Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Z centrum wielkiego miasta na obrzeża małego miasteczka » Edycja postu

Z centrum wielkiego miasta na obrzeża małego miasteczka

Gruszka_na_w... 21:40, 14 lut 2025

Jakiś kreatywny człowiek pojawił się w sąsiedztwie. Może te serducha dla Ciebie były przeznaczone?
U mnie tez spadło ze 2 cm śniegu i mocniej przymroziło. Od początku stycznia tylko raz padało. Będzie wiosenna susza .
Hania-To tu- to tam-łopatkę mam! "Przyjemność ma się do szczęścia mniej więcej tak, jak drzewo do ogrodu; nie ma ogrodu bez drzew, ale drzewa, nawet w wielkiej ilości, nie stanowią jeszcze ogrodu." ~ Władysław Tatarkiewicz
Judith 07:47, 17 lut 2025

Minus 13 na termometrze!
TAR 09:13, 17 lut 2025

uuuu to zimno, u mnie ledwo -6
MartaCho 10:28, 17 lut 2025

Mnie jakoś tak cieszą te temperatury w lutym. Co miesiąc rekord ciepła, rekord ciepła, najcieplejszy miesiąc ever, to może luty trochę zaniży te statystyki. A lepszy ten śnieg, niż deszcz by miał teraz padać.

Chciałam Cię zapytać, jak tam się miewają Twoje Otto Luyken po zimie, ale w sumie to jeszcze po zimie nie jest.
TAR 11:01, 17 lut 2025

W sumie to nie wiem co lepsze. Niektorzy maja susze, deszczem na pewno by nie pogardzili
Wiolka5_7 13:32, 17 lut 2025

U mnie o 5 rano było rekordowo -17,5 . Dziś też będzie pewnie dużo, bo słońce ostre. Już mi się znudziły te mroźne noce, czekam na ciepełko jak wszyscy!
Wiolka5_7 13:33, 17 lut 2025

TAR napisał(a)
W sumie to nie wiem co lepsze. Niektorzy maja susze, deszczem na pewno by nie pogardzili

No ja nie pogardzę żadnym mokrym opadem. Po suchej jesieni i zimie, potrzeba jak nic.
Judith 20:15, 17 lut 2025

TAR napisał(a)
uuuu to zimno, u mnie ledwo -6

Tylko rano tak było, potem doszło do minus 2 .

TAR napisał(a)

Ja mam suszę od czerwca, zatem z wdzięcznością przyjmę wodę pod dowolną postacią .
Judith 20:21, 17 lut 2025

MartaCho napisał(a)
Mnie jakoś tak cieszą te temperatury w lutym. Co miesiąc rekord ciepła, rekord ciepła, najcieplejszy miesiąc ever, to może luty trochę zaniży te statystyki. A lepszy ten śnieg, niż deszcz by miał teraz padać.

Chciałam Cię zapytać, jak tam się miewają Twoje Otto Luyken po zimie, ale w sumie to jeszcze po zimie nie jest.

Śnieg kocham, a przy porannym mrozie i pełnym słońcu śnieg skrzył się jak diamenty . Droga do roboty była pełna pięknych wrażeń .
Otto Luyken oglądałam tydzień temu, wyglądał dobrze. Oblukam znowu, gdy skończą się mrozy i dam znać .
Judith 20:25, 17 lut 2025

Wiolka5_7 napisał(a)
U mnie o 5 rano było rekordowo -17,5 . Dziś też będzie pewnie dużo, bo słońce ostre. Już mi się znudziły te mroźne noce, czekam na ciepełko jak wszyscy!

Dla mnie w nocy może być duży mróz, jeśli tylko w dzień jest słońce tak piękne jak dzisiaj .