Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Madżenie ogrodnika cz. aktualna

Madżenie ogrodnika cz. aktualna

Magda70 20:43, 13 paź 2015

Sebek napisał(a)

Ciiii

Bramkę jedna widziałem

Jedną?? Przecież tam 3 bramki padly!!
butterfly 20:47, 13 paź 2015

Magda70 napisał(a)

Ej..ja moje na taras w zeszłym roku za 45 kupilam...wcale nie malutkie...tekie ze 30-40 cm

A ja swoje podobnej wielkosci za 30,-
Magda70 20:52, 13 paź 2015

O to jeszcze lepsza bylaś
Kasiek 21:00, 13 paź 2015

Daj namiary na swojego styliste.
malo sie kolacja nie zadusilam...
yolka 21:25, 13 paź 2015

W milczeniu dość często zaglądam do Twojego ogrodu, ale zmiany awatarka nie sposób przemilczeć - jesienny, na temat ogrodowy i nie tylko ogrodowy. Troche niepodobny, no może kolor włosa
nawigatorka 22:38, 13 paź 2015

yolka napisał(a)
W milczeniu dość często zaglądam do Twojego ogrodu, ale zmiany awatarka nie sposób przemilczeć - jesienny, na temat ogrodowy i nie tylko ogrodowy. Troche niepodobny, no może kolor włosa

jak to nie podobny: wiatr we włosach, makijaż, kwiaty dla dekoracji. Cała Marzena
Madzenka 06:22, 14 paź 2015

stychaz napisał(a)
O dylematach "rynnowych" poczytałam i trzymam kciuki za realizację

Marzenko czy to jest Munstead? Dalej szukam purpurowej róży najbardziej zbliżonej kolorem do Burgundy Ice, tylko wyższej. Falstaff u mnie się niestety nie sparwdził

Justyna to Ascot, zupełnie nie pasuje do Burgundy. Kup sobi Williama Szekspira
jazzy 12:33, 14 paź 2015

Madzenka napisał(a) u Siakowej

Jazzy śmiać się

W sumie racja, zawsze lepiej się śmiać niż płakać
Jednak Twoje podsumowanie mojej osoby trochę mnie zirytowało. Wytłumacz mi proszę jakim cudem mam zamieszczać mnóstwo zdjęć, nie mając nic do pokazania?
Gdy robię coś w ogrodzie i widać tego efekt, zawsze to pokazuję, tylko może nie zawsze to zauważasz, co też rozumiem, bo niewykonalnym jest być na bieżąco w każdym wątku. Choć widzę, że w większości wątków starasz się zostawić ślad.
W przeciwieństwie do Ciebie jestem ogrodniczym żółtodziobem, dlatego to forum jest dla mnie przede wszystkim kopalnią cennej wiedzy, którą staram się wykorzystać, tworząc swój ogród. Nie traktuję forum jak odskoczni od codziennych stresów. Niemniej, wiele osób bardzo cenię za ich poczucie humoru i błyskotliwość
Swój ogród tworzę bardzo powoli, co nie znaczy że nie chciałabym szybciej, jednak na pewne sprawy nie mam (tymczasowo) wpływu.

A co do moich avatarków, będę je zmieniać, bo lubię. Regulamin tego nie zabrania
No, to się wypowiedziałam
chojna 13:14, 14 paź 2015

Witam Cię Marzenko,
przyznam że pogdlądałam Twą wizytówkę kilka razy, ale za każdym razem zbyt krótko żeby coś napisać.
Stworzyłaś przepiękny nowoczesny ogród, który mnie zachwyca o każdej porze roku. Masz wzór godny naśladowania.
Mam rabatę, którą zaczęłam obsadzać i będę się inspirować
Zostaję, jeśli pozwolisz
Pszczelarnia 13:16, 14 paź 2015

Dla Ciebie?
http://fathers.pl/dom-pracujacy/