Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum

Znalezione posty dla frazy "Sebek"

U Sebka - czyli ogrodowych rewolucji ciąg dalszy :) 06:33, 14 paź 2015

Do góry
Sebek napisał(a)

Kusisz W sumie na dniach pewnie już się pojawią świąteczne dekoracje w galeriach to dlaczego my mamy być gorsi?
Wrocław też ma śnieg? Czy tylko z nas tacy "szczęściarze"?

Ani śniegu ani lodu u mnie jeszcze nie widziałam. U mnie klasyka , najpierw jesien potem zima
U Sebka - czyli ogrodowych rewolucji ciąg dalszy :) 02:33, 14 paź 2015

Do góry
Sebek napisał(a)

W tym płaszczu czuję się świetnie - w końcu sam Beckham sygnuje go swoim nazwiskiem Więc musiał być dobry A co najważniejsze - jest bardzo ciepły Przyda się w takie dni jak ten

Nietoperz czy klasyk?
Mój mały zakątek :D 00:16, 14 paź 2015

Do góry
Dwa razy westchnąłem Raz na widok chodnika, drugi raz do Beemki
Ogród Sylwii od początku cz.II 22:11, 13 paź 2015

Do góry
Sylwia ile Ci tego napadało? Masakra
U Sebka - czyli ogrodowych rewolucji ciąg dalszy :) 21:51, 13 paź 2015

Do góry
Margarete napisał(a)
Ale wizyta....żeby nie powiedzieć "wizytacja".....
Żartuję ! Fajnie wam na pewno było, wszak ty to jeden z "najstaryszch" forumowiczów jestes .
Rady Danusi bezcenne, to fakt, a twój ogród jakby specjalnie na tę wizyte czekał, horti jeszcze w pełni jesiennych kolorów ( u mnie juz brązowe) astry cudne, hosty jeszcze zielone (u mnie juz całkiem zółte)...super to sie wszystko na fotach prezentuje.
Nie wiem jak u was ale u mnie wczoraj snieg zdominował widoki za oknem, oglądałam przez szybkę spod ciepłego kocyka róże w białych czapeczkach i surfinie w donicach na tarsie z białym korzuszkiem...o wilcu z donic na tarasie nie wspomne bo szlag go trafił dwie noce wczesniej kiedy to przymrozek "sparzył" jego liscie, ale i przy okazji begonie i winobluszcz w przedogródku. Po zawilcach u mnie juz tez tylko wspomnienie a u ciebie na fotkach jeszcze nawet kosmosy widziałam... jakbys w innej strefie klimatycznej miał ten ogród...
Pozdrawiam Sebek !

Pogoda rzeczywiście dla mojego ogrodu była łaskawa - przynajmniej do niedzieli Teraz nie wiem jak wyglądają rabaty, ale w końcu mamy jesień Ciut kapryśna, ale zawsze może być gorzej Zawilce miały ostatnio jeszcze pąki - może jeszcze nie jest po nich
U Sebka - czyli ogrodowych rewolucji ciąg dalszy :) 21:39, 13 paź 2015

Do góry
weronika77 napisał(a)

Wróciłam z daleka i stamtąd mam adres ciekawy dla projektantów, poszperam i wstawie link,dla inspiracji. Zdjęcia Danusi ładne, te co robiła i co Ty Jej robiłeś. Tymczasem pozdrawiam, ciągle z podziwem dla młodego, ambitnego człowieka.
O nastroju świątecznym też czytałam, mi też się wkradł taki ze wczorajszym śniegiem.

