Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum

Znalezione posty dla frazy "lojalna_"

Miłkowo - moje miejsce na Ziemi. cz.II 16:01, 12 cze 2015

Do góry
lojalna_ napisał(a)

siły nam wsZyskim w robocie wiec zycze ........w tej radosci wachania i podziwiania

Raj stworzyłas to go ogarnac music

Dzieki i wzajemnie
Zapachy sa boskie, zgubic sie mozna w zakamarkach, miejsc do siadania i odpoczynku duzo, zatem do roboty i dbac o raj na ziemi
Miłkowo - moje miejsce na Ziemi. cz.II 15:56, 12 cze 2015

Do góry
Milka napisał(a)

Nieprawda, jest wiecej pracy, niestety, teraz juz dumam glownie pod katem pracy, pomysl, samo oskubanie tej sciany z rozami, sztuk 8 ile mi zajmie czasu, a gdzie ciecie, 200 cidow, pelno buksow i innych, skubanie rodkow i azalii, ufff nie narzekam, ale w dojrzalym ogrodzie jest wiecej pracy, nasz ma 18 lat, pelnoletni

siły nam wsZyskim w robocie wiec zycze ........w tej radosci wachania i podziwiania

Raj stworzyłas to go ogarnac music
Lawendowy zawrót głowy 15:54, 12 cze 2015

Do góry
lojalna_ napisał(a)

Kaska ja cały czas chodze z bolcym lokiem czy reka juz nie wiem .....jak czytam jak dziewczyny o kregoslupach pisza to sie zastanawiam czy to takie zdrwie i tak dobrze z ta zielenia sie bawic hihihihi

Nie zawsze dobrze, maz zalatwil sobie kregoslup i teraz 2 chorych, nie ma kto robic chyba na mnie teraz spadnie, bo kregoslup zdrowy rece tez
Lawendowy zawrót głowy 15:53, 12 cze 2015

Do góry
lojalna_ napisał(a)

Kobietka odkurzac ......usmiałam sie : widzisz a mnie to wieki zajmuje i nad chwasciorami biadole jak gupia :

Oj pieknie u ciebie

I ja się usmialam, a co do ogrodu, 3 lata i od roboty sie nie ogonisz, bedzie busz
dzięki
Lawendowy zawrót głowy 15:52, 12 cze 2015

Do góry
Kacha123 napisał(a)
Pięknie, pięknie! I jaka satysfakcja, że sami wszystko zrobiliście. Gratulacje!

Kaska ja cały czas chodze z bolcym lokiem czy reka juz nie wiem .....jak czytam jak dziewczyny o kregoslupach pisza to sie zastanawiam czy to takie zdrwie i tak dobrze z ta zielenia sie bawic hihihihi
Lawendowy zawrót głowy 15:51, 12 cze 2015

Do góry
ren133 napisał(a)
Śliczny ogród stworzyłaś piękny tarasik, zadbane rośliny, dodatki w dobrym stylu
Dobór kolorów pełna profeska
A ta soczysta zieleń trawniczka ... do pozazdroszczenia

Dzieki Ci kochana a ja ciagle i tak niepewna decyzji jestem ..... Naprawde dziekuje to dodaje sily do dalszej roboty
Lawendowy zawrót głowy 15:50, 12 cze 2015

Do góry
Milka napisał(a)
I tak sobie patrze Jolu u ciebie i bym w 3 dni obskoczyla i porzadeczek i mozna lezakowac ladnie, luzno, nie za duzo, a u siebie jak poleniuchuje, to potem nie wiem, w co rece wlozyc, dlatego maz wrecz nakazuje wywalanie roslin, zostana drzewa, krzaki, zimozielone, rodki i azalie i hortki z trawami, moze roze ochronie ciut zartuje, no bo nie po to zbieralam 27 piwonii aby je wywalac itd ze wszystkim

Kobietka odkurzac ......usmiałam sie : widzisz a mnie to wieki zajmuje i nad chwasciorami biadole jak gupia :

Oj pieknie u ciebie
Czasem słońce czasem deszcz 15:48, 12 cze 2015

Do góry
Uroczy widoczek )))

Mój ogród pod górkę... 15:46, 12 cze 2015

Do góry
Kasiu moze troche nasyp ziemi i pare ziarek na to ....cos zakryje kilka zdziebelek ...znowu upały w sobote zas sie bedziesz pluskac w basenie i jak sezon otwarty to bedzie impra :
Miłkowo - moje miejsce na Ziemi. cz.II 15:39, 12 cze 2015

Do góry
lojalna_ napisał(a)

Piekne

A ja myslałam Irenko ze jak sie ma taka przestrzen i tak duze roslinki to juz nie ma tyle pracy.....a to chyba nieprawda

