Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum

Znalezione posty dla frazy "lindsay80"

Tu ma być ogród :) 12:33, 06 lis 2015

Do góry
lindsay80 napisał(a)

fajny tarasik w tle, ogród się zmienia niesamowicie podglądam A wrzosowisko wyjdzie cudnie
I odnośnie małych kobietek, to nie małe a drobniutkie jak mawia mój EM więc dołączę do grupy drobniutkich
Tu ma być ogród :) 12:22, 06 lis 2015

Do góry
Luki napisał(a)
Jeżeli na krzesłach nie będzie prawdziwej białej skóry to odradzam. Mam biały fotel z eko skóry przy biurku i po dwóch latach jest do wywalenia, a taki całkiem tani nie był, fakt ma sporo przeszyć i w tych miejscach jest najgorzej (naa początku szorowałem co tydzień, ale to tylko osłabia materiał i jest po czasie coraz gorzej), ale na krzesła do jadali obstawiam góra 4 lata No chyba, że ktoś ma przetestowane i dłużej mu biała ekoskóra wytrzymała.
Poza tym krzesła bardzo mi się podobają

No właśnie podobne opinie słyszałam od użytkowników, i cóż z tego, że białe jest piękne.
Ja jednak jestem z tych bardziej praktycznych, dlatego kupię czarne i tylko wzdychać będę do białych krzeseł i kanap
Tu ma być ogród :) 12:20, 06 lis 2015

Do góry

Tu ma być ogród :) 11:26, 06 lis 2015

Do góry
iwka napisał(a)
Krzesła bardzo ładne cisy dojechały, wstawiłam zdjęcie

Widziałam i odkąd zobaczyłam, to krzesła zeszły na dalszy plan - ale fajny będziesz mieć szpaler!
Tu ma być ogród :) 11:25, 06 lis 2015

Do góry

leon60 napisał(a)
fajowe krzesełka

tylko na kolor nóg nie mogę się zdecydować, ten ze zdjęcia nie bardzo u mnie pasuje i trzeba by przemalowywać żeby zgrał się z kolorem stołu - ale nie wiadomo jak to wyjdzie i eM nie chce.
Chyba, że całe czarne, bo na stole i jego nodze mam wstawkę czarnego lacobela

Podobają mi się też krzesła z tego modelu z białym siedziskiem, ale boję się, że skórzana podkładka szybko przestanie być biała a i w tworzywo z czasem wchodzi bród i ciężko to doczyścić.
Tu ma być ogród :) 11:11, 06 lis 2015

Do góry
siakowa napisał(a)

ale powiem Wam ze mam przyajaciółkę mniejsza ode mnie i byłam świadkiem na ślubie i całą msze sikałam po kolanach ze śmiechu siedząc na środku kościoła bo...... panna młoda całą msze swojego ślubu machała sobie nogami wiszacymi z krzesła na którym siedziała

To musiało być zabawne

Widzę, że całkiem nas dużo - małych kobitek
Tu ma być ogród :) 11:09, 06 lis 2015

Do góry
ren133 napisał(a)

A ja właśnie będę zmieniać sypialnię (z pomocą siakowej) ... i też będzie takie krzesło

No to jakie założenia są poczynione?
Tu ma być ogród :) 11:08, 06 lis 2015

Do góry
lindsay80 napisał(a)

Pokaż stół!

Ja stół mam od roku, zrobiony przez stolarza, a krzesła przewiezione jeszcze z mieszkania - wraz z narożnikiem tworzyły komplet kolorystyczny, niby w miarę nowe rzeczy, bo 4 lata mają, ale do wystroju domu nie pasują mi za bardzo.

ech stół...zamawiam od roku juz upatrzony ale ten ogród...
Tu ma być ogród :) 11:08, 06 lis 2015

Do góry
Olili napisał(a)
Krzesło świetne,za ciastka podziękuję ,bo gdy tylko skończyłam przymusową dietę to moja waga zaczęła się niebezpiecznie zwiększać

No kalorii to one mają masę, córa mnie namówiła, a też nie powinnam.
Na wiosnę zaczęłam zabawę w odchudzanie z dietetykiem i 8 kg poleciało, ale jak sobie trochę pofolgowałam to 2 kg znowu do przodu.
A orbitrek stoi zakurzony, chyba będę musiała się z nim przeprosić i hula hop znowu wziąść w obroty.
W sezonie jak wracałam do domu z ogródka to padałam na twarz, ale teraz wieczory długie i pracy mniej, więc trzeba się znowu za siebie brać.
Tu ma być ogród :) 11:03, 06 lis 2015

Do góry
nawigatorka napisał(a)
Ciasteczko pojadlam.krzeslo fajne ja wlasnie zamowilam stol i bede do niego krzesla eiffle zamawiac.

Pokaż stół!

