, czy rybkę do akwarium kupuje

Czyżbyś liczyła na tak drastyczną zmianę?
Anda 21:43, 25 sty 2016

Jeszcze wczoraj takiego super bałwana ulepiłaś. A u mnie dzisiaj już było 13 stopni w plusie To tylko takie chwilowe ocieplenie. Pogoda jak huśtawka...

Serdeczności Ewa - Doświadczalnia bylinowo-różana 2 poprzedni wątek Doświadczalnia bylinowo-różana (Niemcy i Wielkopolska) Panie Foerster, co pan robi przeciwko nornicom? - Krzyczę na nie. Wizytówka doświadczalni Landhaus Ettenbühl i Rosengarten Zweibrücken
AnnaCh 22:26, 25 sty 2016

wilana napisał(a)
Jeśli ma być jeszcze cieplejsze to muszę rośliny wymienić na te ze strefy śródziemnomorskiej i wszędzie żwir wysypać
No, to jest myśl choć do końca chyba się nie sprawdzi, bo zima w tym roku, choć krótko, to dość mroźna była.

ren133 napisał(a)
Czyżbyś liczyła na tak drastyczną zmianę?
Nie no, nie liczę, że będzie piał z zachwytu nad moimi pomysłami, ale mógłby czasem wziąć do ręki łopatę Choć mój M zawsze mówi, że on ma delikatne ręce, a ja mu doły nakazuję kopać No cóż... artysta, już się przyzwyczaiłam

Anda napisał(a)
Jeszcze wczoraj takiego super bałwana ulepiłaś. A u mnie dzisiaj już było 13 stopni w plusie To tylko takie chwilowe ocieplenie. Pogoda jak huśtawka...
No, u mnie wczoraj już tez była odwilż, ale śniegu mnóstwo i dlatego, że temperatura na plusie, to się fajnie lepił Niestety bałwan nie przeżył dzisiejszego dnia U Ciebie to już prawdziwa wiosna
AnnaCh 22:45, 25 sty 2016

Porobiłam dzisiaj troszkę porządków z sadzonkami pelargonii i komarzyc Suche liście pourywane, wybujałe w górę sadzonki podcięte i te ścięte wsadzone w ziemię znowu Wszystko podlane nawozem. Wychodzi mi, że mam 30 pelargonii i 15 komarzyc Chyba starczy...
Na schody z przodu domu chciałam w tym roku zafundować sobie jakieś fajne, duże donice. Coś takiego: http://allegro.pl/wysoka-doniczka-palmowa-donica-ogrodowa-dpc48-58l-i5161620580.html
MirellaB 22:56, 25 sty 2016

Anka popraw link, bo nie można otworzyć
AnnaCh 23:05, 25 sty 2016

Już Ty mnie zawsze do porządku przywołasz Te ciemne antracytowe
olga80 07:50, 26 sty 2016

no fajne te donice -efektowne