Jak pisalem wcześniej każdy z nas jest inny Na forum mamy tylko jeden wątek wnetrzowisko, ale obserwując swoj wątek od paru dni stwierdzam, że nowy dział by się przydał Tylko do którego chętniej byśmy zaglądali? Pewnie pora roku byłaby wyznacznikiem
Seba nie uwierzysz ale u ans prawie traw w szkółkach nie ma, ja nie wiem dlaczego śląskie szkółki nie mają tego problemui rabata różano-trawiasta stoi..
Pewnie wszytko wykupione Juz właściwie jest po sezonie, wiec ja bym się cudów nie spodziewał, bo szkółki pewnie nowego materiału juz nie sprowadza Sezon na choinki się już chyba zaczął
Witam was wszystkich serdecznie od niedawna jestem na forum i jestem w trakcie poprawiania bałaganu ogrodowego Sebku piękny ten twój ogród może podpatrzę coś od ciebie
Sebek dokładnie to samo napisałam Gosi Zresztą nie chce mi się już kopać poczekam do wiosny. Przypięłam sobie nawet piny od ciebiejako inspirację. Najgorzej,że jak wykopywałam tulipany to sobie nie wszystkie opisałam kolorystycznie no i masz.. będę teraz miała plamki kolorystyczne
O rety, Sebek to teraz już wiem dlaczego nie kupisz cebul skoro w ciuchy inwestycje zynisz, jeszcze trochę i ogrodem się przestaniesz interesować ale to jest przywilej wieku