Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Tu ma być ogród :)

Tu ma być ogród :)

Luki 11:44, 06 lis 2015

Jeżeli na krzesłach nie będzie prawdziwej białej skóry to odradzam. Mam biały fotel z eko skóry przy biurku i po dwóch latach jest do wywalenia, a taki całkiem tani nie był, fakt ma sporo przeszyć i w tych miejscach jest najgorzej (naa początku szorowałem co tydzień, ale to tylko osłabia materiał i jest po czasie coraz gorzej), ale na krzesła do jadali obstawiam góra 4 lata No chyba, że ktoś ma przetestowane i dłużej mu biała ekoskóra wytrzymała.
Poza tym krzesła bardzo mi się podobają
lindsay80 12:20, 06 lis 2015

lindsay80 12:22, 06 lis 2015

Luki napisał(a)
Jeżeli na krzesłach nie będzie prawdziwej białej skóry to odradzam. Mam biały fotel z eko skóry przy biurku i po dwóch latach jest do wywalenia, a taki całkiem tani nie był, fakt ma sporo przeszyć i w tych miejscach jest najgorzej (naa początku szorowałem co tydzień, ale to tylko osłabia materiał i jest po czasie coraz gorzej), ale na krzesła do jadali obstawiam góra 4 lata No chyba, że ktoś ma przetestowane i dłużej mu biała ekoskóra wytrzymała.
Poza tym krzesła bardzo mi się podobają

No właśnie podobne opinie słyszałam od użytkowników, i cóż z tego, że białe jest piękne.
Ja jednak jestem z tych bardziej praktycznych, dlatego kupię czarne i tylko wzdychać będę do białych krzeseł i kanap
abiko 12:33, 06 lis 2015

lindsay80 napisał(a)

fajny tarasik w tle, ogród się zmienia niesamowicie podglądam A wrzosowisko wyjdzie cudnie
I odnośnie małych kobietek, to nie małe a drobniutkie jak mawia mój EM więc dołączę do grupy drobniutkich
nawigatorka 12:45, 06 lis 2015

lindsay80 napisał(a)

Pokaż stół!

Ja stół mam od roku, zrobiony przez stolarza, a krzesła przewiezione jeszcze z mieszkania - wraz z narożnikiem tworzyły komplet kolorystyczny, niby w miarę nowe rzeczy, bo 4 lata mają, ale do wystroju domu nie pasują mi za bardzo.

Taki tylko z bielszym blatem robi stolarz i spawacz 210x 110 cm
https://d1h47ymjzabgy0.cloudfront.net/uploaded/0x500_file_montanastindustrialn_ce17e0036817bf28821a.jpg
lindsay80 13:09, 06 lis 2015

nawigatorka napisał(a)

Taki tylko z bielszym blatem robi stolarz i spawacz 210x 110 cm
https://d1h47ymjzabgy0.cloudfront.net/uploaded/0x500_file_montanastindustrialn_ce17e0036817bf28821a.jpg

Typowo nowoczesny design, do Twoich wnętrz strzał w dychę, no i z tymi krzesłami będzie grał idealnie!
nawigatorka 13:12, 06 lis 2015

lindsay80 napisał(a)

Typowo nowoczesny design, do Twoich wnętrz strzał w dychę, no i z tymi krzesłami będzie grał idealnie!

Stol to moje marzenie.sofa musi poczekac bo dzieci jeszcze brudza za bardzo.a teraz moje dekoracje na swieta przynajmniej beda wygladac mam nadzieje
nawigatorka 13:13, 06 lis 2015

Dubel
lindsay80 13:14, 06 lis 2015

abiko napisał(a)

fajny tarasik w tle, ogród się zmienia niesamowicie podglądam A wrzosowisko wyjdzie cudnie
I odnośnie małych kobietek, to nie małe a drobniutkie jak mawia mój EM więc dołączę do grupy drobniutkich

A dziękuję, może w przyszłym roku w końcu jak przystało na pożądny taras zacznie pełnić funkcję użytkową, bo na razie tylko jest, a czasu żeby z niego korzystać brak

Niektórzy też używają określenia kompaktowe - zwał jak zwał, mimo, że małych rozmiarów to silne z nas babki, w końcu wszystkie co tu zaglądamy, masę pracy wykonujemy w tych naszych ogrodach.
Jagodaa 13:15, 06 lis 2015

lindsay80 napisał(a)

tylko na kolor nóg nie mogę się zdecydować, ten ze zdjęcia nie bardzo u mnie pasuje i trzeba by przemalowywać żeby zgrał się z kolorem stołu - ale nie wiadomo jak to wyjdzie i eM nie chce.
Chyba, że całe czarne, bo na stole i jego nodze mam wstawkę czarnego lacobela

Podobają mi się też krzesła z tego modelu z białym siedziskiem, ale boję się, że skórzana podkładka szybko przestanie być biała a i w tworzywo z czasem wchodzi bród i ciężko to doczyścić.

No nieźle . Widziałaś te krzesła "na żywo"? bo ja się nad nimi zastanawiałam, ale nie widziałam ich i nie wiem, jak z wykonaniem. Właśnie takie czarne do kuchni chciałam.