Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Miłkowo - moje miejsce na Ziemi. cz.II

Miłkowo - moje miejsce na Ziemi. cz.II

lojalna_ 15:32, 12 cze 2015

Milka napisał(a)
Dziękuję trochę się nazbierało, ale jeszcze mam chciejstwa, robię nową rabatę, w innym miejscu wycięliśmy ciut starego, coby wcisnąć 5 nowych azalii

Piekne

A ja myslałam Irenko ze jak sie ma taka przestrzen i tak duze roslinki to juz nie ma tyle pracy.....a to chyba nieprawda
Milka 15:36, 12 cze 2015

Kasik napisał(a)
Irenko - jak ma na imię ta żółta róża

Byłam dziś w Przytoku na zakupach i jedną kupiłam, ale wyboru w tych żółtych nie ma. Kupiłam więc to co było (róża Syrtos)-wydaje się podobna do Twojej- To prezent dla Brata.
Dostanie jeszcze hortkę pnącą- a co - niech sie cieszy.

Mój ogród wzbogacił sie o różę Tuscany, pęcherznicę Diablo i 5 tawułek Arendsa Lollipop.

Buziak

Sa tam 3 gatunki; Fresia, Graham Thomas i Kooningen, przez o umlaułt

O fajne prezenty
Pieknoscici przybyly, u mnie tez, jedna pnaca i jedna burgund okrywowa, 3 zlote cisy baccata, posadze w jeden dolek i poprowadze w stozek.
buziaki
Milka 15:39, 12 cze 2015

lojalna_ napisał(a)

Piekne

A ja myslałam Irenko ze jak sie ma taka przestrzen i tak duze roslinki to juz nie ma tyle pracy.....a to chyba nieprawda

Nieprawda, jest wiecej pracy, niestety, teraz juz dumam glownie pod katem pracy, pomysl, samo oskubanie tej sciany z rozami, sztuk 8 ile mi zajmie czasu, a gdzie ciecie, 200 cidow, pelno buksow i innych, skubanie rodkow i azalii, ufff nie narzekam, ale w dojrzalym ogrodzie jest wiecej pracy, nasz ma 18 lat, pelnoletni
Milka 15:40, 12 cze 2015

boguslawa_madejska napisał(a)
Irenko pozdrawiam

Tez pozdrawiam i posylam deszcz, bo U mnie on na wage zlota
Milka 15:41, 12 cze 2015

Rench napisał(a)

Piękne to Twoje Flower show

Raz mi sie podoba innym razem wkurza, chyba to stale uczucia, chyba wiekszosc tak ma, mam nadzieję
ren133 15:44, 12 cze 2015

Milka napisał(a)
Ewa777....miło mi to słyszeć nadal dosadzam, chyba muszę się walnąć w łepetynę

ren133....Dziękuję Renatko, długość wielka, a szerokość mała, coś około 1.5m, wszystko ma wyjść poza linie rabaty, pnie sosen mają być otoczone kwitnącymi rodkami z pzrodu sa jeszcze hortensje ogrodowe, anabelki i limki

No to muszę sobie wybić rh z głowy ... bo mam tylko 1m szerokości...
Milka 15:48, 12 cze 2015

To za malo, widzialas Bogdzi giganty, moje 3 letnie okazy ponad 1,5 juz, te pod murem po 2 latach, minie w sierpniu, juz okolo1m i 30 cm poza linia, wybierz cos ladnego, trwalego i malo pracochłonnego
lojalna_ 15:56, 12 cze 2015

Milka napisał(a)

Nieprawda, jest wiecej pracy, niestety, teraz juz dumam glownie pod katem pracy, pomysl, samo oskubanie tej sciany z rozami, sztuk 8 ile mi zajmie czasu, a gdzie ciecie, 200 cidow, pelno buksow i innych, skubanie rodkow i azalii, ufff nie narzekam, ale w dojrzalym ogrodzie jest wiecej pracy, nasz ma 18 lat, pelnoletni

siły nam wsZyskim w robocie wiec zycze ........w tej radosci wachania i podziwiania

Raj stworzyłas to go ogarnac music
Mirka 15:57, 12 cze 2015

Milka napisał(a)

Dzieki, zaczynam kolejne rewolucje, teraz chyba pojde w minimalizm
ale leje, ogrod odzyje
Zazdroszczę deszczu u mnie straszna susza aż żal na rośliny patrzeć podlewanie to nie to co deszcz.Kolejne zmiany skąd ty bierzesz siły na te rewolucje Podziwiam Cię Irenko Poślij trochę deszczu do mnie
Milka 16:01, 12 cze 2015

lojalna_ napisał(a)

siły nam wsZyskim w robocie wiec zycze ........w tej radosci wachania i podziwiania

Raj stworzyłas to go ogarnac music

Dzieki i wzajemnie
Zapachy sa boskie, zgubic sie mozna w zakamarkach, miejsc do siadania i odpoczynku duzo, zatem do roboty i dbac o raj na ziemi