AnnaCh
13:46, 25 sty 2016

Dziękuję bardzo
Spory jest, bo mojego wzrostu 
Ja może nie płakałam, ale też mi zawsze było przykro patrzeć jak zostają z bałwana coraz mniejsze kule
Poniedziełek mam Mirelko bardzo pracowity, terminy gonią, ale dziękuję bardzo za życzenia 
Nie jestem pewna jaką miałam tą żurawkę, ale miała czerwone kreseczki na listkach i nie sprawdzi ła się na słońcu
Dziękuję bardzo w imieniu bałwana, Tobie również miłego
Dzięki
Odpozdrawiam.
Dzieki
Niom, mokro było, ale fajowo
Czy zaraziłam, to zobaczymy wiosną, jak będzie musiał sporo ziemi i kostek betonowych przerzucić
Raczej wykazuje zainteresowanie, żebym nie brzęczała, że znowu on nową roślinkę, czy rybkę do akwarium kupuje
Ja w zeszłym roku zaczynałam w marcu
W kwietniu wróciłam do pracy po macierzyńskim, więc już czasu było coraz mniej. Gdyby nie te upały, to pewnie dużo więcej by było zrobione, bo większą cześć urlopu nie mogłam nic zrobić, wychodziłam tylko wieczorem na podlewanie 
Dokładnie
Aniu, z Twoim doświadczeniem i ręką do roślin, to ogród przy nowym domu powstanie w miesiąc
Słyszałam gdzieś, że lato 2016 ma być jeszcze cieplejsze niż poprzednie 

Ja może nie płakałam, ale też mi zawsze było przykro patrzeć jak zostają z bałwana coraz mniejsze kule

Nie jestem pewna jaką miałam tą żurawkę, ale miała czerwone kreseczki na listkach i nie sprawdzi ła się na słońcu

Dziękuję bardzo w imieniu bałwana, Tobie również miłego

Dzięki

Dzieki

Niom, mokro było, ale fajowo

Czy zaraziłam, to zobaczymy wiosną, jak będzie musiał sporo ziemi i kostek betonowych przerzucić

Raczej wykazuje zainteresowanie, żebym nie brzęczała, że znowu on nową roślinkę, czy rybkę do akwarium kupuje

Ja w zeszłym roku zaczynałam w marcu

Dokładnie

Aniu, z Twoim doświadczeniem i ręką do roślin, to ogród przy nowym domu powstanie w miesiąc