Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum

Znalezione posty dla frazy "lojalna_"

Lawendowy zawrót głowy 08:23, 26 maj 2015

Do góry
siakowa napisał(a)
no w końcu podobuje mi sie ten Twój płotek na jaki kolor on bedzie malowany? bo taki jest sliczny...

Farba juz jest ale pogody na malowanie nie ma - Tikurila Kiwi jasniutki Leonek bardzo mi pomogła w wyborze

Jeszcze cos chce zasadzic pod plotkiem ale ciagle dumam co.....były tam szmaragdy poszły pod mur betonowy.....
Lawendowy zawrót głowy 08:16, 26 maj 2015

Do góry
Ewa777 napisał(a)
Jolu, przysyłam Ci dużo słonka ode mnie Piękne zdjęcia z okna - zachwycam się widokiem czosnków i kulek bukszpanowych w tle. Te Twój płot z desek to rewelacja

Ewciu słoneczko super ! W tym deszczu wszystko takie jakies bure ......u nas zapowiadaja dlugo taki klimat deszczowo burzowy
Lawendowy zawrót głowy 08:09, 26 maj 2015

Do góry
Kuba napisał(a)
jak cudnie czosnki w okno włażą- świetny widok.
już po tych fotkach sądzę że wnętrze Twojego domu też by mi się podobał

Ewka fajnie sie siedzi przy sniadanku jak one zerkaja , ale kiedy sie skonczy ten deszcz wszystkie prace stoja ....chłopaki płot mieli szlifowac a tu kolejny dzien klapa , malowanie płotu z desek ...
Lawendowy zawrót głowy 07:58, 26 maj 2015

Do góry
moje kochane trzy miłorzeby i wypasiony grab

ten namiot to pokrowiec na meble )

Lawendowy zawrót głowy 07:47, 26 maj 2015

Do góry
jazzy napisał(a)
Poka lawende

Lawenda dla Pani raz

buro i deszczowo

Lawendowy zawrót głowy 07:46, 26 maj 2015

Do góry
Iwk4 napisał(a)
Jola, dojechałaś? Na fotki przyszłam. Buuuuuuuuuu...
To ty nie wiesz, ze przez okno też można cykać? No teraz już ciemno, ale rano nie zapomnij.

Iwonko zrobiłam specjalnie dla Ciebie przez okno ....ale u mnie nie ma co pokazywac

leje i nic sie nie dzieje

Lawendowy zawrót głowy 07:46, 26 maj 2015

Do góry
szemusia napisał(a)

Ha, ha - uśmiałam się z historii z nazwą
Pozdrawiam Jolu...

Buziaczki w strugach deszczu i tski to byl zawrot lawendowy
Ogród Mirelli 22:09, 25 maj 2015

Do góry
lojalna_ napisał(a)
Mirelko to prawdxiwy sukces osłabione a pieknieja z dnia na dzien

Śliczny kolor mają twoje rh. Podoba mi się ta metalowa podpórka. Skąd ją masz?
Madżenie ogrodnika cz. aktualna 21:17, 25 maj 2015

Do góry
Madzenka napisał(a)
Moje małe Chelsea po cieciu. Jeszcze kulki mi zostały do cięcia....

Ostro je ciachnęłam mam nadzieję, ze się wreszcie wyróanają w tym sezonie. Za drzewa wilopniowe robią klony.... kiedys urosną...
Kostka z trzmieliny wreszcie się formuje... ale hakone wyżarły mi slimaki i teraz się reanimują...

Kostki rewelacja ...... ! ! tez cos probuje z trzmielina kombinowac ale Twoja juz wypas
U BusyBee w ogródku... 21:13, 25 maj 2015

Do góry
Pieknie sobie poczyniasz pieknie sciezka wyglada super a rabaty !

U mnie czosnki juz przekwitaja .....szybko bardzo sie pojawiły niestety .........

