Kółko już wczoraj zmieniło kształt, ale efekt pokażę chyba dopiero po zakończeniu prac, bo póki co nuda.
No i będzie drobna obsuwą czasowa, bo okazało się, że w markecie budowlanym w naszej ulubionej miejscówce nie ma płyt chodnikowych . A już dzisiaj miała być praca finalizowana, buuu.
Nawodnienie już tam jest, było tylko przerabiane. Mieliśmy rozdzielacz w środku rabaty, trzeba było na nią wchodzić, żeby przełączać podlewanie pomiędzy poszczególnymi sekcjami w ogrodzie. Małżonek wymyślił, żeby przenieść rozdzielacz do ganku domku (altanki), tam częściowo obudować i mieć wygodny dostęp.
Marta, yyyyy, obawiam się, że nie rozumiem pytania??
Pracy może nie było dużo, ale była ciężka, w szczególności, że ziemia jest jak pył. Pytałam małża czy odpływ się nie zatkał przy ablucjach popracowych
Ach, przepraszam, wydawało mi się, że kiedyś wspominałaś, że też jesteś team radio357 to radio, które byli dziennikarze Trójki założyli. Od 01.05 do 03.05 od 9 do 18 grają Polski Top Wszechczasow. Prawdziwa uczta muzyczna- polecam. Dziś już ostatnie 100 największych
U Ciebie przestój z płytami a u mnie z fothergillami, które dotrą jutro. Wkurzające.
Bardzo dobrze Twój eM wymyślił by ułatwić dostęp do przełączania wody.