Alicja dziękuję za komplementy za oknem ponuro ,to chociaż na ozdobach można oko zawiesić
a w ogrodzie przydałoby się jeszcze jakieś porządki zrobić -przede wszystkim w narzędziach ,muszę się zmobilizować w któryś dzień .....jak jest zimno ,to już ciężko mi się zabrać za takie prace
Zuza u mnie te dekoracje takie na łatwiznę-same różne zielone gałązki powbijane ale z oświetleniem powinno być ładnie .....
mam ochotę spróbować jeszcze jakieś wianki poczynić
Danusiu dziękuję przez 4 sezony miałam stonowanie ,na biało -trochę nam się znudziło tak monotonnie -więc w tym roku odmiana
Nicol dziękuję ciekawe po jakim czasie będę miała dość takiego miszmaszu kolorowego
moja wioska narazie troszkę uboga zamierzam co sezon coś tam dokupić ....
takie wielkie i bardzo różnorodne oglądałam kiedyś we Włoszech -prześliczne były i takie przedstawiające różnorodne scenki -ale faktycznie ceny ich były drogie ....
Kasiu trzeba sobie troszkę rozweselić świat
dziękuję za pochwały
Asia super dekoracja mamy te same świeczniki,gwiazdy ,domki i domek metalowy
fajnie wymyśliłaś z tymi domkami betonowymi -piękna dekoracja
Buziaki
Jola korzystam z wolniejszych dni ,by pózniej na ostatnią chwilę nie gonić
takie dekoracje zawsze chociaż troszkę umilą ten Świąteczny czas ...... tym bardziej ,że moje nie jakieś pracochłonne
Buziaki
Cofnęłam się kilka stron, pocieszyłam oczy ślicznymi dekoracjami świątecznymi. Chyba muszę się bardziej zmobilizować, bo tylko mam wioskę piernikową i to jeszcze nie całkowicie gotową. Gdzie kupujesz figurki do swojej wioski?
Basiu dziękuję bardzo
większość dekoracji z ubiegłych lat -może trochę poprzerabiana -co chwilę coś jeszcze dokładam ,dodaję przestawiam teraz przerzuciłam się na sypialnię
człowiek naogląda się inspiracji w necie i chociaż trochę próbuję upiększyć dom i stworzyć nastrój
tu takie proste dekoracje mam -na łatwiznę
Eda dziękuję bardzo
jeszcze stworzyłam taki stroiczek na łatwiznę -domek i choinki
niestety nie wychodzą mi te dekoracje jakieś fikuśne ,ale i tak nas cieszą
Dorotko dziękuję bardzo
figurki kupowałam w Action i Leroyu ....narazie mam taką skromną tą wioseczkę -mam jeszcze chęć na kilka droższych elementów -karuzelę i lodowisko -ale to już w przyszłym sezonie sobie dokupię -teraz inne wydatki
Twoja wioska piernikowa jest przepiękna -my z córą narazie upiekłyśmy pierniczki -mamy w planie w Niedzielę je dekorować
jeszcze jedna fotka najprostszej dekoracji świata choineczki obsypane sztucznym śniegiem i domki
Buziaki