Bogdzia
17:46, 26 paź 2011

Dzięki wszystkim za miłe słowa. Bardzo się cieszę ze do mnie zaglądacie.Moim zdaniem wszystkie ogrody na Ogrodowisku są piękne i ciekawe , a które jeszcze nie zdążyły urosnąc będą piękne i wspaniałe, bo tu są tylko ludzie kochający ogrody a takim wszystko musi się udac.
Haniu, w moim ogrodzie jest 11 dużych buków, pozostałe są już w lesie.
Karolinko, kiedyś rozmawiałyśmy o tle dla roślin. Mnie tło z tyłu ogrodu zapewniły buki ale zwróc uwagę na boki: jest tam żywopłot z ligustra, są świerki serbskie (które uwielbiam), jest podwójny żywopłot z tui brabang ( wewnątrz jest kompostownik) i jest też mieszanka innych drzew i krzewów. Na tym tle dopiero moje rh wyglądają dobrze. Oczywiście możliwości ,,zrobienia" tła jest więcej np pnącza. Zresztą Ty sama dobrze się orientujesz.
Wszystkich serdecznie pozdrawiam.
Haniu, w moim ogrodzie jest 11 dużych buków, pozostałe są już w lesie.
Karolinko, kiedyś rozmawiałyśmy o tle dla roślin. Mnie tło z tyłu ogrodu zapewniły buki ale zwróc uwagę na boki: jest tam żywopłot z ligustra, są świerki serbskie (które uwielbiam), jest podwójny żywopłot z tui brabang ( wewnątrz jest kompostownik) i jest też mieszanka innych drzew i krzewów. Na tym tle dopiero moje rh wyglądają dobrze. Oczywiście możliwości ,,zrobienia" tła jest więcej np pnącza. Zresztą Ty sama dobrze się orientujesz.
Wszystkich serdecznie pozdrawiam.