Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Any ogród mały czyli wygrana walka z ugorem

Any ogród mały czyli wygrana walka z ugorem

ana_art 11:49, 27 sty 2013

ana_art 11:58, 27 sty 2013

i chłopaki (nie w komplecie) w zimowym ogrodzie

ana_art 12:04, 27 sty 2013

Ewelinka231281 napisał(a)
Witam!
Dawno mnie u Ciebie nie było, ale coś mnie dziś ściągnęło - ciepełko. Przyłączam się do dziewczyn - polecam zdecydowanie Kretę, jeździliśmy z M po wyspie, spokojnie można znaleźć piaszczyste plaże, nawet specjalnie się nie wysilając.
-15 w nocy, skąd ja to znam
Pozdrawiam
-15 to ta wersja light, od kilku dni w nocy u mnie -20-25, rano dzisiaj bylo -18 teraz -12
a na Krecie mieliście hotel jako miejsce wypadowe, czy zatrzymywaliście się w różnych miejscach?
ana_art 12:05, 27 sty 2013

monteverde napisał(a)
Aniu piękne te zdjęcia w słoneczku, ale jednak ja zimy nie lubię dobrze , że trochę u Ciebie mróz odpuścił, pozdrawiam
Anuś ja też ciepłolubna
ana_art 12:08, 27 sty 2013

Gosiniak napisał(a)
Aniu napisz co to za świerk na pierwszym zdjęciu, ma niesamowite szyszki?
U mnie nie ma już mrozu 0 stopni na dworze, i też szukam wakacji, na Krecie byłam, i miło wspominam

kupowałam go bez nazwy bo to przed ogrodowiskiem było ale dziewczyny mówiły że to inversa
ana_art 12:09, 27 sty 2013

Tess napisał(a)
Aniu, cudnie zima pomalowała Twój ogród
oby farby były nietrwałe ;P
hanka_andrus 12:09, 27 sty 2013

Słoneczka życzę....bo czas już na nie!
ana_art 12:11, 27 sty 2013

dziękuję Haniu, tego mi trzeba
Welka 12:14, 27 sty 2013

ana_art napisał(a)

Witam!
Dawno mnie u Ciebie nie było, ale coś mnie dziś ściągnęło - ciepełko. Przyłączam się do dziewczyn - polecam zdecydowanie Kretę, jeździliśmy z M po wyspie, spokojnie można znaleźć piaszczyste plaże, nawet specjalnie się nie wysilając.
-15 w nocy, skąd ja to znam
Pozdrawiam
-15 to ta wersja light, od kilku dni w nocy u mnie -20-25, rano dzisiaj bylo -18 teraz -12
a na Krecie mieliście hotel jako miejsce wypadowe, czy zatrzymywaliście się w różnych miejscach?

Hotel mieliśmy w Amoudarze, parę km od Heraklionu (Iraklionu), Do Heraklionu jeździliśmy podmiejskim autobusem, do Knossos jechało się z jedną przesiadką i cała podróż kosztowała nas 8 euro, więc bardziej opłacało się autobusami (są klimatyzowane tak porządnie) niż wynajmować samochód. Jak jechaliśmy gdzieś dalej to wtedy samochód i zatrzymywaliśmy się gdzie nam się podobało (czyli często). Zwiedziliśmy Rethimno, Chanię, Agię Pelagię. Oznakowanie miast mają lepsze niż w PL, wszystko po angielsku, ani razu się nie zgubiliśmy M prowadził, ja pilotowałam. W hotelu mieliśmy wykupione tylko śniadania, więc nie zależało nam na powrocie na jakąś obiadokolację czy coś takiego. Byliśmy dość dawno, zanim pojawiły się dzieci, teraz pewnie musielibyśmy trochę inaczej przystosować warunki, bo Karolek nie ma jeszcze 2 lat, ale w przyszłe wakacje planujemy gdzieś lecieć/jechać i mam nadzieję, że dobrze zniesie nasze wycieczki.
ana_art 12:49, 27 sty 2013

Ewelina dzięki, najchęniej to ja bym popodróżowała kamperem, ale nie wiem jak dzieci by to zniosły... a właściwie nie dzieci tylko My