Nieprawda, jest wiecej pracy, niestety, teraz juz dumam glownie pod katem pracy, pomysl, samo oskubanie tej sciany z rozami, sztuk 8 ile mi zajmie czasu, a gdzie ciecie, 200 cidow, pelno buksow i innych, skubanie rodkow i azalii, ufff nie narzekam, ale w dojrzalym ogrodzie jest wiecej pracy, nasz ma 18 lat, pelnoletni
Miłkowo - moje miejsce na Ziemi. cz.II 15:32, 12 cze 2015

Do góry
Milka napisał(a)
Dziękuję trochę się nazbierało, ale jeszcze mam chciejstwa, robię nową rabatę, w innym miejscu wycięliśmy ciut starego, coby wcisnąć 5 nowych azalii

Piekne

A ja myslałam Irenko ze jak sie ma taka przestrzen i tak duze roslinki to juz nie ma tyle pracy.....a to chyba nieprawda
Lawendowy zawrót głowy 15:23, 12 cze 2015

Do góry
Tess napisał(a)

Orliki przewitły, irysy szaleją i już kończą kwitnienie, na zawilce za wcześnie chyba.
Nie kupuj, jak coś nie wpada w oko A jeżówki kup takie, jakie sobie zaplanowałaś. Spokojnie, jeżówki jeszcze będą w sklepach. Zauważyłam, że sprzedawcy przyjęli zasadę sprzedawania wówczas danej rosliny, kiedy jest jej czas kwitnienia. wówczas najlepiej się sprzedają. No a jeżówki jeszcze nie kwitną.

Tess dzieki no tak mi mow i wszystko jasne juz myslalam ze ze mna cos nie teges
Lawendowy zawrót głowy 15:11, 12 cze 2015

Do góry
lojalna_ napisał(a)

u mnie wszedzie patelnia ...zawilce nie kwitna, orliki cos niemrawo i irysy nic ...czy Wy tez tak macie ? nie wiem co mam kupic z bylinowych łazikuje inic mi woko nie wpada chce jezówki ale nie ma takich jak mnie się podobaja...

Orliki przewitły, irysy szaleją i już kończą kwitnienie, na zawilce za wcześnie chyba.
Nie kupuj, jak coś nie wpada w oko A jeżówki kup takie, jakie sobie zaplanowałaś. Spokojnie, jeżówki jeszcze będą w sklepach. Zauważyłam, że sprzedawcy przyjęli zasadę sprzedawania wówczas danej rosliny, kiedy jest jej czas kwitnienia. wówczas najlepiej się sprzedają. No a jeżówki jeszcze nie kwitną.
W Gąszczu u Tess 15:11, 12 cze 2015

Do góry
naprawe piekny ogrod, zielony, bujny ile cudnych kwiatów
W Gąszczu u Tess 15:09, 12 cze 2015

Do góry
Kasya napisał(a)

jak mnie juz zmeczy slonce to przychodze posiedziec sobie pod moim ulubionym cyprysikiem

ja tez bym tutaj posiedziała
Lawendowy zawrót głowy 15:05, 12 cze 2015

Do góry
lindsay80 napisał(a)
wczoraj dostałam cynk, że w Limbie jest dużo odmian, na stronie ich sklepu internetowego możesz obejrzeć odmiany - jakiej konkretnie szukasz?
Piękne nowe zdjęcia zamieściłaś
A trawki gdzie tym razem kupowałaś?

szukam rozowych i zielono białych nazwy mam gdzie na karte ....trawki kupiłam swierklancu ostatnio tylko tam jezdze po trawy .... kupiłam szesc bo wiecej niebyło zabrakło mi dwoch
Ogród w cieniu brzozy 15:02, 12 cze 2015

Do góry
cudna .... radosci tyle a takie to malutkie
Lawendowy zawrót głowy 14:58, 12 cze 2015

Do góry
Mysza napisał(a)
No pięknie Jolciu, pięknie

u mnie wszedzie patelnia ...zawilce nie kwitna, orliki cos niemrawo i irysy nic ...czy Wy tez tak macie ? nie wiem co mam kupic z bylinowych łazikuje inic mi woko nie wpada chce jezówki ale nie ma takich jak mnie się podobaja...
Lawendowy zawrót głowy 14:54, 12 cze 2015

Do góry
Tess napisał(a)
Ale masz już wielkie czosnki główkowate. Moje jeszcze mizerne.

Tess co jak co ale czosnki u mnie pierwsze rosna przynajmniej tyle
Lawendowy zawrót głowy 14:53, 12 cze 2015

Do góry
Korzystanie z portalu ogrodowisko.pl oznacza zgodę na wykorzystywanie plików cookie. Więcej informacji można znaleźć w Polityce plików cookies