Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Ogródkowe perypetie:)

Ogródkowe perypetie:)

abiko 11:22, 21 lip 2017

Dokładnie takie jest też moje odczucie, nie rozumiem dlaczego Kraków nawet Warszawę bije na głowę. Irenko ja na Twoje jestem chętna.. kupię z prawdziwą przyjemnością, bo wiem że będą ładne i się przyjmą i jeszcze Ty będziesz miała w tego pożytek
Także ja się zapisuje..
Milka 11:28, 21 lip 2017

Wiesz co, fajnie byłoby im pokazac moją kępe i zapytać, ile by za taką chcieli, aby ich zawstydzić
Ok, zapisuję Cię na listę, ile sztuk??
abiko 11:32, 21 lip 2017

Jeszcze nie wiem, ale z 5 na bank

No za Twoją to z 200 na bank. Ja tam moją kostkę z buksa widziałam za.. 298 zł jakoś.. majątek mam w ogrodzie O Tobie nie wspomnę
Milka 11:38, 21 lip 2017

Ok, zapisuję
Rany, chyba powariowali i ludzie kupują???
Powiem ci, że w tym roku strasznie mamy pod górkę, bo chętnie bym Was już do siebie zaprosiła, Katkak by dołączyła, ale nie damy radę. Za to za rok koniecznie się wybierzecie, najlepiej w sobotę, skoczymy przy okazji do moich centrów, gdzie za grosze cuda wianki sobie kupicie, a potem pobiesiadujemy u mnieNo i zabierzesz sobie te 5 hakonek, dostana metkę, że dla Ciebie, pasuje???
abiko 11:45, 21 lip 2017

Jak dożyjemy to pasuje I tak mam zaległą wycieczkę do Wrocławia dla dzieci. Wybrać się muszę I siostrzenicę mam tam na studiach ,ale chyba cioci się wstydzi..
Chyba kupują.. ja mam swoje wrocławskie
Milka 12:14, 21 lip 2017

Czas szybko leci Jeśli wyprawa z dziećmi na nasze atrakcje, to na 2 dni musicie się wybrac, niedrogi hotel jest u mnie, zwiedzicie Afrykarium, inne cuda i oczywiście u mnie
W każdym bądź razie, czuj się oficjalnie zaproszona
Pszczelarnia 13:30, 21 lip 2017

abiko napisał(a)
(...) Cieszę, się tylko, że pachnie.. uwielbiam zapach (...)

Tak, nawet ja go czuję przez monitor. Obłędnie.
Anda 14:53, 21 lip 2017

Cudna ta Twoja różowa bylinówka Co tam masz? Kosmosy, cynie, przetaczniki i co jeszcze?
Serdeczności Ewa - Doświadczalnia bylinowo-różana 2 poprzedni wątek Doświadczalnia bylinowo-różana (Niemcy i Wielkopolska) Panie Foerster, co pan robi przeciwko nornicom? - Krzyczę na nie. Wizytówka doświadczalni Landhaus Ettenbühl i Rosengarten Zweibrücken
abiko 14:57, 21 lip 2017

Ewuś.. róże głównie, ale teraz kwitną tylko okrywowe. Dokładnie tak, kosmosy w małej ilości, przetacznik, krwawnik, lilie i czyściec.

aaa i jeszcze czosnki
Anda 16:44, 21 lip 2017

No o różach już nie pisałam, bo to oczywista oczywistość
Teraz bylinami się interesuję, które rabatę zdobią, jak róże mają przerwę. Jestem właśnie w Rosengarten w Zweibrücken i tutaj jest dużo jednorocznych pomiędzy różami, właśnie cynie, szałwia omączona, ipomea. Byliny też są oczywiście.
Serdeczności Ewa - Doświadczalnia bylinowo-różana 2 poprzedni wątek Doświadczalnia bylinowo-różana (Niemcy i Wielkopolska) Panie Foerster, co pan robi przeciwko nornicom? - Krzyczę na nie. Wizytówka doświadczalni Landhaus Ettenbühl i Rosengarten Zweibrücken
Korzystanie z portalu ogrodowisko.pl oznacza zgodę na wykorzystywanie plików cookie. Więcej informacji można znaleźć w Polityce plików cookies