Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Zacisze Alicji

Zacisze Alicji

basia3012 00:20, 02 lis 2025

Alu, ogród bajka. I okiem Ani i Twoim również. Cudne masz jeszcze w październiku. Zazdroszczę.
Alija 11:51, 02 lis 2025

eda napisał(a)
No tak szaleństwo jesienne cię dopadło dobrze ,że pomocnik sąsiad kudłaty doglądał ...piękne róże i Marcinki ,spokojnej nocy .

Edytko! No dopadło, he, he, popracowałam solidnie, poprzesadzałam sporo i dobrze się z tym poczułam. Tą czerwoną różę mam pierwszy rok i jestem bardzo z niej zadowolona, kwitła cały sezon, właściwie bez przerwy.
Alija 11:58, 02 lis 2025

anpi napisał(a)
Muszę się śpieszyć z tym wstawianiem zaległych zdjęć ze spotkania, bo nie dość, że są już nieaktualne, bo w kalendarzu przeskoczył miesiąc na kolejny, to Alicja pozmieniała nasadzenia! I znów trzeba będzie pojechać zaktualizować zdjęcia!
Ale nie martw się Alicja!...najpierw czekamy na Ciebie w naszych stronach!

To lecimy dalej! Cieszę się, że zdjęcia mają taką aprobatę...choć naprawdę, gdyby choć gram lepszego światła, byłyby ładniejsze! Ale Ogród jest przepiękny, więc obroni się na wszystkich! Niestety kilka wyszło naprawdę nieostrych

Aniu! Dziękuję bardzo za piękne zdjęcia, nadal nie wiem, jak udało Ci się je zrobić przy takim kiepskim świetle, a właściwie jego braku.
Oczywiście zapraszam na kolejną sesję zdjęciową i spotkanie. Bardzo chętnie skorzystam również z zaproszenia w Wasze strony w przyszłym sezonie.
Alija 12:02, 02 lis 2025

Juzia napisał(a)
No świetne są te wszystkie ścieżki, ścieżunie i zakamarki!
Nie ma nudy!

Juśka! Dzięki, nudy nie ma, można się nachodzić, aż czasem nogi bolą.
Alija 12:06, 02 lis 2025

LIDKA napisał(a)

Ostatni kwiatek najpiękniejszy.♥️♥️♥️ Jak się zwie?

Lidka! Dziękuję bardzo w imieniu mojego syna i synowej, bo to ich kwiatek, a nazywa się Miętus.
Alija 12:16, 02 lis 2025

Kordina napisał(a)

Cudne te przejścia, tajemnicze, nie wiadomo co będzie za zakrętem

Bożenko! Dzięki, duża przestrzeń, ciasno wszędzie, to i przejść i ścieżek dużo.
Alija 12:18, 02 lis 2025

daszum napisał(a)
Alicjo trafiłam na porcję świetnych zdjęć Twojego ogrodu.
Podziwiam staw oraz wszystkie kątki i zakątki.
Stworzyłaś naprawdę tajemniczy ogród.
Miętusa też podziwiam

Danusiu! Bardzo dziękuję za tyle miłych słów. Miętus też dziękuje.
Alija 12:36, 02 lis 2025

Ulina napisał(a)

Alicjo, w tym głębokim cieniu pewnie trudno utrzymać rośliny, ale fajnie jest urozmaicone to miejsce za pomocą murków
Tylko trochę słoneczka a już roślinki kwitną. Dobrze że róże wzięłaś z cienia, one lubią słoneczko

Miętus, to chyba rasy pudel...ale nie z tych salonowych jednak lubi połazić po krzaczkach

Urszulko! Wszystkim roślinkom potrzeba słońca, u mnie z tym kiepsko, większość miejsc cienistych lub półcienistych. Róże poprzesadzałam, mam nadzieję, że będzie lepiej, mają teraz troszkę więcej słońca, chociaż nadal zbyt mało.
Miętus to krzyżówka pudla z goldenem retrieverem, ta rasa nazywa się goldendoodle, to pies mojego syna i bardzo uwielbia buszować po krzakach.
Alija 12:42, 02 lis 2025

anabuko1 napisał(a)
Nie tylko hortensje mi się podobają u ciebie ae te wszystkie ścieżkowe zakatki.
Pięknie to wszystko się prezentuje.
Ale i rośluny masz duże, to daje takie inne sfery ogrodowe, ciekawe, bardzo ładne.

Aniu! Bardzo dziękuję, miło mi, że mój ogród ci się podoba. Ma już sporo lat, więc i rośliny zdążyły się rozrosnąć.
Alija 12:45, 02 lis 2025

anpi napisał(a)

KONIEC.

Aniu! Jeszcze raz bardzo, bardzo dziękuję za ogromną porcję wspaniałych zdjęć z mojego grodu. Pozdrawiam serdecznie.