LLEA
23:10, 21 maj 2020

Witam wszystkich, jestem architektem wnętrz z wykształcenia, natomiast ogrodnictwa się dopiero uczę. Nigdy nie będę profesjonalista, ale mam nadzieję, że chociaż uda mi się utrzymać przy życiu kilka drzew i krzewów Mam nadzieję, że sprawie Wam choć trochę radości pokazując Wam mój powstający dopiero ogród. Mój ogród ma 2000m2, dopiero niewielka jego część jest zagospodarowana. Mieszkamy tu od 2019 roku także, jeszcze wszystko przede mną. Wydaje mi się, że dopiero nowo powstająca rabata jest przemyślana, wcześniejsze nasadzenia były tworzone w przypływie weny twórczej, ale kto z nas nie popełnił ogrodowych błędów niech pierwszy rzuci kamień Zapraszam do ogladania!
Rabata różana

Warzywnik
Przy głównym tarasie powstały też trzy skrzynie na podstawowe warzywa i truskawki. Pierwsze zbiory narazie rzodkiewki się odbyły. Czekam między innymi na bób, groszek cukrowy, marchewkę, pietruszkę, szpinak, sałaty, truskawki, cebulę Rośnie też tu wiąz polny Jacqueline Hillier prowadzony na bonsai. Placyk dookoła skrzyni planuje wysypać kamykiem po zrobieniu tarasów.
Rabata różana

Warzywnik
Przy głównym tarasie powstały też trzy skrzynie na podstawowe warzywa i truskawki. Pierwsze zbiory narazie rzodkiewki się odbyły. Czekam między innymi na bób, groszek cukrowy, marchewkę, pietruszkę, szpinak, sałaty, truskawki, cebulę Rośnie też tu wiąz polny Jacqueline Hillier prowadzony na bonsai. Placyk dookoła skrzyni planuje wysypać kamykiem po zrobieniu tarasów.