a ja się nie boję bo mój M by kierował.. ale jestem rozdarta do granic możliwości... dwie godziny temu zadzwoniła do mnie mama i przypomniała mi że jutro są urodziny babci...80-te... jestem taka zła... że o mało nie wyję ...tak bardzo się cieszyłam na tę Gardenię, na spotkanie z WAMI... buuu ale z drugiej strony 80-te urodziny jedynej babci są raz...
Dziewczyny mam do Was prośbę zróbcie mi zdjęcie, granitowej ściany wodnej z chronosu od tyłu, bo mnie ciekawi jak to jest rozwiązane. pliiis. Idę popłakać...
Moje Kochane Dziewczynki
Jesteście superowe, że o mnie myślicie
Ja już się "ugadałam" z Kondziem i jedziemy razem z Ellą.
Oni i tak jadą przez Wrocław i jedziemy wielką bandą razem z Marzenką (+Irenka, Noemi, Wieloszka).
I chyba jeszcze z kimś, ale nie wiem dokładnie.
Będzie to cały konwój
właśnie do Ciebie trafiłam, przeczytałam wstęp i jakoś melancholijnie mi się zrobiło, aż łza mi się w oku zakręciła... ileż razy człowiek mówi 'nigdy w życiu'... podobno tylko krowa zdania nie zmienia idę czytać dalej...
edit... dotarła do końca coś czuję, że się będzie działo a tak na marginesie jeden z moich chłopców jest z 2007 tylko jakiś marny pomocnik z niego...
noooo dobra, machaj wolniej bo się spocisz kocuro fajnie się gapi , mojemu Leonowi nie przeszkadza zima... ale zauważyłam że właśnie podjada mi fioletowe dzwonki z donicy na komodzie
Napiszę u Ciebie bo wiecej osób do Ciebie zagląda Czy jest ktoś na ogrodowisku z okolic Piły? chciałabym sprawdzić meble czy wygodne a sprzedawca jest z Piły