W milczeniu dość często zaglądam do Twojego ogrodu, ale zmiany awatarka nie sposób przemilczeć - jesienny, na temat ogrodowy i nie tylko ogrodowy. Troche niepodobny, no może kolor włosa
W sumie racja, zawsze lepiej się śmiać niż płakać
Jednak Twoje podsumowanie mojej osoby trochę mnie zirytowało. Wytłumacz mi proszę jakim cudem mam zamieszczać mnóstwo zdjęć, nie mając nic do pokazania?
Gdy robię coś w ogrodzie i widać tego efekt, zawsze to pokazuję, tylko może nie zawsze to zauważasz, co też rozumiem, bo niewykonalnym jest być na bieżąco w każdym wątku. Choć widzę, że w większości wątków starasz się zostawić ślad.
W przeciwieństwie do Ciebie jestem ogrodniczym żółtodziobem, dlatego to forum jest dla mnie przede wszystkim kopalnią cennej wiedzy, którą staram się wykorzystać, tworząc swój ogród. Nie traktuję forum jak odskoczni od codziennych stresów. Niemniej, wiele osób bardzo cenię za ich poczucie humoru i błyskotliwość
Swój ogród tworzę bardzo powoli, co nie znaczy że nie chciałabym szybciej, jednak na pewne sprawy nie mam (tymczasowo) wpływu.
A co do moich avatarków, będę je zmieniać, bo lubię. Regulamin tego nie zabrania
No, to się wypowiedziałam
Witam Cię Marzenko,
przyznam że pogdlądałam Twą wizytówkę kilka razy, ale za każdym razem zbyt krótko żeby coś napisać.
Stworzyłaś przepiękny nowoczesny ogród, który mnie zachwyca o każdej porze roku. Masz wzór godny naśladowania.
Mam rabatę, którą zaczęłam obsadzać i będę się inspirować
Zostaję, jeśli pozwolisz