Ja stół mam od roku, zrobiony przez stolarza, a krzesła przewiezione jeszcze z mieszkania - wraz z narożnikiem tworzyły komplet kolorystyczny, niby w miarę nowe rzeczy, bo 4 lata mają, ale do wystroju domu nie pasują mi za bardzo.
Od nowa ... na przekór wszystkim 10:55, 06 lis 2015

Do góry
cudne są! Efekt będzie niesamowity!
Ciekawe czy takie można formować na stożki, czy tylko na szpalery się nadają?
Tu ma być ogród :) 10:53, 06 lis 2015

Do góry
lindsay80 napisał(a)
ja też mam jedno, ale przy toaletce w sypialni - możecie się domyśleć, że niezbyt często używane, toteż jeszcze skrzypieć nie zaczęło No i ten design

A ja właśnie będę zmieniać sypialnię (z pomocą siakowej) ... i też będzie takie krzesło
Tu ma być ogród :) 10:50, 06 lis 2015

Do góry
ja też mam jedno, ale przy toaletce w sypialni - możecie się domyśleć, że niezbyt często używane, toteż jeszcze skrzypieć nie zaczęło No i ten design

Tu ma być ogród :) 10:49, 06 lis 2015

Do góry
lindsay80 napisał(a)

Tak z cisa - namiar Ci mogę podać, ale to nie plantacja, tylko szkółka.
Zakup cisów to w przyszłym roku będzie najpoważniejszy wydatek roślinny, dlatego zależałoby mi na dotarciu do plantacji, gdzie ceny są przystępniejsze.

A jeśli chodzi o wnętrza, to te tematy od wczesnej wiosny całkowicie zaniedbane, teraz zaczyna się taki okres w roku, że można to znowu ruszyć.

Remoncik będzie polegał na przemalowaniu kilku kolorów, które okazały się nietrafione, położeniu cegiełki na ścianę i jeszcze parę drobiazgów.
eM już mnie chce ukatrupić, że lampa do salonu ciągle nie wybrana, ale za to w końcu zamówiłam drzwi przesuwne do wiatrołapu i może wreszcie kupię krzesła do jadalni bo waham się już prawie od roku, a jak przyjdzie co do czego to ciągle wracam do jednego modelu

Fajne te krzesło
Tu ma być ogród :) 10:38, 06 lis 2015

Do góry
robione z tego przepisu - nie tylko dla wielbicieli masła orzechowego - polecam

http://www.mojewypieki.com/post/ciastka-z-masla-orzechowego-z-czekoladowymi-drobinkami
Tu ma być ogród :) 10:26, 06 lis 2015

Do góry
lindsay80 napisał(a)

idę luknąć, a na napływ energii serwuję domowe ciasteczka na bazie masła orzechowego
Smacznego

to teraz ja pisze priv
Tu ma być ogród :) 10:25, 06 lis 2015

Do góry
Kuba napisał(a)
piszę priv!

idę luknąć, a na napływ energii serwuję domowe ciasteczka na bazie masła orzechowego
Smacznego

Tu ma być ogród :) 10:12, 06 lis 2015

Do góry
Kuba napisał(a)
piszecie o stożkach z cisa? chyba wiosną wyruszę na śląsk w poszukiwaniach bo u mnie nic a nic...
czytam że za remonty domowe się bierzesz, nieustannie podziwiam Twój zapał i energię, jak nie w ogrodzie to w domu, możesz mi trochę odsprzedać bo ja coś bez energii

Tak z cisa - namiar Ci mogę podać, ale to nie plantacja, tylko szkółka.
Zakup cisów to w przyszłym roku będzie najpoważniejszy wydatek roślinny, dlatego zależałoby mi na dotarciu do plantacji, gdzie ceny są przystępniejsze.

A jeśli chodzi o wnętrza, to te tematy od wczesnej wiosny całkowicie zaniedbane, teraz zaczyna się taki okres w roku, że można to znowu ruszyć.

Remoncik będzie polegał na przemalowaniu kilku kolorów, które okazały się nietrafione, położeniu cegiełki na ścianę i jeszcze parę drobiazgów.
eM już mnie chce ukatrupić, że lampa do salonu ciągle nie wybrana, ale za to w końcu zamówiłam drzwi przesuwne do wiatrołapu i może wreszcie kupię krzesła do jadalni bo waham się już prawie od roku, a jak przyjdzie co do czego to ciągle wracam do jednego modelu
Na Łowieckiej 09:46, 06 lis 2015

Do góry
napiszcie coś więcej o tych skórkach od bananów co one dają roślinom, i czy nie gniją właśnie jak się je tam zostawi?
Ja zawsze wywalam, choć już gdzieś coś słyszałam, że można w ogrodnictwie wykorzystać.
Marzenia i plany vs. rzeczywistość 09:45, 06 lis 2015

Do góry
i moja
taka romantyczna, delikatna - bajka!
Korzystanie z portalu ogrodowisko.pl oznacza zgodę na wykorzystywanie plików cookie. Więcej informacji można znaleźć w Polityce plików cookies