Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum

Znalezione posty dla frazy "ana_art"

Any ogród mały czyli wygrana walka z ugorem 14:09, 27 sty 2013

Do góry
an_tre napisał(a)

Aniu bo ja zimę lubię tylko przez okno... nie można zaprzeczyć że takie przyszronione rośliny są zjawiskowe i można nimi się pozachwycać, ale to tak na chwilę A dzieciaki wiadomo dla nich to frajda sypanie łopatami śniegiem, robienie aniołów. Też tak kieys miaalm ale mi przeszlo. Moja znajoma twierdzi, że to oznaka staości
Kasia a chłopaki to bardziej zaśnieżali niż odśnieżali... bo oni nabierają śniegu na te łopaty i sypią na sobie na wzajem, to taka inna wersja kulek śnieżnych
Ania jak tam starość już samo to, że łączysz się w zabawie z dziećmi na śniegu świadczy o twojej młodzieńczości Zabawy na śniegu są wspaniałe

hahah ja tam staro sie nie czuję... ale zimy nie lubiam
Boćkowe perypetie ogrodkowe 14:07, 27 sty 2013

Do góry
Kasiu z tym gniazdem to już w tamtym roku była komedia... Stodoła stała odemnie ze 300 metrów, pod koniec zimy gniazdo niby spadło ze stodoły Przeżywałam to strasznie bo bardzo lubilam patrzeć na te bociany. Nadeszła wiosna i przyleciały bociany, biedule krążyły, krążyły, przycupneły na topoli i po kilku dniach gniazdo odbudowaly ku niezadowoleniu właścicieli stodoły, którzy mieli w planach jej zburzenie. Bociany przesiedziały całe latą i odleciały a oni zburzyli stodołę bo zamierzaja tam wybudować dom... Niestety nie mam miejsca na gniazdo bo u mni działka jak chusteczka (tak mówi moja sąsiadka, jak chce zaznaczyć że ona ma piękny i duży ogród )
Any ogród mały czyli wygrana walka z ugorem 14:02, 27 sty 2013

Do góry
ana_art napisał(a)
Aniu bo ja zimę lubię tylko przez okno... nie można zaprzeczyć że takie przyszronione rośliny są zjawiskowe i można nimi się pozachwycać, ale to tak na chwilę A dzieciaki wiadomo dla nich to frajda sypanie łopatami śniegiem, robienie aniołów. Też tak kieys miaalm ale mi przeszlo. Moja znajoma twierdzi, że to oznaka staości
Kasia a chłopaki to bardziej zaśnieżali niż odśnieżali... bo oni nabierają śniegu na te łopaty i sypią na sobie na wzajem, to taka inna wersja kulek śnieżnych
Ania jak tam starość już samo to, że łączysz się w zabawie z dziećmi na śniegu świadczy o twojej młodzieńczości Zabawy na śniegu są wspaniałe
Any ogród mały czyli wygrana walka z ugorem 13:59, 27 sty 2013

Do góry
Any ogród mały czyli wygrana walka z ugorem 13:51, 27 sty 2013

Do góry
ana_art napisał(a)
i chłopaki (nie w komplecie) w zimowym ogrodzie

Super chłopaki
Aniu niby nie lubimy zimy ale wszyscy zachwycamy się pięknymi zimowymi obrazami, które u ciebie też można podziwiać, są śliczne pozdrawiam
Boćkowe perypetie ogrodkowe 13:39, 27 sty 2013

Do góry
ana_art napisał(a)
śliczne są trawki w śniegowej pierzynce jednak bardziej cieszę się z telegramu od rodziny! bidule tylko jak przybędą do mnie na wies to się zasmucą bo sąsiedzi stodołe rozebrali i ich don ma amen a odwilz już widać , u mnie pare ostatnie dni -18-25 a teraz już tylko -12 hurrrra!

Aneta, co za koszmar z ta temperatura u Ciebie Ja piorkuje

Musisz platforme postawic, bo bidulki musza miec gdzie mieszkac. Masz miejsce gdzies? Bo ta rodzina wroci i zglupieje...
Any ogród mały czyli wygrana walka z ugorem 12:49, 27 sty 2013

Do góry
Ewelina dzięki, najchęniej to ja bym popodróżowała kamperem, ale nie wiem jak dzieci by to zniosły... a właściwie nie dzieci tylko My
Any ogród mały czyli wygrana walka z ugorem 12:14, 27 sty 2013

Do góry
ana_art napisał(a)

Witam!
Dawno mnie u Ciebie nie było, ale coś mnie dziś ściągnęło - ciepełko. Przyłączam się do dziewczyn - polecam zdecydowanie Kretę, jeździliśmy z M po wyspie, spokojnie można znaleźć piaszczyste plaże, nawet specjalnie się nie wysilając.
-15 w nocy, skąd ja to znam
Pozdrawiam
-15 to ta wersja light, od kilku dni w nocy u mnie -20-25, rano dzisiaj bylo -18 teraz -12
a na Krecie mieliście hotel jako miejsce wypadowe, czy zatrzymywaliście się w różnych miejscach?