Zatem czekam na adres i zerkne za chwile do Ciebie czy zdjęcia z tego miejsca wstawilas
U Sebka - czyli ogrodowych rewolucji ciąg dalszy :) 21:38, 13 paź 2015

Do góry
sylwia_slomczewska napisał(a)

Wrocław ma lodowe perełki - zobacz u Irenki jak Jej pięknie ogród ubrało

Za chwile lecę Tylko się ogarnę
Madżenie ogrodnika cz. aktualna 20:43, 13 paź 2015

Do góry
Sebek napisał(a)

Ciiii

Bramkę jedna widziałem

Jedną?? Przecież tam 3 bramki padly!!
Ogród nie tylko bukszpanowy - część III 20:24, 13 paź 2015

Do góry
Postarali się z sadzonkami Chyba się domyślili domków mają trafić
U Sebka - czyli ogrodowych rewolucji ciąg dalszy :) 15:34, 13 paź 2015

Do góry
Ale wizyta....żeby nie powiedzieć "wizytacja".....
Żartuję ! Fajnie wam na pewno było, wszak ty to jeden z "najstaryszch" forumowiczów jestes .
Rady Danusi bezcenne, to fakt, a twój ogród jakby specjalnie na tę wizyte czekał, horti jeszcze w pełni jesiennych kolorów ( u mnie juz brązowe) astry cudne, hosty jeszcze zielone (u mnie juz całkiem zółte)...super to sie wszystko na fotach prezentuje.
Nie wiem jak u was ale u mnie wczoraj snieg zdominował widoki za oknem, oglądałam przez szybkę spod ciepłego kocyka róże w białych czapeczkach i surfinie w donicach na tarsie z białym korzuszkiem...o wilcu z donic na tarasie nie wspomne bo szlag go trafił dwie noce wczesniej kiedy to przymrozek "sparzył" jego liscie, ale i przy okazji begonie i winobluszcz w przedogródku. Po zawilcach u mnie juz tez tylko wspomnienie a u ciebie na fotkach jeszcze nawet kosmosy widziałam... jakbys w innej strefie klimatycznej miał ten ogród...
Pozdrawiam Sebek !
U Sebka - czyli ogrodowych rewolucji ciąg dalszy :) 14:05, 13 paź 2015

Do góry
Sebek napisał(a)

Jak pisalem wcześniej każdy z nas jest inny Na forum mamy tylko jeden wątek wnetrzowisko, ale obserwując swoj wątek od paru dni stwierdzam, że nowy dział by się przydał Tylko do którego chętniej byśmy zaglądali? Pewnie pora roku byłaby wyznacznikiem

Wróciłam z daleka i stamtąd mam adres ciekawy dla projektantów, poszperam i wstawie link,dla inspiracji. Zdjęcia Danusi ładne, te co robiła i co Ty Jej robiłeś. Tymczasem pozdrawiam, ciągle z podziwem dla młodego, ambitnego człowieka.
O nastroju świątecznym też czytałam, mi też się wkradł taki ze wczorajszym śniegiem.
Poszperałam, edytuję i podaję adres: www.houzz.com
Mały ogródek, za i przed zabudową szeregową - Nicol21 11:07, 13 paź 2015

Do góry
Sebek napisał(a)
Niby długo Cię nie było, ale chyba krasnoludki pomagały, bo ogród wygląda świetnie

Macham z ośnieżonego południa Polski

haha! zatem krasnoludki powinny się przyłożyć i jeszcze te małe chwasty z kamyków wybrać.
Lubego nawet nie podejrzewam, że trawę skosił - ot zwolniła przyrost
Dzięki za miłe słowa, ale szkoda że już jesień.... szkoda bo zima idzie i to szybciej niż myślimy! U Ciebie już śnieg, u rodziców też był w poniedziałek - więc wyjechałam tuż przed rozpoczęciem się zimy
Jak "ożywić" mój szmaragdowy ogród 10:36, 13 paź 2015

Do góry
ren133 napisał(a)

W zwykłych doniczkach mówisz też można? Chyba Sebek gdzieś o tym pisał
Tak jak piszesz muszę po prostu tego sama doświadczyć ... i w kolejnym sezonie będę mądrzejsza ... mam nadzieję
A jak głęboko posadziłaś, że za płytko?

