Basiu dziękuję małe oczka mają żabkę i psica chętnie z nich wodę popija
Asia dziękuję .....jak narazie mam po kokardki ciężkich prac biorę się za plewienie od jutra
Monia dzięki bardzo
a wiesz ,że przez ostatnie 4 dni nic nie zrobiłam w ogrodzie 2 dni w pracy i 2 dni lenia
ale od jutra biorę się za plewienie .....
Asia dzięki .....na szerokich kadrach nie widać chwastów ....jakbyś pospacerowała ,to zobaczyłabyś ,że aż tak pięknie ,to nie jest .....fotki oszukują rzeczywistość
Łucja dziękuję
góry kofam bardzo -może w końcu znajdę czas ,żeby znowu po nich wędrować
Milunia dziękuję ......cieszę się ,że Ci się u mnie podoba pomimo ,że w zupełnie innym stylu niż u Ciebie -Ty masz tak spójnie ,elegancko ,wycacane .....a mój bardziej zwariowany i bez ładu i składu
Nie nadążam, walczysz dzielnie, fajne są tego efekty. I to niesamowite uporządkowanie. Nie umiem mieć tak czyściutko. Wiecznie gdzieś jakiś front robót rozgrzebany mam
Madzia jest bosko i kompletnie! Twój ogród jest spójny z górami w tle.
Jest wielofunkcyjny, ale wszystko utrzymane w cudownym jednym charakterze.
Siadam i patrzę przez skarpę na odległe góry. Tylko bym na Twoim tarasie siedziała!
Oczko wodne bardzo nowocześnie się prezentuje.
A co tam w tych donicach przy placyku będzie?
Magda jak już to wszystko urosło, jeszcze na początku takie tyci. Psinę masz piękną. Widziałam oczko.Pokażesz bliżej?
Widoki zawsze jestem pod ich wrażeniem. Też bym posiedziała u Ciebie na tarasie .
Madziu ależ u Ciebie piekne widoki Pamietam o Tobie i na pewno przyjadę, moze uda sie pod koniec czerwca a jak nie to w pierwszej połowie lipca, teraz wciąż jeździmy nad morze i mamy masę załatwień. Proszę napisz mi na priv swój adres.