Kamila dzięki bardzo też ją lubię w tym stanie -wiosną ,jak pusto ,to mam ochotę dosadzać coś -a teraz już jest dobrze
Lidka dziękuję za komplementy cieszę się bardzo
Asia
jutro ją kończę ....no mam nadzieję ,że będzie pięknie -tym bardziej ,że prawie bez zakupowo się odbyło ....2 kastry -44 zeta -rośliny moje -przesadzane z innych części ogrodu
Kasia sama nie wiem ....może po prostu nie wiem co pisać -bo ile można pisać pięknie ,cudnie itp....
no nie wiem ,czy by się dogadali ....moja jest ,że tak powiem mało przyjacielska do psów .....dla nas jest cudowna i mega kochana .....ale to zazdrośnica i bardzo mocno mnie pilnuje ....jest nieufna ,jak kogoś nie zna ....
Dorotko cieszę się ,że zajrzałaś dziękuję
Dzięki bardzo
Nie konaj Kraina małych jezior mi się podoba
Sucha rzeczka -to są kamienie wykopane z powstałej rabaty -nie wiedziałam co mam z nimi zrobić i tak wyszło samo
Aga dzięki
Daria dzięki bardzo
Kasiu normalnie po kamorach -one są stabilne i naprawdę duże -nie mam problemów z chodzeniem po nich ....prawie jak w górach
dzięki u mnie taki misz -masz wszędzie na rabatach -minimalistką nie zostanę
Asia
Miło ,że uważasz mnie za fachowca klonowego -ale muszę Cię rozczarować .....
niestety nim nie jestem .....
ja trochę inaczej przygotowuję swoją glinę .....i klonom tak samo jak całej reszcie .....moja glina plus piasek plus drobna kora plus ziemia z worka .....jak mam to czasem trochę kompostu daję ...nie dawałam nigdy torfu kwaśnego .....
pogoda piękna .....lecę do Ciebie szukać klonów i styrania .....
ps ....ja dziś moją Krainę małych jezior kończyłam ....i nie skończyłam jeszcze
Buziaki
Aniu dziękuję pięknie
Ula moje też wielkością nie grzeszą ....jakieś mikrusy straszne z nich .....