Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Ogródkowe perypetie:)

Ogródkowe perypetie:)

abiko 11:47, 19 lip 2018

Krakus napisał(a)
może jakas wczesna odmiana i po prostu skończyły...ziemniaki są? kopałaś już?

Jeszcze nie.. sprawdzę w takim razie czy coś tam jest. Ponieważ to próba to posadziłam pierwsze lepsze, które miałam w domu, pojęcia nie mam jaka odmiana
Tylko jeden pęd nadal ma kwiaty.
Agania 12:02, 19 lip 2018

Foty wieczorową porą podziwiam, ale się u nas rozpadało...ja też ogarniam dom z trudnością, ale ogarniam

Kociak słodziak
Monia81 12:04, 19 lip 2018

Aguś ziemianki tak mają, że jak przekwitają i ziemniaki, że tak powiem dojrzewają i są do wykopywania, to górna ich część żółknie i zasycha, także może już na obiad parę ziemniaczków będziesz miałaa lilie w takim razie jak będę dzielić i przesadzać jesienią to ci zostawię cebulki... buziaki
abiko 13:11, 19 lip 2018

Agania napisał(a)
Foty wieczorową porą podziwiam, ale się u nas rozpadało...ja też ogarniam dom z trudnością, ale ogarniam

Kociak słodziak

Słodziak straszliwy.. od nowa odnalazłam miłość do kociaków, choć jestem wychowana na takich łobuziakach
abiko 13:11, 19 lip 2018

Monia81 napisał(a)
Aguś ziemianki tak mają, że jak przekwitają i ziemniaki, że tak powiem dojrzewają i są do wykopywania, to górna ich część żółknie i zasycha, także może już na obiad parę ziemniaczków będziesz miałaa lilie w takim razie jak będę dzielić i przesadzać jesienią to ci zostawię cebulki... buziaki

No to dziś w kaloszach sprawdzę co mi tam urosło.. szczerze jestem ciekawa
Anda 13:14, 19 lip 2018

Sliczny kociak

Ogrodek masz dopieszczony. Lilie i liliowce cudowne. Co Ci nie pasuje w oczku?
Serdeczności Ewa - Doświadczalnia bylinowo-różana 2 poprzedni wątek Doświadczalnia bylinowo-różana (Niemcy i Wielkopolska) Panie Foerster, co pan robi przeciwko nornicom? - Krzyczę na nie. Wizytówka doświadczalni Landhaus Ettenbühl i Rosengarten Zweibrücken
abiko 13:17, 19 lip 2018

Anda napisał(a)
Sliczny kociak

Ogrodek masz dopieszczony. Lilie i liliowce cudowne. Co Ci nie pasuje w oczku?

Ilość roślin.. i misz masz jaki mi się zrobił. Oczywiście przez to, że posadziłam tam rośliny, żeby szybko zasłonić puste.. i to co musiałam gdzieś posadzić, żeby nie padło. Teraz polało.. i wszystko ruszyło.. i mi nie leży.
Trzeba to zmienić... jak wpadnę na pomysł jaki ma być klimat wokół oczka
Anda 13:18, 19 lip 2018

A ja marze o oczku w ziemi, bo mi takie w balii juz nie pasuje. Nie ma zycia
Serdeczności Ewa - Doświadczalnia bylinowo-różana 2 poprzedni wątek Doświadczalnia bylinowo-różana (Niemcy i Wielkopolska) Panie Foerster, co pan robi przeciwko nornicom? - Krzyczę na nie. Wizytówka doświadczalni Landhaus Ettenbühl i Rosengarten Zweibrücken
abiko 13:19, 19 lip 2018

Anda napisał(a)
A ja marze o oczku w ziemi, bo mi takie w balii juz nie pasuje. Nie ma zycia

To teraz droga jak u mnie, kasta budowlana.. a potem większe
To akurat u siebie zmieścisz
Anda 13:21, 19 lip 2018

Jeszcze tylko pare lat i plac zabaw zniknie i ogrodu, i bede miala miejsce
Korzystanie z portalu ogrodowisko.pl oznacza zgodę na wykorzystywanie plików cookie. Więcej informacji można znaleźć w Polityce plików cookies