Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Any ogród mały czyli wygrana walka z ugorem

Any ogród mały czyli wygrana walka z ugorem

bociek 13:44, 27 sty 2013

Hejka, piekne zdjecia. Ze o ekipie odsniezajacej nie wspomne

Rodos polecam. Maja fantastyczny park wodny - najlepszy w jakim bylam - a pare odwiedzilam
an_tre 13:51, 27 sty 2013

ana_art napisał(a)
i chłopaki (nie w komplecie) w zimowym ogrodzie

Super chłopaki
Aniu niby nie lubimy zimy ale wszyscy zachwycamy się pięknymi zimowymi obrazami, które u ciebie też można podziwiać, są śliczne pozdrawiam
Rajski Ogród Ani + Rajski ogród Ani 2... niekończące się marzenie... http://www.ogrodowisko.pl/watek/2691-maj-2012-duszniki-zdroj-park-zdrojowy-i-okolice http://www.ogrodowisko.pl/watek/1966-ogrod-w-lubiechowie-kolo-ksiaza
ana_art 13:59, 27 sty 2013

Aniu bo ja zimę lubię tylko przez okno... nie można zaprzeczyć że takie przyszronione rośliny są zjawiskowe i można nimi się pozachwycać, ale to tak na chwilę A dzieciaki wiadomo dla nich to frajda sypanie łopatami śniegiem, robienie aniołów. Też tak kieys miaalm ale mi przeszlo. Moja znajoma twierdzi, że to oznaka staości
Kasia a chłopaki to bardziej zaśnieżali niż odśnieżali... bo oni nabierają śniegu na te łopaty i sypią na sobie na wzajem, to taka inna wersja kulek śnieżnych
an_tre 14:02, 27 sty 2013

ana_art napisał(a)
Aniu bo ja zimę lubię tylko przez okno... nie można zaprzeczyć że takie przyszronione rośliny są zjawiskowe i można nimi się pozachwycać, ale to tak na chwilę A dzieciaki wiadomo dla nich to frajda sypanie łopatami śniegiem, robienie aniołów. Też tak kieys miaalm ale mi przeszlo. Moja znajoma twierdzi, że to oznaka staości
Kasia a chłopaki to bardziej zaśnieżali niż odśnieżali... bo oni nabierają śniegu na te łopaty i sypią na sobie na wzajem, to taka inna wersja kulek śnieżnych
Ania jak tam starość już samo to, że łączysz się w zabawie z dziećmi na śniegu świadczy o twojej młodzieńczości Zabawy na śniegu są wspaniałe
Rajski Ogród Ani + Rajski ogród Ani 2... niekończące się marzenie... http://www.ogrodowisko.pl/watek/2691-maj-2012-duszniki-zdroj-park-zdrojowy-i-okolice http://www.ogrodowisko.pl/watek/1966-ogrod-w-lubiechowie-kolo-ksiaza
ana_art 14:09, 27 sty 2013

an_tre napisał(a)

Ania jak tam starość już samo to, że łączysz się w zabawie z dziećmi na śniegu świadczy o twojej młodzieńczości Zabawy na śniegu są wspaniałe

hahah ja tam staro sie nie czuję... ale zimy nie lubiam
Gosiniak 15:19, 27 sty 2013

ana_art napisał(a)

Aniu napisz co to za świerk na pierwszym zdjęciu, ma niesamowite szyszki?
U mnie nie ma już mrozu 0 stopni na dworze, i też szukam wakacji, na Krecie byłam, i miło wspominam

kupowałam go bez nazwy bo to przed ogrodowiskiem było ale dziewczyny mówiły że to inversa

Mam u siebie ten świerk, ba nawet dwa, ale twój jakiś inny się wydaje, jakby grubsze te gałązki ma, no i te szyszki, u mnie nie szyszkują, pięknie wygląda.
Welka 15:55, 27 sty 2013

ana_art napisał(a)
Ewelina dzięki, najchęniej to ja bym popodróżowała kamperem, ale nie wiem jak dzieci by to zniosły... a właściwie nie dzieci tylko My

Ja ze swoimi się na takie coś nie piszę
Madzenka 16:23, 27 sty 2013

Aniu na Krecie i Rodos wszędzie blisko i wszędzie autobusem dojedziesz i samochodem w 1 dzien pol wyspy objedziesz. wieczorem ci opisze
inag1 12:36, 28 sty 2013

Aniu,przejrzałam cały Twój wątek od pierwszej strony. Zajęło mi to aż trzy dni. Jestem pełna podziwu dla Twojej ogromnej pracy i dla Twojego ogrodu,który stworzyłaś w tak krótkim czasie. Już nie mogę się doczekać wiosny u Ciebie i tych mega ilości cebul,które zakwitną .Ogród zacznie dojrzewać i będzie coraz piękniejszy. Będę do Ciebie regularnie zaglądać i kibicować wszystkim zmianom,które będziesz wprowadzać w przyszłym roku. Uściski dla wspaniałych dzieciaków.
Milka 13:19, 28 sty 2013

Aniu, piękna ta twoja zima, ale te temperatury!!!!!
chłopcami jestem zachwycona!