Madżena ale inspiracje normalnie madżenie. AAAAA pufy chyba masz, baaaardzo mi się podobają. a gdyby były czerwone to bym se na urodziny zażyczyła u mojego M, albo tropem Adamo kupiłabym emowi na czterdziestkę
Ania pufę pomarańczową i bialą mam To były moje pierwsze zakupy do nowego domu. Piewsze w karotnach kurier wstawił
Czerwone som tylko muszę w dobrej cenie poszukać bo ostatnio zawyżają średnia. Szukać dla M?
Danusiu jesteś nieoceniona. Te pomarańcze już mi się podobają + biel na tarasie . Rózyczki musza iść precz? C ja z nimi mam począć?
Ależ nie - dodasz tylko chmary pomarańczowych drobnych kwiatków jak te kukliki, a resztę barw zdecyduj się. Proponuję biel, pomarańcz, ciemny niebieski, biel i beże ostnic, zieleń całej reszty i liście delikatne uzupełniające jednej odmiany żurawek. Reszta liście, liście, trawki, piórka
Czekaj, a jakie masz różyczki, kolorek znaczy się.
Danusiu jesteś nieoceniona. Te pomarańcze już mi się podobają + biel na tarasie . Rózyczki musza iść precz? C ja z nimi mam począć?
Ależ nie - dodasz tylko chmary pomarańczowych drobnych kwiatków jak te kukliki, a resztę barw zdecyduj się. Proponuję biel, pomarańcz, ciemny niebieski, biel i beże ostnic, zieleń całej reszty i liście delikatne uzupełniające jednej odmiany żurawek. Reszta liście, liście, trawki, piórka
Czekaj, a jakie masz różyczki, kolorek znaczy się.
Różyczki ma jasnorózowe fairy okrywowe
Kukliki zatem musowo kupię, lilie też, tulipany pomarańczowe mam ale na bocznej rabacie Biel stopniowo wprowadzam