Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Ogród z lustrem

Ogród z lustrem

myszorek 08:07, 03 paź 2011

wielki ukłon dla Wicia!!! Taras wycyckany i wypieszczony na maksa. równo ponakręcane spaxy, idealne docięcia, śliczne kanciki i zacięcia, nawet olej z wysokiej półki!! Jest mistrzem w perfekcji, nie ma co. Idziecie równiutkim, pewnym krokiem.Idealnie!
Gardenarium 08:34, 03 paź 2011

To cały ON ..tak lubi

Instagram Ogrodowiska
Gardenarium 08:38, 03 paź 2011

justi napisał(a)
Oj czekamy na te smaczki i wisienki na torcie A tak w ogóle te brzozy są bardzo fajne, może nawet lepsze niż serby. Ja się nie znam, ale tak sobie myślę po cichu. Kora ładna, bielusieńka i krokusy będą, a serby by zarosły za bardzo chyba. Oj miodzio!

Też w końcu tak myślę, te brzozy uwielbiam ze względu na korę właśnie. Pod nimi kolorowe wrzosowisko, przecież ono będzie atrakcyjne cały rok, a zimą w szczególności, wiosną przytnę wrzosy - bedą kwitły wrzośce i krokusy, zaczerwienią się berberysy, zazielenią drzewa, wyjdą trawy, a tło ciemna zieleń cisa. Reflektory pomiędzy trawami, będzie gra światłocienia
Potem zakwitnie śliwa wiśniowa i wypuści bordowe listki, a latem zakwitną hortensje.

Instagram Ogrodowiska
Safoya 08:38, 03 paź 2011

I ja kibicuje z rozdziawioną paszczą. Dajecie wspaniały profesjonalny przykład. Założenie jest gigantyczne i piękne!
danuta_ 08:48, 03 paź 2011

Danusiu, wszystko już chyba zostało napisane - gratuluję kolejnego udanego projektu a fotorelacja to bardzo ciekawy instruktarz profesjonalnego zakładania ogrodu - ukłony dla całej zgranej ekipy
popcorn 08:49, 03 paź 2011

Och, ale będzie cudnie
Pooglądam sibie zaraz pozostałe realizacje, bo chyba widziałam tylko efekt końcowy
Suuuper
Pozdrawiam serdecznie i niecierpliwie czekam na dzisiejsze zdjęcia (będą, prawda?
Karolina
Limka 09:33, 03 paź 2011

Cudo! Gdybyś u mnie robiła taką rewolucję w ogrodzie to ja chyba bym z całej tej podniety zwariowała Nie wyobrażam sobie siebie kiedy bym w kilka dni ze zwykłego ogrodu miała stworzone przez Twoją firmę takie cudo. To chyba takie dla mnie emocje by były, jakbym w 1 dzień stała się milionerem Nie znaczy, że bym nie chciała...
Pszczelarnia 12:58, 03 paź 2011

Danusiu, brzozy i berberysy i trawy - to jest to!!!! Aż się nie chce wierzyć, że ten ogród jest .... taki mały.... .
Miłe dla oka widoki.
stychaz 13:33, 03 paź 2011

gardenarium napisał(a)

Cuudowne połączenie: cis+hortensja+miskant Morning light (chyba)
stychaz 13:56, 03 paź 2011

Podziwiam, jeszcze raz podziwiam WSPANIAŁE

A ja miałam hortensje w tym czasie sadzić ale nie mogłam się oderwać. Piękna realizacja.