A masz drewniane nogi czy metal
Tak z cisa - namiar Ci mogę podać, ale to nie plantacja, tylko szkółka. Zakup cisów to w przyszłym roku będzie najpoważniejszy wydatek roślinny, dlatego zależałoby mi na dotarciu do plantacji, gdzie ceny są przystępniejsze. A jeśli chodzi o wnętrza, to te tematy od wczesnej wiosny całkowicie zaniedbane, teraz zaczyna się taki okres w roku, że można to znowu ruszyć. Remoncik będzie polegał na przemalowaniu kilku kolorów, które okazały się nietrafione, położeniu cegiełki na ścianę i jeszcze parę drobiazgów. eM już mnie chce ukatrupić, że lampa do salonu ciągle nie wybrana, ale za to w końcu zamówiłam drzwi przesuwne do wiatrołapu i może wreszcie kupię krzesła do jadalni bo waham się już prawie od roku, a jak przyjdzie co do czego to ciągle wracam do jednego modelu
ja też mam jedno, ale przy toaletce w sypialni - możecie się domyśleć, że niezbyt często używane, toteż jeszcze skrzypieć nie zaczęło No i ten design
A ja właśnie będę zmieniać sypialnię (z pomocą siakowej) ... i też będzie takie krzesło
Kasi skrzypi ,bo się za dużo na nim wierci .po prostu nie może spokojnie usiedzieć ,myśli ,że już by chciała być ogrodzie i przebiera nogami