Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Ogródkowe perypetie:)

Ogródkowe perypetie:)

sylwia_slomc... 20:18, 09 maj 2018

Śliczny Avatarek Aguś
Mam nadzieję, ze Cię grad ominął. U nas dolało, ale bez gradu a wq Krakowie taki czesał, że tramwaje stanęły.
abiko 20:23, 09 maj 2018

sylwia_slomczewska napisał(a)
Śliczny Avatarek Aguś
Mam nadzieję, ze Cię grad ominął. U nas dolało, ale bez gradu a wq Krakowie taki czesał, że tramwaje stanęły.

Kurcze serio? Ominął, tylko trochę padało ale od Niepołomic właśnie w stronę KRK szła taka chmura, że na grad jak najbardziej pasowała.

Dolało, zdążyłam wyplewić skarpę wspólną, i trochę u siebie. Zrobiłam parę ozdób.. zobaczymy jak wyschną
abiko 20:27, 09 maj 2018

Anitka napisał(a)
Dziewczyno, ale ty masz rododendrony i azalie. Sucha rzekę widziałam wcześniej, ale nie napisałam, bo w poczekalni u lekarza siedziałam i na telefonie nie lubię pisać. Wyszło rewelacyjnie. Ale oni mają talent. Gratulacje dla Sylwii i Wojtka
Jak od Sylwii tego kotka zabierzesz i podrośnie to będzie inne koty od sąsiadów przeganiał, ale sam też ich rewir do polowania zagarnie
Mojego zielonego jaszczura od kilkunastu dni nie ma, a widziałam go kilka razy dziennie, bo się mnie już całkowicie nie bał. Chyba coś go upolowało, ale ostatnio przesadzał. Stracił czujność i wylegiwał się na kamieniach na całego.
Lubie bardzo takie detale w ogrodzie, ślicznie
Zgapię ten pomysł z pudełkami po butelkach po winie, bo przetrzymuje kilka w piwnicy. Jedno tylko wykorzystał syn, bo robił siłomierz do szkoły. Nie raz nie wiadomo co się może przydać

Jak będziesz kamienie jakieś od mnie potrzebowała to pisz kochana bez skrupułów?

Anitka, oj mają mają Strasznie jestem im wdzięczna, bo mi się podoba
Masz jaszczurki..? to strasznie fajne stworzonka i dadzą się wziąć na rękę ale też wieją, że hej

Rób domek, te pudełka są fajne bo nie za dużo trzeba przy tym robić, jak widzisz "średnio rozgarnięta blondynka" daje radę

Rododendrony są nawet całkiem, sadziłam niby niskie, ale jak widać różnie rosną. Grunt to chyba dobra ziemia przed sadzeniem.. tutaj słuchałam Bogdzi
Musisz się wybrać do mnie tylko szybko, bo już przekwitają.
sylwia_slomc... 20:43, 09 maj 2018

abiko napisał(a)

Kurcze serio? Ominął, tylko trochę padało ale od Niepołomic właśnie w stronę KRK szła taka chmura, że na grad jak najbardziej pasowała.

Dolało, zdążyłam wyplewić skarpę wspólną, i trochę u siebie. Zrobiłam parę ozdób.. zobaczymy jak wyschną

Ozdoby Zaciekawiłaś mnie bardzo
Myśmy zrobili blat pod miednicę, a miednica już zamówiona
abiko 20:45, 09 maj 2018

Z donicą będzie super. I bardzo pasuje do ogrodu
kasiek 20:53, 09 maj 2018

Bombowy ten suchy strumień! ja bym go nawet dalej góra pociągneła bo bajecznie iglaki na jego tle wyglądają. A na górze mozna dać leżącą amfore lub coś ponownego. Brawa dla Słomek, niezmordowani są!
kasiek 20:54, 09 maj 2018

A jakie rodki piekne!
sylwia_slomc... 21:00, 09 maj 2018

No to lecimy dalej, mam i ja Twojego bzika

i nie tylko

sylwia_slomc... 21:06, 09 maj 2018

Jeszcze przed strumieniem

sylwia_slomc... 21:13, 09 maj 2018