Aguś pięknie jak co roku w Twoim ogrodzie. Kanty żyleta, klony boskie
Mamine rodki zaczynają gwiazdorzyć podobnie bzy
Pokazywanie dużych drzew wychodzi Ci wspaniale Wyobrażam sobie jakie masz ptasie trele w ogrodzie teraz
no to moja Suzan to jakas podróba, u siebie pokazalam zdjecia, zupelnie nie ma takich ciemnych kwiatow. do tego ruszyła za szybko i kwiaty z lekka wymiętolone. w ub. roku zaczynała po majowym weekendzie. przez te ostatnie 2 tygodnie przymrozkow, duzo ładnych kwiatow mi poszlo. szczegolnie żal przemrozonych kwiatów Anne Russel. Jakby ktos je ogniem potraktowal. czarne, przemarzłe i wyschniete. Moze ze 3 kwiaty zdrowe zostaly. Rok temu majowy przymrozek ściachał mi wszystkie rozkwitniete azalie jap.
Aniołek popękał ale dał się skleić. Pierwiosnki ząbkowane.
A wiesz dokladnie jaka to odmiana gesiowki?
Dziękuję za zdjęcia Galaxy, no cóż przyjdzie mi znów cały rok czekać na moją Mojej pąki były jeszcze zamknięte a niestety przemarzły. Czy Ty masz taki wielki żywopłot z cisa za piękną ławeczką ?
Gęsiówka ma około 25 cm. Trudno powiedzieć jak długo kwitnie, dam znać jak przestanie kwitnąć.
Przepiękne te Twoje klony! Nie mogę się napatrzyć Sama mam trzy, ale jeszcze małe. Chciałabym, żeby kiedyś wyglądały tak jak Twoje