Ja zawsze na oko Ale wiem że za płytko. Im ciemniej było tym płycej sadziłam wrrr
Jak "ożywić" mój szmaragdowy ogród 10:34, 13 paź 2015

Do góry
jankosia napisał(a)
Na pewno mają. To dobry pomysł. Możesz też użyć zwykłych plastikowych doniczek. Trzeba w nich zrobić dziurki na bocznych ściankach żeby wilgoć mogła tam przenikać. Renia, za bardzo się boisz. Taka jest natura roślin że mają swoje lepsze i gorsze momenty- nic w przyrodzie nie dzieje się bez przyczyny. Tylko iglaki się nie zmieniają Dobra, to nadużycie, bo i iglaki często zmieniają barwę albo zrzucają igiełki Nie bój nic, pierwszy sezon zobaczysz co i jak i w przyszłym roku będziesz porad nam udzielać Ja mam za sobą tyle lat a i tak posadziłam chyba narcyzy za płytko Robiło się ciemno a ja tak bardzo chciałam zdążyć że sama czułam że coraz płytsze te dołki kopię. Ale cebule już były porozkładane więc tylko szybko szybko i teraz myślę ciężko czy nie przemarzną... A może je wykopać? A może po prostu kory dużo nasypię i będę zimą siedzieć mając nadzieję? Powiem ci, to istna udręka Pięć kilo cebul posadziłam i nie wiem czy zobaczę kwiaty...

W zwykłych doniczkach mówisz też można? Chyba Sebek gdzieś o tym pisał
Tak jak piszesz muszę po prostu tego sama doświadczyć ... i w kolejnym sezonie będę mądrzejsza ... mam nadzieję
A jak głęboko posadziłaś, że za płytko?
Mój ogród pod górkę... 08:35, 13 paź 2015

Do góry
Sebek napisał(a)
No właśnie?

Remont się będzie dział! Pomożesz?
U Sebka - czyli ogrodowych rewolucji ciąg dalszy :) 23:20, 12 paź 2015

Do góry
Sebek napisał(a)

Kusisz W sumie na dniach pewnie już się pojawią świąteczne dekoracje w galeriach to dlaczego my mamy być gorsi?
Wrocław też ma śnieg? Czy tylko z nas tacy "szczęściarze"?

Wrocław ma lodowe perełki - zobacz u Irenki jak Jej pięknie ogród ubrało
U Sebka - czyli ogrodowych rewolucji ciąg dalszy :) 23:12, 12 paź 2015

Do góry
Sebek napisał(a)

Mi raz tak zwinęli buty, znam ten ból

Łączmy się w bólu
Mały ogródek, za i przed zabudową szeregową - Nicol21 23:02, 12 paź 2015

Do góry
Niby długo Cię nie było, ale chyba krasnoludki pomagały, bo ogród wygląda świetnie

Macham z ośnieżonego południa Polski
Mój ogród pod górkę... 22:58, 12 paź 2015

Do góry
No właśnie?
Ogród nie tylko bukszpanowy - część III 22:55, 12 paź 2015

Do góry
Gardenarium napisał(a)

Ja dzisiaj nie wytrzymałam diety i zjadłam jagodziankę. Winko też chyba wyciągnę.. jak Wicio wróci z siłowni, w sam raz będzie. Na deser do jakiegoś programu na domo. Może jakieś wielkie projekty? Będąc młodą dziewczyną ...lekarką ...budowałam dom..więc mam to w jednym paluszku i uwielbiam. Ale plotę bez sensu jakbym się czegoś najadła..zioło...

Swoją drogą na Domo mogliby znów puścić Monty'ego... Jednak biorąc pod uwagę moje studia wielkie projekty powinienem oglądać codziennie
Korzystanie z portalu ogrodowisko.pl oznacza zgodę na wykorzystywanie plików cookie. Więcej informacji można znaleźć w Polityce plików cookies