Och to szkoda,ze twoje lilie się połamały.Bardzo szkoda. U mnie tylko jedną wiatr złamał.
z jednej strony fajnie,że takie wielkie porosły.A z drugiej wielki są bardziej narażone na wiatry.
Później zajrzę do ciebie i popatrzę na ogrodowe rośliny
Witaj Gosiu
Dziękuję miło mi .może jeszcze nie wszystkie zakątki mnie satysfakcjonują.ale pracuję i nad tymi co nie pokazuję A ogród w wiekszosci juz bardzo cieszy
No tak mam warzywnik,,i ogórków mało w tym roku jakaś zaraza szybko poszła.I na pomidorki też .A z szkoda, jeszcze zbieram czerwone .ale juz zaczynaja chorowac i będą się kończyć.
Te wielkie lilie to z drzewiastych. Ja wszystkie lilie bardzo lubię. Rózne
Wciąż kwitnie
Witaj Asiu.
Hortensje już w ogrodzie królują.Jeżówki dadaja barwnego klimatu .
U mnie w tym roku w ciało właśnie Green Jewel i Green Twister i Hot Papaya.
Zwykłe już zaczęły mi się rozsiewać. I na drugi rok powiny właśnie kwitnąć w większej ilości.
Reniu bardzo ci dziękuje za nazwę tej roślinki.Jest cudna.Bardzo mi sie spodobała.
Będę gdzie sie za nim rozglądać .
Hm chciałabym też go gdzieś ustrzelić do swojego ogrodu
Moja pierwsza hortensja z patyczka i to zamierza zakwitnąć. Mam nadzieję,że przezimuje dobrze. Zamierzam ją prowadzić na pniu.
Aniu, wszystko buja ale pomarańczowe liliowce są wyjątkowe. Jeżówki oczywiście przepiękne. Niektóre hortensje maja czubiaste kwiaty, bardzo ładne. Ta korona bardzo mi się podoba, niespotykana.
Basiu dziękuję .
Pomarańczowych rónych liliowców mam chyba z 5 lub 6
Nad stawem na drugi powinno być już ładniej
Jeżówki są prześliczne.
Pewnie nie tylko ja mam do nich słabość
Chyba mam 2 lub 3 takie czubiaste kwiatostany.
Dlas mnie wszystkie odmiany hortensji sa przecudne.
Sama już mam kilkanaście odmian.
Ty zobaczysz każdy dodatek.
Korona i mi się spodobała.
różne dodatki ogrodowe to my bardzo lubimy, prawda ?
Aniu! Pięknie i kolorowo, mnóstwo kwiatów w Twoim ogrodzie.
Piękne zestawienia, jeżówki i kosmosy, jeszcze floksy, hortensje i trawy, ślicznie.
Bardzo podobają mi się też niebieskie jednoroczne szałwie (chyba to one?)
Zresztą wszystkie kwiaty piękne.