Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Tu ma być ogród :)

Tu ma być ogród :)

Olili 11:02, 06 lis 2015

siakowa napisał(a)

cos w tym jest a przebieranie nogami tez może miec na to wpływ bo one nie opierają sie o podłoge tylko wiszą

Hmmm a nie przyszło Ci do głowy skąd ja to mogę wiedzieć
Wiszenie nóg znam z autopsji
lindsay80 11:03, 06 lis 2015

nawigatorka napisał(a)
Ciasteczko pojadlam.krzeslo fajne ja wlasnie zamowilam stol i bede do niego krzesla eiffle zamawiac.

Pokaż stół!

Ja stół mam od roku, zrobiony przez stolarza, a krzesła przewiezione jeszcze z mieszkania - wraz z narożnikiem tworzyły komplet kolorystyczny, niby w miarę nowe rzeczy, bo 4 lata mają, ale do wystroju domu nie pasują mi za bardzo.
siakowa 11:07, 06 lis 2015

Olili napisał(a)

Hmmm a nie przyszło Ci do głowy skąd ja to mogę wiedzieć
Wiszenie nóg znam z autopsji

ale powiem Wam ze mam przyajaciółkę mniejsza ode mnie i byłam świadkiem na ślubie i całą msze sikałam po kolanach ze śmiechu siedząc na środku kościoła bo...... panna młoda całą msze swojego ślubu machała sobie nogami wiszacymi z krzesła na którym siedziała
lindsay80 11:08, 06 lis 2015

Olili napisał(a)
Krzesło świetne,za ciastka podziękuję ,bo gdy tylko skończyłam przymusową dietę to moja waga zaczęła się niebezpiecznie zwiększać

No kalorii to one mają masę, córa mnie namówiła, a też nie powinnam.
Na wiosnę zaczęłam zabawę w odchudzanie z dietetykiem i 8 kg poleciało, ale jak sobie trochę pofolgowałam to 2 kg znowu do przodu.
A orbitrek stoi zakurzony, chyba będę musiała się z nim przeprosić i hula hop znowu wziąść w obroty.
W sezonie jak wracałam do domu z ogródka to padałam na twarz, ale teraz wieczory długie i pracy mniej, więc trzeba się znowu za siebie brać.
siakowa 11:08, 06 lis 2015

lindsay80 napisał(a)

Pokaż stół!

Ja stół mam od roku, zrobiony przez stolarza, a krzesła przewiezione jeszcze z mieszkania - wraz z narożnikiem tworzyły komplet kolorystyczny, niby w miarę nowe rzeczy, bo 4 lata mają, ale do wystroju domu nie pasują mi za bardzo.

ech stół...zamawiam od roku juz upatrzony ale ten ogród...
lindsay80 11:09, 06 lis 2015

ren133 napisał(a)

A ja właśnie będę zmieniać sypialnię (z pomocą siakowej) ... i też będzie takie krzesło

No to jakie założenia są poczynione?
lindsay80 11:11, 06 lis 2015

siakowa napisał(a)

ale powiem Wam ze mam przyajaciółkę mniejsza ode mnie i byłam świadkiem na ślubie i całą msze sikałam po kolanach ze śmiechu siedząc na środku kościoła bo...... panna młoda całą msze swojego ślubu machała sobie nogami wiszacymi z krzesła na którym siedziała

To musiało być zabawne

Widzę, że całkiem nas dużo - małych kobitek
lindsay80 11:25, 06 lis 2015

leon60 napisał(a)
fajowe krzesełka

tylko na kolor nóg nie mogę się zdecydować, ten ze zdjęcia nie bardzo u mnie pasuje i trzeba by przemalowywać żeby zgrał się z kolorem stołu - ale nie wiadomo jak to wyjdzie i eM nie chce.
Chyba, że całe czarne, bo na stole i jego nodze mam wstawkę czarnego lacobela

Podobają mi się też krzesła z tego modelu z białym siedziskiem, ale boję się, że skórzana podkładka szybko przestanie być biała a i w tworzywo z czasem wchodzi bród i ciężko to doczyścić.
waldek727 11:26, 06 lis 2015

siakowa napisał(a)

cos w tym jest a przebieranie nogami tez może miec na to wpływ bo one nie opierają sie o podłoge tylko wiszą

Kasiu.
Ja widziałem podobne krzesełka w ,,Smyku".
lindsay80 11:26, 06 lis 2015

iwka napisał(a)
Krzesła bardzo ładne cisy dojechały, wstawiłam zdjęcie

Widziałam i odkąd zobaczyłam, to krzesła zeszły na dalszy plan - ale fajny będziesz mieć szpaler!