A widzisz rok temu zastosowałam najpierw Promanal i juz nie mialam jak zadzialać Miedzianem. W tym roku posluchalam Waldka - teraz Miedzian a za kilka dni mozna już zastosować Promanal. Ja jednak najwczesniej za tydzień go użyję.
Dobrze, ze to piszesz , bo tak wynikalo z moich obserwacji. Przycinanie kawalka liścia powodowalo że czynność trzeba wielokrotnie powtórzyć, liście były stale brzydkie a i tak kończylo sie na wyrwaniu calego liścia. Zatem teraz wyskubię w całości najbrzydsze liście Wielkie dzięki!
Zimą mrozy wypiętrzaja korzenie traw co powoduje że trawnik robi się nierówny. Z czasem tych nierównosci jest. dużo, dlatego na poczatku wiosny, gdy trawnik jest jeszcze grzazki, ale ziemia juz rozmarżnie, warto walcować trawnik aby wyrównać podłoże
Areacja czyli nakłuwanie i wyczesywania trawnika wykonuje się gdy ziemia juz przeschnie.
Dlatego polecam co roku przejechać walcem po trawniku. Ja sobie mogę na takie zabiegi pozowlić bo mam maluteńki trawnik
Juzia dobrze, że wiesz czego chcesz i bronisz swego zdania
Kibicuję Twoim wszystkim pomyslom. Wychodza Ci pięknie. W tym roku ogród da czadu, zobaczysz
Madzia czy Ty wiesz, że rok temu bylyśmy już dawno po wypadzie na giełdę! A dwa lata temu sezon zainaugurowałyśmy 2.92 na kiermaszu donic!!! Trzeba sie poprawić!!!!
Jestes w głebokim błedzie. Badania pokazują , że upiększamy sie dla samych siebie i dla podziwu/zazdrości innych kobiet. Mężczyźni to tylko miły dodatek
To napisalam ja Madżenka.
Swietna robota.
We wtorek oglądałam ukrzyźowane platany na naszym lotnisku, eh jak one cudownie wyglądaly wieczorem oświetlone. Aż się lamię czy alpens globe czy zwykłe. Jednak obawa , że za 10 lat tak łatać pod drabinie już nie będe skakać , mnie powtrzymuje...