Twoje w pełnej krasie
Lawendowy zawrót głowy 20:35, 25 maj 2015

Do góry
BusyBee napisał(a)
Pozdrawiam z poniedziałku Jolu

Buziaczki czy u Ciebie juz koniec rewolucji? Musze polookac

U mnie leje własnie wrociłam .....tylko kominek i nalewka zycie mi ratuja .....
Trawa rosnie ale niestety chwasty tez , kąpiel teraz buzoaczki dla wszystkich

A ten cyprys tepołuskowy na szpaler odpada maja kazdy inny i wierzcholki jakies zwiedniete .......
Lawendowy zawrót głowy 13:02, 25 maj 2015

Do góry
lojalna_ napisał(a)

Lawenda jest to sie zgadza

ale z nazwa watku to bylo inaczej - dwa piesy szczeniaki pól roczne golden i owczarek bawiły sie tak dobrze ze zrujnowały mi wszystko co miałam ...lawende w szczegolnosci i ta w doniczkach łacznie z nimi i ta w ziemi i .......................ten zawrot glowy byl od tego co sie wydarzyło ))

Ha, ha - uśmiałam się z historii z nazwą
Pozdrawiam Jolu...
Małymi krokami bo własnymi ręcami... :* 11:12, 25 maj 2015

Do góry
siakowa napisał(a)
mrófki dalej łażą po dereniu, nie wiem czy powinnam zciągnąć te mszyce czy one juz nie zyją? jak to poznac? bo własciwie nie wiem czy zadziałąło...choc mrófki wczesniej siedziały na tych mszycach a teraz bardziej po nich łażą wiec moze te nie produkują juz mniamnium?

Mrowki jak sa to slodkie czuja ....to tez znak ze mszyce moga byc , bo wydzielina ich slodka. U mnie tez sie najpierw mrowki pojwiły a potem mszyce ...... Czego ja sie jeszcze dowiem ....kolejne doktoraty trzeba robic ; jak Ensata pisywała )
"W kolorze blue" 11:09, 25 maj 2015

Do góry
Rzeczywistosc nowa hihihihi ale najwazniejsze ze graby som ! Ewcia mnie sie dzis snily Twoje drzewa
Ogród cioci czyli ciociogród :) 10:42, 25 maj 2015

Do góry
Swietne foteczki, ogrod i Wy jeszcze sue dobrze ze pozegnały juz tesknią zazdraszczam
Ogród tworzę nowoczesny czyli wewnętrzna walka jak nie zostać kokoszką :) 10:40, 25 maj 2015

Do góry
No i nie widzialam.....szkkoda a to zawsze jskas odskocznia od tych zielonych pieknosci
Ogrodowy powrót do dzieciństwa. 08:55, 25 maj 2015

Do góry
lojalna_ napisał(a)
U mnie jest to samo ...smichy ze sadzimy od linijki z miarka w reku i tysiace innych przykładow eeee usmiech na twarzy i i pleckami sie obracam

Taa...u mnie podobnie było ze sznurkiem rozciągniętym jak sadziłam hortensje Przynajmnej mają jakąś rozrywkę i temat do plotek...
Małymi krokami bo własnymi ręcami... :* 08:39, 25 maj 2015

Do góry
lojalna_ napisał(a)
Katia nie wiem jak siakowa ....bo czułam podobnie jak masz pierwszy rok w zyciu i stresa z tym kupowanieem i dbaniem i nagle pierwszy raz brak czasu , chwasciarstwo i jeszcze choroby to trudny czas ...jasne ze za chwile leb do gory i szukamy rozwiaznia ale wyzalic tez sie trza

Jolu, ja to rozumiem, mam dokładnie to samo, mimo że ogród zaczęłam robić to wydałam prawie wszystkie rośliny wtedy posadzone i zaczynam od nowa, też się trzęsę nad każdą rośliną i myślę tylko co mogę zrobić żeby miała jeszcze lepiej i przeżywam porażki, chciałam tylko Kasię pocieszyć
Mój ogród pod górkę... 08:37, 25 maj 2015

Do góry
lojalna_ napisał(a)
Kaska kawe Ci przyniosłam masaz stop?

Jolcia za kawkę dziękuję. Nogi OK, mimo niezbyt wygodnych, ale eleganckich butów
Lawendowy zawrót głowy 08:29, 25 maj 2015

Do góry
polinka napisał(a)
Dzisiaj komunia, jutro ostatnie pakowanie Młodego czyli we wtorek Jola robi sesję fotograficzną ogrodu

To masz wolnego homa od wtorku uuuuuu
Korzystanie z portalu ogrodowisko.pl oznacza zgodę na wykorzystywanie plików cookie. Więcej informacji można znaleźć w Polityce plików cookies