Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Ogródkowe perypetie:)

Ogródkowe perypetie:)

sylwia_slomc... 21:18, 09 maj 2018

sylwia_slomc... 21:21, 09 maj 2018

sylwia_slomc... 21:24, 09 maj 2018

Przykro mi, więcej nie mam
paulina_ns 06:30, 10 maj 2018

Cześć przyszłam się pozachwycać Twoim ogrodem i akurat trafiłam na porcje zdjęć, czyli to co lubię najbardziej ale masz pięknego buka! Ile on już rośnie u Ciebie ? Mam takiego samego, w tamtym roku nabyłam, ale jego przyrosty nie powalają i zastanawiam się po ilu latach będzie taki efekt? wątek zaznaczam, widzę,że mamy podobny gust ogrodowy
Milka 06:35, 10 maj 2018

Super Sylwia ogród pokazała, no i nowośc u was, suchy strumien, fajni przyjaciele z Sylwii i Wojtka, super wyszło. Rodki cudne, jak wszystko inne
Katkak 07:33, 10 maj 2018

Ale śliczny masz ten ogród Aga - kolorowy, słoneczny, radosny i pachnący . Te smaczki Twoje uwielbiam i zamierzam zgapiać - zobacz, postanowiłam mieć sporo takich rojnikowych donic jak Ty .

Oczko wygląda świetnie. Jak chcesz rybek to Ci dam, takich malutkich kot nie złapie, a one akurat nauczą się z przed kim lepiej zmykać . Jaszczurek zazdroszczę, u siebie nigdy nie spotkałam. Rodki masz zachwycające. A domek dla owadów - jedyny taki na O. Buziol
Kawa 08:30, 10 maj 2018

piękna wiosna u Ciebie Aga
abiko 09:39, 10 maj 2018

paulina_ns napisał(a)
Cześć przyszłam się pozachwycać Twoim ogrodem i akurat trafiłam na porcje zdjęć, czyli to co lubię najbardziej ale masz pięknego buka! Ile on już rośnie u Ciebie ? Mam takiego samego, w tamtym roku nabyłam, ale jego przyrosty nie powalają i zastanawiam się po ilu latach będzie taki efekt? wątek zaznaczam, widzę,że mamy podobny gust ogrodowy

Miło mi, że zajrzałaś Buka mam drugi sezon.. poważnie drugiego mam dłużej, jakieś 4 lata, ale on wolno rośnie.
Znam Twój ogród, zaglądam tam dość często nawetpozdrawiam
abiko 09:42, 10 maj 2018

Katkak napisał(a)
Ale śliczny masz ten ogród Aga - kolorowy, słoneczny, radosny i pachnący . Te smaczki Twoje uwielbiam i zamierzam zgapiać - zobacz, postanowiłam mieć sporo takich rojnikowych donic jak Ty .

Oczko wygląda świetnie. Jak chcesz rybek to Ci dam, takich malutkich kot nie złapie, a one akurat nauczą się z przed kim lepiej zmykać . Jaszczurek zazdroszczę, u siebie nigdy nie spotkałam. Rodki masz zachwycające. A domek dla owadów - jedyny taki na O. Buziol

Kasia to ja inspirację biorę od Ciebie
Trochę mi rojników nie przeżyło w donicach w tym roku, w gruncie lepiej, ale ja je uwielbiam
Wczoraj zaczęłam robić coś co Ci się spodoba jak wyjdzie ale na razie czekamy. schnie

Żywokost dam, tylko muszę zaznaczyć wstążką bo znowu dostaniesz coś innego. Ale wieczornik jest cudny.. wąchaj pamiętaj
rybki pewnie.. te pierwsze to prawie tresowane poważnie
Donica super..gdzie ją postawiłaś?
abiko 09:43, 10 maj 2018

Milka napisał(a)
Super Sylwia ogród pokazała, no i nowośc u was, suchy strumien, fajni przyjaciele z Sylwii i Wojtka, super wyszło. Rodki cudne, jak wszystko inne

Irenka tak jak Kasia pisała puszczę ją jeszcze w górę trochę i niech będzie sobie.
No S. jest bezkonkurencyjna