Hotel mieliśmy w Amoudarze, parę km od Heraklionu (Iraklionu), Do Heraklionu jeździliśmy podmiejskim autobusem, do Knossos jechało się z jedną przesiadką i cała podróż kosztowała nas 8 euro, więc bardziej opłacało się autobusami (są klimatyzowane tak porządnie) niż wynajmować samochód. Jak jechaliśmy gdzieś dalej to wtedy samochód i zatrzymywaliśmy się gdzie nam się podobało (czyli często). Zwiedziliśmy Rethimno, Chanię, Agię Pelagię. Oznakowanie miast mają lepsze niż w PL, wszystko po angielsku, ani razu się nie zgubiliśmy M prowadził, ja pilotowałam. W hotelu mieliśmy wykupione tylko śniadania, więc nie zależało nam na powrocie na jakąś obiadokolację czy coś takiego. Byliśmy dość dawno, zanim pojawiły się dzieci, teraz pewnie musielibyśmy trochę inaczej przystosować warunki, bo Karolek nie ma jeszcze 2 lat, ale w przyszłe wakacje planujemy gdzieś lecieć/jechać i mam nadzieję, że dobrze zniesie nasze wycieczki.
Any ogród mały czyli wygrana walka z ugorem 12:11, 27 sty 2013

Do góry
dziękuję Haniu, tego mi trzeba
Any ogród mały czyli wygrana walka z ugorem 12:09, 27 sty 2013

Do góry
Tess napisał(a)
Aniu, cudnie zima pomalowała Twój ogród
oby farby były nietrwałe ;P
Any ogród mały czyli wygrana walka z ugorem 12:08, 27 sty 2013

Do góry
Gosiniak napisał(a)
Aniu napisz co to za świerk na pierwszym zdjęciu, ma niesamowite szyszki?
U mnie nie ma już mrozu 0 stopni na dworze, i też szukam wakacji, na Krecie byłam, i miło wspominam

kupowałam go bez nazwy bo to przed ogrodowiskiem było ale dziewczyny mówiły że to inversa
Any ogród mały czyli wygrana walka z ugorem 12:05, 27 sty 2013

Do góry
monteverde napisał(a)
Aniu piękne te zdjęcia w słoneczku, ale jednak ja zimy nie lubię dobrze , że trochę u Ciebie mróz odpuścił, pozdrawiam
Anuś ja też ciepłolubna
Any ogród mały czyli wygrana walka z ugorem 12:04, 27 sty 2013

Do góry
Ewelinka231281 napisał(a)
Witam!
Dawno mnie u Ciebie nie było, ale coś mnie dziś ściągnęło - ciepełko. Przyłączam się do dziewczyn - polecam zdecydowanie Kretę, jeździliśmy z M po wyspie, spokojnie można znaleźć piaszczyste plaże, nawet specjalnie się nie wysilając.
-15 w nocy, skąd ja to znam
Pozdrawiam
-15 to ta wersja light, od kilku dni w nocy u mnie -20-25, rano dzisiaj bylo -18 teraz -12
a na Krecie mieliście hotel jako miejsce wypadowe, czy zatrzymywaliście się w różnych miejscach?
Any ogród mały czyli wygrana walka z ugorem 11:58, 27 sty 2013

Do góry
i chłopaki (nie w komplecie) w zimowym ogrodzie

Any ogród mały czyli wygrana walka z ugorem 11:49, 27 sty 2013

Do góry

Any ogród mały czyli wygrana walka z ugorem 11:45, 27 sty 2013

Do góry

Any ogród mały czyli wygrana walka z ugorem 11:43, 27 sty 2013

Do góry

Any ogród mały czyli wygrana walka z ugorem 11:31, 27 sty 2013

Do góry

w oddali

Any ogród mały czyli wygrana walka z ugorem 11:26, 27 sty 2013

Do góry
śliwa wiśniowa, rh i serb

jaśminowiec

cisy

brzoza
Any ogród mały czyli wygrana walka z ugorem 11:22, 27 sty 2013

Do góry
wakacje wakacjami a rzeczywistość rzeczywistością ... fakt czuć już odwilż bo nie ma już -25 w nocy, a tylko -15 ale jednak jeszcze zima

Korzystanie z portalu ogrodowisko.pl oznacza zgodę na wykorzystywanie plików cookie. Więcej informacji można znaleźć w Polityce plików cookies