Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Ogrodowe radości i rozterki - ogród Agani

Ogrodowe radości i rozterki - ogród Agani

Zana 14:50, 28 kwi 2020

greg66 napisał(a)

Moge kupić stacjonarnie w mojej szkółce, mają białą odmianę, taką dwumetrową za 120zł, to dobra cena? warto?

Mnie się wydaje, że to bardzo dobra cena. Kupiłam ciut niższego niż 2 metry za dwa razy taką kwotę. No ale u nas to stolyca
MartaCho 15:51, 28 kwi 2020

Myślisz Agatko, że któryś z Twych pięknych kloników wytrzymałby na ostrym słońcu?
TAR 15:54, 28 kwi 2020

greg66 napisał(a)

Moge kupić stacjonarnie w mojej szkółce, mają białą odmianę, taką dwumetrową za 120zł, to dobra cena? warto?

jak za derenia kwiecistego Alba (cornus florida Alba) to dobra cena ale jesli to zwykły kousa (cornus kousa) to nieco wygorowana. ostatnio kousa ok. 2 m. dla Wusi kupowalam za 40 zł. drozsze i wieksze warianty po 68 zł.
Agania 21:37, 28 kwi 2020

Dorota123 napisał(a)
Klony u Ciebie zawsze najładniejsze. Zawsze wzdycham do Twoich mebelków ogrodowych, a tu znów nowa ławka się pojawiła. Pięknie wtapia się w Twój ogród.

Dorotko ogród dojrzały widać to po klonach, potrzebuje kącików klimatycznych do kontemplacji,
czytania, leżakowania i wszelakiego wypoczynku więc i nowe mebelki się pojawiają

Agania 21:42, 28 kwi 2020

Napia napisał(a)
Przepiękne te Twoje klony! Nie mogę się napatrzyć Sama mam trzy, ale jeszcze małe. Chciałabym, żeby kiedyś wyglądały tak jak Twoje

Agnieszko u mnie czas leci za szybko ja chciałabym wszystko takie malutkie z powrotem
Ciężko pokazać urodę dużych drzew

Agania 21:47, 28 kwi 2020

mirkaka napisał(a)
Dziękuję za zdjęcia Galaxy, no cóż przyjdzie mi znów cały rok czekać na moją
Mojej pąki były jeszcze zamknięte a niestety przemarzły.
Czy Ty masz taki wielki żywopłot z cisa za piękną ławeczką ?

Szkoda magnolki Miruś jak podrośnie to się wzmocni
Ten żywopłot to żywopłocisko moja duma

Cisowy z Hicsii

sylwia_slomc... 21:50, 28 kwi 2020

Pokazywanie dużych drzew wychodzi Ci wspaniale Wyobrażam sobie jakie masz ptasie trele w ogrodzie teraz
malgorzata_s... 21:52, 28 kwi 2020

Aguś pięknie jak co roku w Twoim ogrodzie. Kanty żyleta, klony boskie
Agania 21:57, 28 kwi 2020

TAR napisał(a)
no to moja Suzan to jakas podróba, u siebie pokazalam zdjecia, zupelnie nie ma takich ciemnych kwiatow. do tego ruszyła za szybko i kwiaty z lekka wymiętolone. w ub. roku zaczynała po majowym weekendzie. przez te ostatnie 2 tygodnie przymrozkow, duzo ładnych kwiatow mi poszlo. szczegolnie żal przemrozonych kwiatów Anne Russel. Jakby ktos je ogniem potraktowal. czarne, przemarzłe i wyschniete. Moze ze 3 kwiaty zdrowe zostaly. Rok temu majowy przymrozek ściachał mi wszystkie rozkwitniete azalie jap.

Szkoda Magnolki i kaliny Ann powinna dać przecież po oczach
U mnie budzą się kosaćce

Agania 22:01, 28 kwi 2020

sylwia_slomczewska napisał(a)
Pokazywanie dużych drzew wychodzi Ci wspaniale Wyobrażam sobie jakie masz ptasie trele w ogrodzie teraz

Śpiewów nie brakuje, ale jak drą się sójki to mi głowa pęka...

Jabłonka Royalty