Irenko, ja bym chciała w maju-czerwcu lub nawet we wrześniu, ale moje dzieci szkolne i tylko wakacje wchodzą w gre i to dwa ostatnie tygodnie sierpnia. Trochę boje sie upałów po ubiegłorocznym Egipcie ale może nie będzie tak źle
cudne, nawet żonowi opowiadałam, jak młodzież gustownie mieszka ale przez moment miała oczopląs, czy bliźniacze wnętrze u ciebie, czy Zeta na chwilę dała.już wiem! boskie
Marzenko, luknęłam tu...jej jakie ceny lamp!!! to ja muszę tańsze szukać do sypialni, inaczej moje wszystkie palny runą!!!
Aniu, a ja teraz w kwestii hoteli; więc córa nam zabukowała 3, bo wyjazd jest organizowany bez biura, mamy czas wybrać jeden z nich i są to;
Arocaria, Giorgigi's Blue Apartaments, Splanzia Boutiqeue Hotel l:ta11252:ac:ap1t1:neg;ws=&gclid=CODgnYKfjbUCFcZb3godnCQA0g" target="_blank" rel="nofollow">http://www.booking.com/city/gr/chania.pl.html?aid=311264;label=chania-p0HqS7rvnb9d2VukwScbxgS14905437163l:ta11252:ac:ap1t1:neg;ws=&gclid=CODgnYKfjbUCFcZb3godnCQA0g
DZięki Irenko a jak lecicie, jakimiś tanimi liniami? po ubiegłorocznej wpadce z bp chodzi mi po glowie samodzielny wyjazd ale obawiam sie trochę, bo jednak z dziećmi to taka trochę wyprawa z jednej strony wolałabym all by nie martwić sie o jedzeniei picie, leżaki z parasolem na plaży, a z drugiej strony to ograniczenie do jednej plaży, jednej restauracji itp. ajesli już gdzies sie wybierzemy to wiadomo że i tak koszty dojdą. Normalnie dylematy
A kiedy Wy byłyście na krecie? ja planuje drugą połowę sierpnia i zastanawiam się czy damy radę z dzieciakami zwiedzać.
chyba się powtórzę jesteś wielka! ....duchem DZIĘKAM CI obawiałam się że są droższe, ale widzę że nie jest źle. Powiedz czy one są wygodne do siedzenia?
Madżena ale inspiracje normalnie madżenie. AAAAA pufy chyba masz, baaaardzo mi się podobają. a gdyby były czerwone to bym se na urodziny zażyczyła u mojego M, albo tropem Adamo kupiłabym emowi na czterdziestkę
Ania pufę pomarańczową i bialą mam To były moje pierwsze zakupy do nowego domu. Piewsze w karotnach kurier wstawił
Czerwone som tylko muszę w dobrej cenie poszukać bo ostatnio zawyżają średnia. Szukać dla M?
Madżena ale inspiracje normalnie madżenie. AAAAA pufy chyba masz, baaaardzo mi się podobają. a gdyby były czerwone to bym se na urodziny zażyczyła u mojego M, albo tropem Adamo kupiłabym emowi na czterdziestkę
nie wie ... ... to on jeszcze nie wie, że to co miał mieć w ogrodzie każdego dnia przed zaśnięciem po przebudzeniu jest jakby nieaktualne ??? ... wie ... tylko oni tak lubią być zaskakiwani ... i tego bendem siem trzymać ... !!!
Ania ktore Ci się podoba, to najdroższe wiem gdzie moźesz kopię kupić tylko musze znów na krzesła popolować bo wyszlam z wprawy dubeltówka mi się skrzywiła i muszką w najdroższe trafiam
no wiadomo te czterocyfrowe, czerwone azurowe i te białe z drewnianymi (?) nogami tylko w innym kolorze. Ja tam nie wiem i nie umiem wynajdować takich perłek podróbkowych