Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum

Znalezione posty dla frazy "Sebek"

U Sebka - czyli ogrodowych rewolucji ciąg dalszy :) 13:07, 10 paź 2015

Do góry
Madzenka napisał(a)
Hi hi klubokawiarnia sie u Ciebie rozlokowała

Cieszę się z tego, bo ostatnio u mnie mały ruch Rewolucji w ogrodzie nie robię to chociaż o ubraniach i domach pogadamy
U Sebka - czyli ogrodowych rewolucji ciąg dalszy :) 13:05, 10 paź 2015

Do góry
Asisko_2005 napisał(a)
Niedawno synowi pomalowałam ścianę na czarno i o dziwo to ja byłam tą osobą, która nalegała. Teraz jest mi wdzięczny.

No popatrz jaki los jest przewrotny To samo było jak Mama mnie na prawo jazdy wysłała - teraz nie wyobrażam sobie życia bez niego
U Sebka - czyli ogrodowych rewolucji ciąg dalszy :) 13:04, 10 paź 2015

Do góry
abiko napisał(a)

Sebek dokładnie to samo napisałam Gosi Zresztą nie chce mi się już kopać poczekam do wiosny. Przypięłam sobie nawet piny od ciebiejako inspirację. Najgorzej,że jak wykopywałam tulipany to sobie nie wszystkie opisałam kolorystycznie no i masz.. będę teraz miała plamki kolorystyczne

Wymieszane kolory to nic - gorzej jak wysokość wymieszasz Zaczęłaś je już chować w ziemi? Jak nie to zacznij, bo do zimy nie zdążysz
U Sebka - czyli ogrodowych rewolucji ciąg dalszy :) 13:02, 10 paź 2015

Do góry
eluniak napisał(a)
Witam was wszystkich serdecznie od niedawna jestem na forum i jestem w trakcie poprawiania bałaganu ogrodowego Sebku piękny ten twój ogród może podpatrzę coś od ciebie

Witaj Elu serdecznie Lepiej trafić nie mogłaś - znajdziesz tu mnóstwo inspiracji jak zmieniały się nasze ogrody pod wpływem forum Mój jest tylko jednym z wielu, ale jak coś podpatrzysz będzie mi bardzo miło
U Sebka - czyli ogrodowych rewolucji ciąg dalszy :) 12:54, 10 paź 2015

Do góry
margaretka3 napisał(a)

A w Jaworniku byłaś? Tam zawsze sporo trwek jest. Nie wiem, jakie potrzebujesz.

Do Jawornika jeszcze nie zdążyłem dotrzeć, a dużo osób polecało tą szkółkę Jak będę w potrzebie to może się kiedyś wybiorę
Miłkowo - moje miejsce na Ziemi. cz.II 12:05, 10 paź 2015

Do góry
HANIA
dzięki kochana
ja jakoś bez fot nie umiem dlatego stale, coś wklejam, no zresztą zmiany nieustanne też, pory roku i rewolucje)

SEBEK
ojej, dzięki wielkie
MADŻENKA
u was tez rankiem chyba były mgły?dziękuje Marzenko

ULA
oby, jak najdłużej choć liści z wiązów już pełno, mimo to uwielbiam je grabić i ten zapach

BORBETKA
regularnie od dołu podcinamy gałęzie, zaczęliśmy 3 lata temu, po trafieniu na O., chciałam coś nowego i musiałam wygospodarować miejsce; sadząć i kopiąc, zawsze jakiś korzonek się uszkodzi, ale bez uszczerbku dla drzew, czasami kopię dół i korzeń jest, ale i miejsce dla rośliny i potem poradzi sobie. Na pewno trzeba często podlewać, bo jednak drzewa wyciągają wodę, ale bez problemu rosną; zrób podobnie. Aha, jeszcze jak podcinamy drzewa, mielimy je i to sypię na rabaty, chroni przed suszą, użyźnia i powstaje coraz wyższa warstwa ziemi dla tych roślin dolnych Mam nadzieję, ze pomogłam

GARDENARIUM
Danusiu, nie pamiętasz pewnie, ale ja tak, ja siedziałyśmy na ławce, a na pierwszej wyspie same brązowe igły i jak popatrzyłam twoimi oczami, zabrałam się za czyszczenie pni i tym sposobem sobie kciuka tez machnęłam

magnolie gwiaździste zaczynają się złocic

winobluszcz i szkarłatka amerykańska, ten kolor u niej najbardziej lubię

sumak Tiger Eyes juz powoli złoty

kolory jesieni, złoto i czerwień
magnolia żółknie
a powinna byc miedziana
Ogródek Iwony 22:37, 09 paź 2015

Do góry
Ewo, Sebek, Łuki - dziękuję, że zaglądacie. Pozdrawiam was i dzięki za wsparcie. Razem zawsze lepiej. I bardziej się chce Choc i już czasu brakuje. Zimno mnie dogoniło.
Ogród niby nowoczesny ale... 22:21, 09 paź 2015

