Nie wiem czy uwzględniłyście na angielskiej rabacie łubin? polecam też powojniki bylinowe, które mogą być wypełniaczami, jesienią astry, no i dalie może? długo kwitną.
Ewuś czujna...nie uwzględniliśmy!!
astry uwielbiam, nawet zakupiłam nasiona i pasują kolorystycznie; o łubinie myślałam też, pełno go na angielskich rabatach i dalie..moje ulubienice, mimo wykopywania..sprawa jeszcze otwarta, sztuki nie policzone, więc zobaczymy
a tu moje zakupy nasionowe, dobierałam kolorystycznie, jedynie prtulaka idzie na skalne murki
i tak mam tu;
naparstnica, werbeny niskie, jeżówki, cynie daliowe i wytworne, orliki pospolite, kleoma ciernista - mieszanka różowo, biała, fuksja, wdówka mieszana (scabiosa), aster igiełkowy, cynia kaktusowa
Irenka, wykukałam hostę giganta ! szok..... i podziw ! piękna jest !
no jest gigantyczna, rok temu porobiłam z tej jednej sadzonki, pełno, posadziłam w różnych miejscach i znowu olbrzymki i znowu wykopię i dzielę, podeślę dziewczynom
chcesz?
zamówiły sobie;
Gaby
Ewa
Dorotka
Ja też chce
Kondzio, dopisuję cię do listy
uśmiecham sie o dopisanie do listy a co w Koninie załatwiacie ,może sie też tam wybiroe no niedaleko mam
zapisana!..w Koninie Madzia/ Noemi ma nam wyszukac stożki cisowe, u mnie rewolucja angielska a u Madżenki pomarańczowa! i mus nam je mieć
Krysiu pozdrawiam, idę kuknąć, co tam na budowie!
Pozdrawiam rodzinkę.. prawie bliźniaczki na zdjęciu widziałam
trele morele, ale niech będzie
miałam zerknąć, co tam wczoraj u ciebie i nie doszłam, Tessi wołała..pewnie te ściany ją zaintrygowały i całą reszta
ach bo Zeta wczoraj się żyliła pokazywała foty cudownych wnętrz i kasowała. Te które widziałaś wczoraj u mnie to od niej CUDNE nie?
cudne, nawet żonowi opowiadałam, jak młodzież gustownie mieszka ale przez moment miała oczopląs, czy bliźniacze wnętrze u ciebie, czy Zeta na chwilę dała.już wiem! boskie