Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Ogródek pachnący -> moje miejsce na ziemi w budowie nieustającej ;)

Ogródek pachnący -> moje miejsce na ziemi w budowie nieustającej ;)

Zana 20:36, 18 maj 2020

Kasya napisał(a)
Włażą na taras

Ślicznie, jaki piękny subtelny kolor. Albo światło tak ładnie zaczarowało.
Na lilaki przyszłam, pooglądać. Ale xx stron dyskusji lilakowych mnie rozwaliło. To jest niesamowite, takie dywagacje nad odcieniami, wielkościami płatków, no generalnie to my wariatki ogrodowe jesteśmy.
Kasya 20:53, 18 maj 2020

Zana napisał(a)

Ślicznie, jaki piękny subtelny kolor. Albo światło tak ładnie zaczarowało.
Na lilaki przyszłam, pooglądać. Ale xx stron dyskusji lilakowych mnie rozwaliło. To jest niesamowite, takie dywagacje nad odcieniami, wielkościami płatków, no generalnie to my wariatki ogrodowe jesteśmy.

No taki jest kolor... na 67 jest lista w pączkach
A potem jak zakwitły to co jakiś czas powtarzam
Zaraz przyjdzie czas późniejszych
tulucy 21:08, 18 maj 2020

Ja muszę dwa powojniki przesadzić, bo Montana je zagłusza; nie sądziłam, że tak daleko sięgnie na tym płocie. To dam je właśnie na lilaki. Tylko niech zakwitną, to sobie kolory dopasuję.
jolanka 22:14, 18 maj 2020

Ja posadziłam w ub roku wiosną powojniki przy amonogawach. Jjeden niestety nornice chyba zjadły , bo go ńie ma, dwa przez cały ub rok rosły tak sobie, właściwie wegetowały. Myślałam, ze będę musiała kupić nowe a tu niespodzianka, bardzo fajnie odbiły. Może będą z nich ludzie
A o lilakach nic nie powiem, bo.... nie mam żadnego
Mgduska 10:07, 19 maj 2020

Kasya napisał(a)

To jest Charles

Mam nadzieję, że mój maluszek właśnie TAK kiedyś zakwitnie! Nie po to się ślęczy nad internetem długie godziny, żeby kupić pomyłkę! Na razie kwiatki mojego Charlesa wyglądają jednak całkiem inaczej - ale to młodziak, więc chyba trzeba mu dać czas, żeby dorósł??
Bo nie mam miejsca na drugiego (na razie nie widzę ), myślałam, żeby ewentualnie kiedyś zaszczepić sobie jedną gałąź inną... Szczepiłyście?
ajka 11:43, 19 maj 2020

Kasya napisał(a)

I te zasłonki, których w rzeczywistosci nigdy nie upinam
A tak na zewnątrz było

Wow, ale cudo

Wpadam powąchać bzy, których u mnie pewnie nigdy nie będzie
galgAsia 13:42, 19 maj 2020

Piękne te Twoje lilaki
U mnie wreszcie powojnik zaczął się wspinać po Royalty . Mam nadzieję, że biało - różowe kwiaty będą ładnie grały z bordowymi liśćmi
zbigniew_gazda 13:45, 19 maj 2020

Bzy cudne Kasiu. Mam jednego tylko i chcę aby był niski, zwarty i aby co roku zakwitł. Kasiu co robić z nim aby te warunki spełnił ?
Agania 17:03, 19 maj 2020

Kasya napisał(a)

To jest Charles

Mam go i ja
Zana 17:09, 19 maj 2020

Te ciemne fiolety mają w sobie coś! Jak dla mnie