Do góry
O jeżu malusienki! 1700 cebul?Będzie cudna wiosna
Ogród tworzę nowoczesny czyli wewnętrzna walka jak nie zostać kokoszką :) 21:30, 09 paź 2015

Do góry
Mamy w domu krajalnice i siedzi zamknięta w szafce Jak masz dobrą piekarnie to na miejscu Ci pokroja
U Sebka - czyli ogrodowych rewolucji ciąg dalszy :) 19:29, 09 paź 2015

Do góry
malkul napisał(a)
co tam sebcio

Umieram Chorobsko mnie złapalo... Musze się czymś szybko zająć, to może sobie pójdzie jak o tym zapomnę Zazwyczaj działa
Moja codzienność - ogród Oli 19:24, 09 paź 2015

Do góry
Ehhh, cudnie
Ogród tworzę nowoczesny czyli wewnętrzna walka jak nie zostać kokoszką :) 11:12, 09 paź 2015

Do góry
Sebek napisał(a)

Najgorzej....

Kwiaty Gosia powinny wystarczyć A jak reszta sąsiadów choć w części jest tak samo fajna jak Wy to bramę im zróbcie

bramę zrobi mój Emuś z synkiem i lalunią
wstepnei sie zobowiązał
U Sebka - czyli ogrodowych rewolucji ciąg dalszy :) 10:13, 09 paź 2015

Do góry
Sebek napisał(a)

Nigdy nie mów nigdy

Mnie tam się to nie podoba przez duże N kiedyś jak mieszkałam w Warszawie i wynajmowaliśmy mieszkanie ze znajomymi to jeden pokój miał pomalowaną ścianę na czarną( przed nami mieszkała jakaś artystka) Na szczęście to nie był mój pokój ale znajomi to się tak namordowali żeby to przemalować że masakra.
U Sebka - czyli ogrodowych rewolucji ciąg dalszy :) 10:10, 09 paź 2015

Do góry
Sebek napisał(a)

Mokasynów tez nie włożę Raz miałem cos podobnego do tego typu butów i wywaliłem

PS - jak obserwuje niektóre pary w sklepach to tylko uśmiecham się do siebie w myślach

a w twoich inspiracjach mokasyny były oj tam mi się podobają fajnie wyglądają.
Typografia ogrodu 07:57, 09 paź 2015

Do góry
Sebek napisał(a)
Różnica między mną, a Filipem jest taka, że się odzywa rzadko i na temat, a ja odwrotnie

Ale nowa rabata super

Ja i rabata dziekujemy i to jest dowod,ze wypowiadasz sie Sebku na temat
U Sebka - czyli ogrodowych rewolucji ciąg dalszy :) 06:07, 09 paź 2015

Do góry
Sebek napisał(a)

Będę camel - dzisiaj mierzyłem świetny płaszcz i jutro po niego lecę Oby mi się jutro podobał tak samo jak dziś

No i jestem ciekawa, jak dzis sie spodoba.
U Sebka - czyli ogrodowych rewolucji ciąg dalszy :) 03:31, 09 paź 2015

Do góry
Sebek napisał(a)

Żeby zobaczyć moje krzoki to trzeba jeszcze doliczyć jakieś 1.5h drogi od Gosi

Znaczy się mieszkasz 300 kilometrów od Katowic?

A kiedy śpisz?

O to Sebo to ja bym się jeszcze najmniej martwił.
Ogrodowy spektakl trwa ... 00:15, 09 paź 2015

Do góry
mira napisał(a)

Sebek nie gadaj że masz tani płaszcz , a w Janinie tulipki wykupione i nie wiem czy warte bo są na bank jednoroczne - w przyszłym roku kupisz , wcale się nie dziwię że nie kupujesz jak Cię nie ma - no ale to studencka dola

pozdr

Od Beckhama kupiłem

Krokusy będę zamawiac, ale dopiero jak będą przeceny w listopadzie
Ogród tworzę nowoczesny czyli wewnętrzna walka jak nie zostać kokoszką :) 00:02, 09 paź 2015

Do góry
Madzenka napisał(a)
Wg mnie kwiaty lub inny drobny prezent wystarczy.

Na alle zamiast koszyczków zakupiłam sobie moją ulubioną paletę cieni...a potem na yotube znalazłam filmik że sprzedają podróbki...

Najgorzej....

Kwiaty Gosia powinny wystarczyć A jak reszta sąsiadów choć w części jest tak samo fajna jak Wy to bramę im zróbcie
U Sebka - czyli ogrodowych rewolucji ciąg dalszy :) 00:01, 09 paź 2015

Do góry
O rety, Sebek to teraz już wiem dlaczego nie kupisz cebul skoro w ciuchy inwestycje zynisz, jeszcze trochę i ogrodem się przestaniesz interesować ale to jest przywilej wieku

pozdr
Korzystanie z portalu ogrodowisko.pl oznacza zgodę na wykorzystywanie plików cookie. Więcej informacji można znaleźć w Polityce plików cookies