Kaska ja cały czas chodze z bolcym lokiem czy reka juz nie wiem .....jak czytam jak dziewczyny o kregoslupach pisza to sie zastanawiam czy to takie zdrwie i tak dobrze z ta zielenia sie bawic hihihihi
Kasiu moze troche nasyp ziemi i pare ziarek na to ....cos zakryje kilka zdziebelek ...znowu upały w sobote zas sie bedziesz pluskac w basenie i jak sezon otwarty to bedzie impra :
Nieprawda, jest wiecej pracy, niestety, teraz juz dumam glownie pod katem pracy, pomysl, samo oskubanie tej sciany z rozami, sztuk 8 ile mi zajmie czasu, a gdzie ciecie, 200 cidow, pelno buksow i innych, skubanie rodkow i azalii, ufff nie narzekam, ale w dojrzalym ogrodzie jest wiecej pracy, nasz ma 18 lat, pelnoletni
Orliki przewitły, irysy szaleją i już kończą kwitnienie, na zawilce za wcześnie chyba.
Nie kupuj, jak coś nie wpada w oko A jeżówki kup takie, jakie sobie zaplanowałaś. Spokojnie, jeżówki jeszcze będą w sklepach. Zauważyłam, że sprzedawcy przyjęli zasadę sprzedawania wówczas danej rosliny, kiedy jest jej czas kwitnienia. wówczas najlepiej się sprzedają. No a jeżówki jeszcze nie kwitną.
szukam rozowych i zielono białych nazwy mam gdzie na karte ....trawki kupiłam swierklancu ostatnio tylko tam jezdze po trawy .... kupiłam szesc bo wiecej niebyło zabrakło mi dwoch
u mnie wszedzie patelnia ...zawilce nie kwitna, orliki cos niemrawo i irysy nic ...czy Wy tez tak macie ? nie wiem co mam kupic z bylinowych łazikuje inic mi woko nie wpada chce jezówki ale nie ma takich jak mnie się podobaja...