MartaCho
16:24, 15 maj 2019

Dzień dobry wszystkim Ogrodniczkom i Ogrodnikom!
Jestem regularnym skrytoczytaczem i podglądaczem na forum od przynajmniej dwóch lat- podziwiam i podziwiam, uczę się i pogłębiam wiedzę. Przeprowadziłam się z blokowiska do domu już pięć lat temu, a stan ogrodu jest- najłagodniej rzecz ujmując- jakbyśmy się dopiero co wprowadzili. Z czego to wynika? Przede wszystkim z niemocy decyzyjnej. Podoba mi się bardzo dużo Waszych ogrodów i jak już się na coś zdecyduję, chciałabym się zainspirować, czy wręcz skopiować pomysł, to okazuje się, że M się nie podoba
. I tak stoimy cały czas w miejscu. Wreszcie więc odważyłam się napisać i poprosić Was o pomoc. Musi się wreszcie coś w tym ogrodzie zacząć dziać! w tym roku chciałabym zaczarować stronę frontową- wschodnią, dobrze nasłonecznioną. I tak wzdłuż ogrodzenia marzy mi się szpaler drzew. Byłam już zdecydowana na Umbry, jak w pięknym ogrodzie Lindsay, ale będąc już na miejscu w ogrodniczym M powiedział, że wolałby jednak coś bardziej rozłożystego, co by nas jednak bardziej zasłoniło od drogi. I teraz wreszcie moja prośba o pomoc- jakie jeszcze drzewa poza Umbrami polecacie na szpaler wzdłuż frontowego ogrodzenia?
Ps. za trawnik odpowiedzialny jest Mężuś, więc jest piękny!
Jestem regularnym skrytoczytaczem i podglądaczem na forum od przynajmniej dwóch lat- podziwiam i podziwiam, uczę się i pogłębiam wiedzę. Przeprowadziłam się z blokowiska do domu już pięć lat temu, a stan ogrodu jest- najłagodniej rzecz ujmując- jakbyśmy się dopiero co wprowadzili. Z czego to wynika? Przede wszystkim z niemocy decyzyjnej. Podoba mi się bardzo dużo Waszych ogrodów i jak już się na coś zdecyduję, chciałabym się zainspirować, czy wręcz skopiować pomysł, to okazuje się, że M się nie podoba

Ps. za trawnik odpowiedzialny jest Mężuś, więc jest piękny!