a forsycje już kwitna u Was?
w któryms z ostatnich odcinków Mai było o nawozeniu iglakó wiosennym i jeśli się nie mylę (oglądałam z doskoku) to mówili, że można sypać na śnieg to sie rozpuści razem z nim
Aniu hortensje śliczniutkie, dziisaj chciałam kupic do domu takie rózowe ale mieli tylko takie bylejakie białe i niebieskie. Twoje śliczne napewno bedą się pięknie prezentowały w miejscu przeznaczenia
Potrzebuję:
Electra, rio, lime rickey, amber wares, paprika, shanghai tak po 20szt każdej.
Możliwe, że te sadzonki sa małe ale żurawki szybko rosną, do jesieni będą ładne.
Widziałam tam szałwię taką podwójną - ją kupuję obowiązkowo. Jest taka jak u Ani z zielonego ..... niebiesiuchna
Danusiu Ty ten apel na głónej powinnaś zamieścić a tak na marginesię cieszę się ze mój zdrowy rozsądek nie szwankuje. Widziałam dzisiaj mnustwo bukszpanów w LM i Ikea i przeszłam obok nich prawie obojętnie
były w dwóch kolorach białym i szarym. Przynajmniej na Targówku było mnustwo aranżacji ogrodowych. Były też kulki bukszpanowe, nie przygladałam się zanadto bo u mnie jeszcze śnieg
A mój M mnie zaskoczył jesteśmy LM na ogrodowym a on mówi o jakie ładne rodendrony, szczęka mi opadła że znał nazwę a i nie przeczytał bo etykiet nie było widać
Kurcze fotki cudne, turkusik tofam zaraz po czerwieni tak sobie myslę, czy Ty chora nie wrócisz... bo ja bym zachorzyła... być, widzieć i nie móc kupic bo samolot.... miłego oglądania ogrodu